TUI Travel s-a format in 2007, cand  s-au alaturat sub aceeasi umbrela mai multe agentii de turism, touroperatori, linii aeriene si First Choice Holidays PLC ce au format actualul TUI Group.

TUI opereaza in peste 180 de tari, printre care si Romania si ofera servicii de calitate pentru mai mult de 30 de milioane de clienti.

Brandul TUI simbolizeaza incredere, siguranta, inspiratie, inovatie, varietate si, nu in ultimul rand, responsabilitate.

Portofoliul de produse TUI este foarte mare si diversificat, iar astazi vreau sa-ti prezint numai cateva dintre brandurile din World of TUI.

TUI este cel mai mare hotelier al Europei, iar sectiunea TUI Hotels & Resorts este responsabila de toate brandurile hoteliere ce apartin de World of TUI. Toate hotelurile ce apartin de brandurile TUI se afla in locatii premium si ofera perfomanta, calitate, respectarea standardelor de mediu si o gama larga de tipuri de hoteluri.

Sa le luam pe rand 🙂

Putem imparti hotelurile TUI astfel:

1. Hoteluri pentru familii cu copii

TUI Best Family sunt acele hoteluri in care gasesti game variate de divertisment, multe facilitati pentru familii cu copii, ghizi specializati in programe pentru familii. Totodata, toate hotelurile TUI Best Family respecta standardele internationale de siguranta pentru familii.

Club Magic Life: hotelurile “club”ofera o intimidate aparte familiilor cu copii. In plus, conceptul “all inclusive” este la el acasa la aceste hoteluri: printre cele peste 170 de servicii incluse se numara restaurantele de prima clasa, divertismentul zilnic, echipamentul sportiv si multe altele. La Club Magic Life nu ai costuri aditionale! Este totul inclus iar personalul hotelurilor este la dispozitia ta pentru a-ti face vacanta cat mai frumoasa!

2. Hotelurile pentru cupluri

Sensimar: aceste hoteluri ofera intimidate, eleganta, servicii high class si sunt destinate cuplurilor. Serviciile premium si serviciile wellness de la hotelurile Sensimar sunt recunoscute in intreaga lume. Totodata, pozitia privilegiata a hotelurilor este un plus pentru cei ce cauta vacante relaxante, linistite, alaturi de persoana iubita.

Robinson: hotelurile Robinson sunt definite de inalta calitate a serviciilor, atmosfera pe care o ofera si de programele de divertisment bogate si foarte diversificate. Sloganul acestul lant hotelier este definitoriu pentru serviciile oferite: “timp pentru sentimente”

3. Hoteluri potrivite atat pentru familii, cat si pentru cupluri si persoane singure

Hotelurile RIU sunt cunoscute pentru serviciile calde si atmosfera familiala pe care o ofera. Cuvantul definitoriu pentru conceptual RIU este “libertate” pentru ca in oricare hotel RIU poti alege oricand ceea ce vrei sa faci, indiferent daca esti in vacanta cu familia, cu persoana iubita sau daca ai venit singur in vacanta. Multitudinea de activitati potrivite pentru toate varstele iti dau aceasta libertate!

Puravida este un lant hotelier axat pe sanatate si wellness. Pe langa facilitatile SPA deosebite pe care Puravida le pune la dispozitie, ai aici parte de o multime de programe sportive cu trainer dedicati si de mancare sanatoasa si echilibrata.

Acestea sunt numai o mica parte din multitudinea de hoteluri TUI existente in lume, insa sunt cele mai cunoscute si mai frecventate de turistii din intreaga lume!
TUI face ca vacanta ta sa fie un moment special prin pachetele customizate, pregatite dupa dorinta ta. Alege un hotel din brandul TUI pentru a avea siguranta unei vacante de calitate!