Puravida este un lant hotelier modern axat pe sanatate si wellness. Pe langa facilitatile SPA deosebite pe care Puravida le pune la dispozitie, ai aici parte de o multime de programe sportive cu traineri dedicati si de mancare sanatoasa si echilibrata.

“Pura” inseamna relaxare, iar “Vida” inseamna actiune. La Puravida regasesti un mix echilibrat de relaxare si activitati.

Hotelurile Puravida sunt intotdeauna asezate in locatii premium, dispun de gradini mari in care sunt bine delimitate zonele de relaxare si cele cu activitati, iar calitatea serviciilor este intotdeauna pe primul loc.
Toate acetea iti sunt dedicate tie pentru a avea o experienta de neuitat.

Cui i se potriveste: Hotelurile Puravida sunt potrivite cuplurilor, familiilor cu copii si persoanelor care calatoresc singure

Gastronomie: Bucataria de inalta calitate cu accent pe sanatate si echilibru este specifica hotelurilor Puravida.
In restaurantul a la carte” First Date” te poti bucura de o atmosfera romantica, stilata, eleganta si relaxanta. Specialitatile servite aici vor completa seara voastra in doi.

Activitati: Axat pe sanatate si sport, Puravida pune la dispozitia oaspetilor sai activitai sportive variate: fitness, cycling, step aerobic, aquafitness, sporturi acvatice (sufing, waterskiing, canie), volei pe plaja.
Totodata, drumetiile in natura fac parte din activitatile de care te poti bucura aici.

Pe langa activitatile sportive pe care le ai la dispozitie, seara ai parte de mai multe tipuri de divertisment: muzica live, petreceri pe plaja, seri romantice acompaniate de muzica la pian.

Wellness: Bucura-te de liniste si relaxare in zona de wellness a hotelurilor Puravida. Gasesti aici muzica relaxanta, ambianta placuta, arome linistitoare de lavanda si o gama larga de tipuri de masaj ce te asteapta.
Zona de wellness se intinde pe o suprafata de cel putin 2500mp si dispune de mai multe feluri de sauna, baie de aburi, piscina interioara.

Hotel Puravida Blau Porto Petro 5*
Tarif: 699 euro/persoana/sejur

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla standard, mic dejun, bilet de avion, transferuri, taxe aeroport.
 

Hotel Puravida Blue Lagoon Village 5*
Tarif: 480 euro/persoana/sejur

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla standard, all inclusive.