Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: TUI

O noua agentie Dertour in Shopping City Timisoara

Agentia Dertour Timisoara (5)

Veste excelenta pentru pasionatii de calatorii din Timisoara: Dertour a inaugurat saptamana trecuta o noua agentie in orasul de pe malul Begai. Citeste in continuare »

S-a deschis Dertour Coresi Brasov!

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (1)Pentru brasovenii dornici sa isi organizeze cele mai frumoase vacante, Dertour a deschis la sfarsitul lunii martie o noua agentie, in centrul comercial Coresi Shopping Resort Brasov. Citeste in continuare »

In jurul lumii cu TUI

Din 2011 TUI este prezent si in Romania, iar acest lucru a adus un plus de calitate serviciilor turistice oferite pe piata noastra de turism.

Asa cum ai citit in articolul “World of TUI este si lumea ta“, TUI opereaza in peste 180 de tari, ofera servicii premium si este cel mai mare hotelier al Europei prin TUI Hotels & Resorts. Cateva dintre lanturile cele mai cunoscute sunt: RIU, Sensimar, Club Magic Life, Robinson, Puravida, TUI Best Family.

Citeste in continuare »

Airtours, gama de lux a produselor TUI

Dupa cum spuneam in articolul “Diferentierea produselor TUI“, este esentiala calitatea serviciilor oferite si siguranta pe care o ai in calatorie.

TUI ofera aceasta calitate si siguranta in toate produsele si serviciile pe care le ofera, insa produsele Airtours fac diferenta intre produsele de lux si celelalte produse.

Citeste in continuare »

Diferentierea produselor TUI

Atunci cand vine vorba de alegerea vacantei te lovesti parca de prea multe oferte.

Fie ca iti intrebi prietenii, cauti pe net, ceri oferte de vacanta agentiilor de turism sau mergi la targurile de turism in cautare de oferte, mereu dai peste prea multe oferte iar alegerea vacantei devine un lucru greu de realizat.
 
Citeste in continuare »

World of TUI este si lumea ta

TUI Travel s-a format in 2007, cand  s-au alaturat sub aceeasi umbrela mai multe agentii de turism, touroperatori, linii aeriene si First Choice Holidays PLC ce au format actualul TUI Group.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour