Hotelurile Sensimar ofera intimidate, eleganta, servicii high class si sunt destinate cuplurilor. Serviciile premium si serviciile wellness de la hotelurile Sensimar sunt recunoscute in intreaga lume. Totodata, pozitia privilegiata a hotelurilor este un plus pentru cei ce cauta vacante relaxante, linistite, alaturi de persoana iubita.

Cui i se potriveste: Cuplurilor si celor care cauta relaxare si intimidate.

Gastronomie: Bucura-te de deliciile culinare in restaurantele Sensimar. Ce spui de un ceai savurat dimineata devreme intr-o atmosfera relaxanta? Sau de o vizita la barul cu produse proaspete pentru a alege o salata usoara? In restaurantele Sensimar vei gasi intotdeauna specialitati din bucataria internationala preparate cu ingrediente proaspete si de calitate.

Activitati: La Sensimar ai o gama larga de activitati din care poti alege. Mergi la fitness, alege sa faci yoga, invata un dans nou sau, daca vrei sa ai parte de o experienta extraordinara, mergi la scufundari.

Wellness: Zona Wellness este foarte importanta pentru tine. Este o oaza de relaxare pe care nu trebuie sa o ratezi pentrua avea o experienta completa la hotelurile Sensimar. Relaxeaza-te la sauna si la SPA pentru o stare de bine desavarsita.

Evenimente: Hotelurile Sensimar pregatesc intotdeauna evenimente speciale pentru oaspetii sai. Fie ca este vorba de un concert, de un spectacol de dans, de o prezentare fitness, la Sensimar vei gasi mereu evenimente de calitate.

Hotel Sensimar Royal Blue & Spa 5*
Tarif: 906 euro/persoana/sejur.

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla standard, pensiune completa, bilet de avion, transferuri, taxe aeroport.
 
 

Hotel Sensimar Khaolak Beachfront Resort 4*
Tarif: 1099 euro/persoana/sejur.

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla deluxe, mic dejun, bilet avion, transferuri, taxe aeroport.

Hotel Sensimar Punta Cana Villas Suites 5*
Tarif: 1475 euro/persoana/sejur.

Oferta include: 7 nopti cazare in junior suite cu vedere la gradina, all inclusive, bilet de avion, transferuri, taxe de aeroport.