TUI Best Family sunt acele hoteluri in care gasesti game variate de divertisment, multe facilitati pentru familii cu copii, ghizi specializati in programe pentru familii. Totodata, toate hotelurile TUI Best Family respecta standardele internationale de siguranta pentru familii.

Cui i se potriveste: familiilor cu copii

Gastronomie: Adresandu-se in special familiilor cu copii, hotelurile TUI Best Family ti-au pregatit meniuri bogate, preparate din ingrediente din cea mai buna calitate. Copiii beneficiaza de o atentie deosebita si au la dispozitie un bufet special numai pentru ei.

Activitati: Avand o suprafata intinsa, hotelurile TUI Best Family pun la dispozitia ta si a familiei tale multe activitati sportive (tir cu arcul, tenis, volei pe plaja, aerobic, step aerobic, boccia, minigolf, billiard, surf), de fitness si de divertisment

Special pentru copii: La TUI Best Family copiii beneficiaza de atentia unor ghizi specializati, de nenumarate programe creative, de divertisment si de discoteca.
La hotelurile TUI Best Family exista cluburi pentru copii impartite pe varste, iar fiecare club are activitati specifice grupei de varsta careia i se adreseaza.

In functie de locatia hotelului, acesta oferta activitati specifice pentru copii. La hotelurile aflate pe plaja copiii se pot bucura de sporturi acvatice sau volei pe plaja, iar la hotelurile aflate la munte copilul tau poate alege intre mountain bike, foc de tabara, drumetii, calarie si multe alte activitati din care poate alege.

Hotel TUI Best Family Apollonia Beach 4*
Tarif: 640 euro/persoana/sejur.

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla standard, demipensiune, bilet avion, transferuri, taxe aeroport.
 
 
 

Hotel TUI Best Family Parque Cristobal 4*
Tarif: 855 euro/persoana/sejur.

Oferta include: 7 nopti cazare in bungalow, demipensiune, bilet de avion, transferuri, taxe aeroport.
 

Hotel TUI Best Family Riu Chiclana
Tarif: 476 euro/persoana/sejur.

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla economy, all inclusive.