Dupa cum spuneam in articolul “Diferentierea produselor TUI“, este esentiala calitatea serviciilor oferite si siguranta pe care o ai in calatorie.

TUI ofera aceasta calitate si siguranta in toate produsele si serviciile pe care le ofera, insa produsele Airtours fac diferenta intre produsele de lux si celelalte produse.

Airtours este un brand turistic cu o experienta de peste 40 de ani si reprezinta divizia de lux a produselor TUI.

Airtours a inteles ce inseamna cu adevarat luxul si, de-a lungul timpului a inteles dorintele oaspetilor sai si a creat produse din ce in ce mai complexe care sa satisfaca cele mai exigente dorinte.

Hotelurile recomandate de Airtours au pus accent pe confortul oaspetilor lor, pe facilitatile pe care si le doresc acestia intr-un hotel de lux si pe calitatea serviciilor oferite.

Oaspetii hotelurilor Airtours nu sunt niste simpli oaspeti, ci acestia inteleg cu adevarat calitatea serviciilor oferite si nu accepta niciun fel de compromis atunci cand vine vorba de o calatorie. Pentru ei, Airtours are servicii personalizate, orientate catre indeplinirea dorintelor lor si oferirea unor servicii ireprosabile.

O experienta cu Airtours incepe inca din momentul rezervarii vacantei si se termina cu mult dupa intoarcerea acasa. Daca alegi un produs Airtours te vei convinge de acest lucru!

Hotelurile recomandate de Airtours se intind in intreaga lume si se afla in locatii premium.  Bahamas, Cuba, Republica Dominicana, Insulele Maldive si Hawaii sunt numai cateva din locatiile in care poti alege o vacanta de la Airtours. Alegand acest brand ai siguranta calitatii serviciilor si a unei vacante de vis.

Pe langa alegerea unui anumit hotel, la Airtours ai posibilitatea de a alege apartamente de lux sau vile, toate acestea fiind amenajate cu bun gust si pregatite pentru a oferi adevarate vacante de vis.

Ca sa iti faci o idee despre cum arata un hotel pe care il gasesti la Airtours, iti dau un exemplu: Hotel Shangri La’s Villingili Resort & Spa 6* din Insulele Maldive.

Acest hotel este creat  in armonie cu natura si ofera o priveliste de vis de jur imprejur. Aflat in mijlocul oceanului, departe de zgomotul oraselor, la Shangri La’s Villingili Resort & Spa te poti bucura de o vacanta aparte. Centrul SPA aflat aici este la dispozitia ta pentru a-ti oferi terapii de relaxare si masaje de relaxare Pe langa serviciile de care poti beneficia la SPA, ai la dispozitie mai multe restaurante cu produse din bucataria internationala si multe activitati sportive.

Alege una din vilele complexului si vei avea o vacanta la care visezi demult!