Club Magic Life: hotelurile “club” ofera o intimidate aparte familiilor cu copii. In plus, conceptul “all inclusive” este la el acasa la hotelurile Club Magic Life: printre cele peste 170 de servicii incluse se numara restaurantele de prima clasa, divertismentul zilnic, echipamentul sportiv si multe altele. La Club Magic Life nu ai costuri aditionale! Este totul inclus iar personalul hotelurilor este la dispozitia ta pentru a-ti face vacanta cat mai frumoasa!

Cui i se potriveste: familiilor cu copii, cuplurilor, persoanelor care calatoresc singure si celor ce cauta multe activitati sportive si de divertisment. La Club Magic Life gasesti cate ceva potrivit pentru fiecare

Gastronomie: conceptul “all inclusive” cuprinde peste 170 de servicii incluse. Restaurantele si barurile hotelurilor Club Magic Life sunt tot timpul la dispozitia ta. In plus, hotelurile Club Magic Life ofera mic dejun tarziu pentru cei carora le place sa doarma mai mult dimineata si un midnight snack pentru cei ce au ajuns tarziu la hotel.

Activitati: Odata ajuns la Club Magic Life s-ar putea sa fii pus in dificultate: va trebui sa alegi intre o multime de activitati sportive pentru ca aici gasesti cate ceva de facut pentru fiecare membru al familiei tale. Printre activitatile de care te poti bucura aici sunt: aerobic si fitness (kangoo jumps, salsa, cha cha cha, latino aerobic, aerobic in apa, pilates, spinning, stretching), zumba, volei, water polo, volei pe plaja, fotbal, darts, boccia, mountain bike, golf, sporturi acvatice ( catamaran, water ski, scufundari, banana boat)

Evenimente: Club Magic Life a devenit faimos pentru programele de divertisment ce reprezinta un punct de atractie principal in vacanta.
Vei avea ocazia sa te bucuri de o multime de spectacole, muzica live, discoteca si multe alte evenimente.

Special pentru copii: Se spune ca atunci cand copiii sunt fericiti, vacanta parintilor abia atunci incepe! La hotelurile Club Magic Life poti sta fara griji: copilul tau va avea o multime de lucruri de facut si va fi mereu cineva acolo sa-I supravegheze.

Hotelurile dispun de mai multe cluburi pentru copii, grupate in functie de varsta acestora:
– Magic Baby Club: dedicat copiiilor intre 12 luni si 3 ani, este un mic paradis pentru bebelusi
– Magic Mungo Club: dedicat copiiilor intre 3 si 6 anu este plin de activitati creative pentru copii. Programul acestui club este pregatit in fiecare saptamana si include vanatoare de comori, pictura pe fata si multe altele. Seara copiii pot lua aici cina, au o discoteca special pregatita pentru ei sau se pot bucura de o seara in compania desenelor animate.
– Magic Kids Club: dedicat copiiilor intre 7 si 12 ani, acestia se bucura de jocuri indiene, de jocuri olimpice sau invata lucruri despre protejarea mediului inconjurator.
– Teens Treff: este un club pentru copiii peste 12 ani si include activitati sportive, plimbare cu bicicleta, volei pe plaja, surfing, ski pe apa, tir, darts, DJ workshop si multe altele

Hotel Club Magic Life Fuerteventura Imperial 4*
Tarif: 893 euro/persoana/sejur
Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla standard, All Inclusive, bilet de avin, taxe de aeroport si transferuri.
 

Hotel Magic Life Candia Maris Imperial 4*
Tarif: 857 euro/persoana/sejur

Oferta include: 7 nopti cazare in camera economy, All Inclusive, bilet de avion, transferuri, taxe aeroport.
 

Hotel Club Magic Life Kos 4*
Tarif: 448 euro/persoana/sejur

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla economy, all inclusive.