Din 2011 TUI este prezent si in Romania, iar acest lucru a adus un plus de calitate serviciilor turistice oferite pe piata noastra de turism.

Asa cum ai citit in articolul “World of TUI este si lumea ta“, TUI opereaza in peste 180 de tari, ofera servicii premium si este cel mai mare hotelier al Europei prin TUI Hotels & Resorts. Cateva dintre lanturile cele mai cunoscute sunt: RIU, Sensimar, Club Magic Life, Robinson, Puravida, TUI Best Family.

TUI este prezent in intreaga lume nu numai prin lanturile hoteliere ci si prin touroperatorii si agentiile de turism care fac parte din grup.

Astfel, atunci cand vorbim despre vacante si calatorii, TUI Travel trebuie privit ca un grup. Astfel, in intreaga lume sunt peste 250 de branduri ce apartin de TUI. Mai jos amintesc cateva branduri turistice mai importante, branduri pe care le gasesti si in Romania prin Dertour.

Voi imparti aceste branduri turistice in functie de experienta pe care ti-o ofera, astfel:

1.Vacante la plaja

TUI (TUI Austria, TUI Germania)- brandul de vacante cel mai cunoscut din Germania, Austria si Elvetia

1-2 FLY– touroperator german ce completeaza produsele si serviciile oferite de TUI Germania

Discount Travel– face parte din 1-2 Fly Gmbh si ofera pachete last minute in destinatii estivale

Gulet– touroperator austriac specializat in partea de est a Mediteranei

2. Activitati si aventura

Terra Reisen– touroperator Austriac specializat in vacantele de tip individual (cu masina). Descopera lumea la volanul masinii tale si traieste aventura unor noi descoperiri

3. Excursii

TUI Turcia– una dintre companiile de top ale Turciei, ofera servicii complexe precum pachete turistice, cazare, transferuri, excursii organizate, servicii pentru business travel, organizare evenimente

4.Vacante de lux

Airtours– gama de lux a produselor TUI

5.Servicii hoteliere

Hotelbeds– un wholesaler international ce pune la dispozitia ta peste 45 000 de hoteluri din intreaga lume

Hotelurile Robinson– hoteluri club la care sportul, sanatatea si relaxarea sunt puse pe primul loc

6. Transport

TUIfly– una dintre cele mai mari companii aeriene din Germania

TUI Cars– cu TUI Cars iti poti planifica vacanta ta cu masina in peste 80 de tari din intreaga lume. Acest brand turistic este foarte des intalnit in Germania, Austria si Polonia dar si in Romania.

Produsele TUI se diferentiaza prin calitatea serviciilor oferite si prin atentia fata de client. Daca iti doresti servicii dedicate si o atentie deosebita asupra nevoilor tale, alege o vacanta prin unul din touroperatorii aflati sub umbrela TUI.

Astfel poti merge in jurul lumii cu TUI: ai la indemana servicii si produse foarte variate iar de acum inainte iti poti dori mai mult de la vacanta ta. Alege sa traiesti experienta ta de vacanta altfel decat ai facut-o pana in prezent!