Pentru o vacanță lipsită de griji îți recomandăm unitățile de cazare din grupul Nirvana Hotels. Acestea îți oferă o experiență unică, luxuriantă unde vei găsi toate facilitățile de care vei avea nevoie.

Descoperă Nirvana Dolce Vita

Resortul Nirvana Dolce Vita Luxury, cu o suprafață de peste 163.000 mp, este asemănător unui oraș în miniatură, în care stilul arhitectural Italian al clădirilor principale se îmbină armonios cu zona de club sau cea cu vile luxoase.

Numeroasele tipuri de camere, restaurantele diferite, programele de animație sau activitățile zilnice, zonele de relaxare multiple, toate acestea satisfac dorințele oricui pentru o vacanță reușită.

Nirvana Cosmopolitan – ideal pentru iubitorii de sporturi

Hotelul de lux Nirvana Cosmopolitan, pentru clientela pretențioasă, este situat în populara stațiune Lara. Oferă oaspeților săi un concept unic axat pe o mâncare sănătoasă și locală, dar și  pe servicii de tip Ultra All Inclusive ce depășesc orice standard.

Complexul include un teren de fotbal, terenuri de tenis iluminate, un centru de fitness complet echipat, un mare parc acvatic, cafenele, mai multe restaurante, un centru de conferințe și un centru comercial pe nume Cosmos City. Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

Descoperă Nirvana Mediteranean Excellence

Hotelul Nirvana Mediteranean Excellence este înconjurat de natură, acolo unde Marea Mediterană întâlnește Munții Taurus. Resortul este construit pe o suprafață totală de 152.000 m și este alcătuit din 2 clădiri principale cu 3 nivele, 23 de bungalow-uri cu 2 nivele, 7 vile cu 2 nivele si 115 vile cu un nivel.

Dacă te-am făcut curios, rezervă acum vacanța de vis în Turcia în unul dintre cele 3 hoteluri de lux, dând click chiar AICI. La DERTOUR găsești super oferte la pachetele complete de cazare în Antalya.