Atunci cand vine vorba de alegerea vacantei te lovesti parca de prea multe oferte.

Fie ca iti intrebi prietenii, cauti pe net, ceri oferte de vacanta agentiilor de turism sau mergi la targurile de turism in cautare de oferte, mereu dai peste prea multe oferte iar alegerea vacantei devine un lucru greu de realizat.
 

Ce trebuie sa faci ca sa-ti fie mai usor sa-ti alegi vacanta?

Este foarte simplu: gandeste-te mai intai ce fel de vacanta vrei, gandeste-te la detalii, la persoanele cu care mergi in vacanta, la activitatile pe care ti le doresti (cele pe care le doresti tu dar si cele dorite de insotitorii tai), iar apoi la destinatiile posibile, la confortul hotelului si la transport.

Sunt cativa pasi simpli, iar daca pui pe hartie aceste lucruri ai sa vezi ca deja ai conturata vacanta si stii acum ce anume sa cauti.

Odata ce ai pus pe hartie aceste lucruri vei face automat o selectie: vei stii daca vrei sa mergi la munte sau la mare sau poate intr-un oras, vei stii ce activitati vei dori sa faci (sa schiezi, sa mergi la plaja, sa participi la activitati de grup, sa incerci cateva sporturi acvatice, etc) si vei stii si care este transportul cel mai avantajos pana la destinatie.

Alegerea vacantei ma duce cu gandul la nenumaratele tipuri de vacanta existente pe piata, la calitatea si la siguranta oferita de cei ce pun la punct oferta.

In functie de cum anume alegi, vei avea vacanta dorita Le slot machine online solo la grande novita dei s4gambling.com/it/ online legali. sau nu. Poate ca te multumesti cu o vacanta de cateva zile undeva la un hotel modest, intr-o locatie mai putin aglomerata. Sau, poate iti doresti o vacanta mai lunga, de 10-14 zile in care sa ai tot confortul, sa ai multe activitati de care sa te bucuri si in care sa ai parte si de o alimentatie sanatoasa.

Vacantele pot fi atat de diferite una fata de alta, iar diferentierea o faci chiar tu atunci cand alegi o vacanta sau alta.

Cum se face diferentierea vacantelor? Prin alegerea calitatii serviciilor oferite, a activitatilor puse la dispozitie de catre hotelieri clientilor si a sigurantei. Poti merge in Turcia de exemplu la un hotel de 3* cu demipensiune si fara prea multe activitati sau poti merge la un hotel de 5*, la care sa ai parte de o multime de activitati sportive si de relaxare si de restaurante care servesc numai mancaruri naturale, proaspete si sanatoase. Tu ce hotel ai alege?

Asa cum spuneam si in articolul “World of TUI este si lumea ta” conteaza foarte mult confortul hotelului ales intr-o vacanta. TUI fiind principalul hotelier al Europei, ai de unde alege o cazare de calitate!

Cu ce se diferentiaza produsele TUI ?

Prin inalta calitate a serviciilor oferite, prin siguranta pe care o pune la dispozitie clientilor sai, prin diferentierea lanturilor hoteliere in functie de tipul oaspetilor pe care ii primesc (exista hoteluri pentru familii, pentru cupluri sau pentru toate tipurile de turisti), prin diferentierea activitatilor desfasurate la hotel si prin multe alte lucruri.

TUI iti ofera, pe langa servicii de cazare impecabile, servicii de transfer, bilete de avion pe curse internationale si bilete la diverse evenimente. Alegand un pachet complet TUI ai siguranta reusitei vacantei tale. Va fi mereu cineva acolo la care poti apela daca ai nevoie de ceva. In plus, in majoritatea destinatiilor exista asistenta locala oferita de TUI ceea ce ofera un plus de valoare pachetului de vacanta achizitionat.

Daca vrei sa ai o vacanta de calitate, o vacanta de care sa-ti amintesti cu placere peste ani, alege o vacanta TUI si vei avea garantia calitatii.

Ai prieteni pe care i-ai auzit deja spunand despre un lucru care le-a placut: “A meritat fiecare banut!”. Alege si tu o vacanta despre care sa poti pune acelasi lucru la intoarcerea acasa.

Pentru mine reusita unei vacante este esentiala. Muncim un an intreg, iar atunci cand mergem in vacanta meritam sa avem tot ce ne dorim! Gandeste-te la ce anume iti doresti si alege in functie de ce simti tu ca ai nevoie!