Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (1)Pentru brasovenii dornici sa isi organizeze cele mai frumoase vacante, Dertour a deschis la sfarsitul lunii martie o noua agentie, in centrul comercial Coresi Shopping Resort Brasov.

Astfel, incepand cu data de 27 martie 2015, brasovenii isi pot achizitiona si din Coresi Shopping Resort vacante personalizate pentru intreaga familie, oriunde in lume, bilete de avion si cazari, bilete de autocar, inchirieri de masini si multe alte servicii turistice.

Agentia se afla situata intre magazinele New Yorker si Nike, programul de functionare fiind similar cu cel al centrului comercial (zilnic intre orele 10:00 – 22:00).

Primele zile ale deschiderii au adus si multe premii pentru turistii aflati in cautare de vacante. Pe langa ofertele speciale si pachetele promotionale, Dertour  a organizat si o tombola cu multe premii interesante: vouchere de calatorie, trollere de la Valigeria.ro, o excursie de 3 nopti la complexul Green Village din Delta Dunarii si un city break de 2 persoane la Praga.

Castigatorii tombolei de deschidere Dertour Coresi Brasov sunt: Nicorici Elena, Tabacaru M. Liviu si Neamtu Florin (cate un troller de la Valigeria.ro), Ianosiu Andreea (o excursie la Green Village, in Delta Dunarii) si Denes Csilla (un city break la Praga).

In plus, 99 de brasoveni norocosi au plecat acasa cu vouchere de reducere la vacantele Dertour.

wordcloud

Cateva imagini de la eveniment sunt disponibile mai jos.

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (2)

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (3)

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (4)

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (5)

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (6)

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (8)

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (7)

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (9)

Agentia TUI TraveCenter din Coresi Shopping Resort Brasov (10)