Hotelurile RIU sunt cunoscute pentru serviciile calde si atmosfera familiala pe care o ofera. Cuvantul definitoriu pentru conceptul RIU este “libertate” pentru ca in toate hotel RIU poti alege oricand ceea ce vrei sa faci, indiferent daca esti in vacanta cu familia, cu persoana iubita sau daca ai venit singur in vacanta. Multitudinea de activitati potrivite pentru toate varstele iti dau aceasta libertate!

Cui i se potriveste: Hotelurile RIU sunt potrivite cuplurilor, familiilor cu copii si persoanelor care calatoresc singure.

Gastronomie: Hotelurile RIU ofera mancaruri variate, cu specific international. Totodata, aici va asteapta mai multe restaurante a la carte cu specific din diverse colturi ale lumii (asiatic, portughez, bucatarie specifica insulelor canare si multe altele).

Activitati: Activitati sportive precum fitness, gimnastica in apa, golf, tenis, volei pe plaja si sporturi acvatice sunt mereu disponibile la hotelurile RIU.

Wellness: Cauti mai mult decat un sejur la plaja? Hotelurile RIU stiu exact ce sa iti ofere pentru a avea o vacanta de neuitat. Serviciile wellness desavarsite de care te vei bucura la hotelurile RIU iti vor reda starea de bine si energia. Bucurate-te de tratamente de infrumusetare si de terapiile de masaj pe care le ai la dispozitie.Oaspetii aflati in luna de miere pot opta pentru pachete wellness special create pentru ei.

Riu Kaya Belek 4*
Tarif: de la 616 euro/persoana/sejur
in camera dubla standard cu vedere la mare
Oferta include: 7 nopti cazare/persoana in camera dubla la hotel Riu Kaya Belek 4*, all inclusive.

RIU Nautilus 4*
Tarif: 650 euro/persoana/sejur.

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla economy, mic dejun, bilet de avion, transferuri, taxe aeroport.
 

Hotel RIU Palace Bavaro 5*
Tarif: 1499 euro/persoana/sejur

Oferta include: 7 nopti cazare in juniorsuite cu vedere la gradina , all inclusive, bilet avion, transferuri, taxe aeroport, 1 noapte cu mic dejun in Londra la Hotel Courtyard by Marriott London Gatwick 4*