Sfaturi si recomandari pentru calatorii

General (page 1 of 49)

5 Elemente care definesc cultura Germaniei

Sursa foto: canadastock/Shutterstock.com

Germania se află în centrul Europei, nu numai din punct de vedere geografic, ci și din punct de vedere economic, politic și cultural. Este a doua cea mai populată țară din Europa, după Rusia, cu peste 80 de milioane de locuitori, conform ultimelor statistici. A dezvoltat cea mai puternică economie de pe continent și a cincea din întreaga lume, are în spate un bagaj impresionant de evenimente istorice, iar cultura ei extrem de puternică a influențat o bună parte din țările europene, inclusiv Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Franța, Luxemburg, Elveția, Olanda și Polonia.

Citeste in continuare »

De ce este Septembrie cea mai bună lună în care să mergi în Grecia

Sursa foto: Feel good studio/Shutterstock.com

Septembrie este o lună grozavă de a merge pe meleagurile elene, întrucât vremea și temperaturile mării sunt perfecte în această perioadă a anului. Indiferent că ești pasionat de activități în natură, de cultura Greciei Antice sau, pur și simplu, îți dorești să te relaxezi la plajă, nu există niciun moment mai bun de a vizita Grecia decât luna septembrie, când majoritatea călătorilor se întorc acasă, iar prețurile la toate facilitățile turistice încep să scadă.

Citeste in continuare »

Alege cu grijă destinația de călătorie

Vara este momentul ideal pentru călătorii și vizitat locuri uimitoare. Există atât de multe destinații care așteaptă să le descoperi, încât uneori este greu să alegi doar una. Citeste in continuare »

Cum să îţi faci vacanța mai palpitantă

Majoritatea oamenilor aşteaptă vacanța doar pentru a se bronza și a se relaxa. Dar gândeşte-te o secundă cât de mult te-ai putea bucura de călătorie dacă ai face ceva palpitant și neplanificat! Citeste in continuare »

Cât costă o vacanță în Dubai

Dubai este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Dacă în trecut aceasta era accesibilă doar turiștilor care beneficiau de un buget de vacanță generos, în prezent giganticul oraș din Emiratele Arabe Unite a devenit disponibil și celorlalte categorii de turiști.  Citeste in continuare »

3 motive pentru care merită să alegi Bodrum, Turcia, ca destinație de vacanță

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să petreci vacanța de vară în locul de naștere al marilor istorici greci? Te atrage ideea de a descoperi unele dintre marile minuni ale lumii antice? Atunci trebuie să descoperi farmecul aparte a orașului portuar Bodrum, situat pe coasta egipteană a Turciei și care găzduiește peisaje care te vor impresiona.  Citeste in continuare »

Top 3 locuri de vizitat în Thailanda

Te afli în căutarea destinației perfecte pentru vacanța exotică pe care o vei petrece alături de familie sau prieteni în acest an? Vrei să descoperi cele mai inedite atracții turistice dintr-un paradis exotic aflat la celălalt capăt al lumii?  Citeste in continuare »

Unde mai mergem in vacanță cu buget redus?

Sursa foto: Dragos Asaftei

Primul răspuns la întrebarea „Unde mai mergem în vacanță cu buget redus?” pe care vi-l putem oferi, este Sfântu Gheorghe, comuna din Delta Dunării formată dintr-un singur sat – un loc unic în România, unde Dunărea se abandonează în brațele Mării Negre.

Citeste in continuare »

Transforma-ti vacanta de vis in realitate, in doar 5 pasi

Vremea devine din ce in ce mai calda si tu deja visezi la vacanta de vara. Nu mai visa si ia masuri! Iti poti transforma cu usurinta visele in realitate. Urmeaza acesti pasi simpli si pregateste-te pentru o vacanta de vis. Citeste in continuare »

Vacanță în Costa Rica: activități care merită încercate

Galyna Andrushko/Shutterstock.com

Dacă plănuiești să mergi într-o vacanță exotică, Costa Rica este una dintre țările cu cele mai multe șanse să te uimească. Natura este cea care iese din tipare și te face să faci poze la fiecare pas, însă este doar unul dintre ingredientele acestei țări. Cultura, oamenii sau mâncarea sunt și ele foarte atractive și te vor convinge să revii ori de câte ori ai ocazia.

Ceea ce este foarte atractiv pentru români este faptul că cea mai bună perioadă pentru a vizita această țară este iarna, atunci când vremea este foarte bună, poți face plajă și poți admira toate minunățiile la lumina soarelui.

Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2019 Blog Dertour