Hotelurile Robinson sunt definite de inalta calitate a serviciilor, atmosfera pe care o ofera si de programele de divertisment bogate si foarte diversificate. Sloganul hotelurilor Robinson este definitoriu pentru serviciile oferite: “timp pentru sentimente”

Cui i se potriveste: cuplurilor, persoanelor active ce isi doresc sa aiba o vacanta plina de miscare, dar si familiilor cu copii ce vor sa beneficieze de activitati cat mai diverse

Gastronomie: Conceptul Well food este caracterizat de mancaruri bine alese din ingrediente mereu proaspete si sanatoase.
La Robinson te vei bucura de specialitati internationale, dar si de delicatese specifice zonei respective si de vinuri fine.

Activitati: La Robinson beneficiezi de ore de fitness cu antrenor personal sau cu cel de grup si ai acces la cele mai noi si performate aparate
Tot aici poti face Yoga si Pilates intr-o atmosfera relaxanta si lejera.

Hotelurile Robinson ofera multe activitati outdoor precum ciclism, drumetii, calarie, tras cu arcul, rafting, dar si tenis, golf, fotbal si sporturi acvatice (sailing, scufundari, surf, windsurfing, kiting). In anumite locatii, unde vremea si relieful permite gasesti si activitati de iarna precum ski si snowboard.
Daca te afli in vacanta cu copiii acestia se vor bucura de cluburile dedicate varstei lor si de numeroase activitati sportive special alese.

Wellness: Conceptul WellFit SPA incepe din suflet si te ajuta sa inveti sa-ti asculti vocea trupului. O vizita la SPA-urile hotelurilor Robinson iti ofera o experienta relaxanta si confortabila, iti vei reincarca bateriile si vei avea timp pentru tine. La SPA vei gasi o sauna, o baie de aburi, un solar, un centru de frumusete, mai multe zone de relaxare si vei beneficia de mai multe tipuri de masaj.

Evenimente: Hotelurile Robinson sustin o multime de evenimente de-a lungul intregului an. Zumba, pilates sau yoga sunt numai cateva dintre activitatile sportive ce beneficiaza de evenimente regulate.

Hotel Robinson Club Kalimera Kriti 4*
Tarif: 911 euro/persoana/sejur.

Oferta include:7 nopti cazare in camera dubla standard, pnesiune completa, bilet de avion, transferuri, taxe aeroport.
 

Hotel Robinson Club Maldives 4*+
Tarif: 2386 euro/persoana/sejur.

Oferta include: 7 nopti cazare in bungalow, pensiune completa, bilet de avion, transferuri, taxe aeroport.
 

Hotel Robinson Club Amade 4*
Tarif: 695 euro/persoana/sejur.

Oferta include: 5 nopti cazare in camera dubla economy, pensiune completa.