Sfaturi si recomandari pentru calatorii

General (page 1 of 55)

Alege RIU Playa Blanca 5* și descoperă PANAMA, o altfel de destinație exotică!

Sigur ai auzit până acum de Panama, sau dacă te afli printre cei norocoși și deja ai vizitat această destinație exotică și specială, știi exact despre ce este vorba.

Panama este un stat din America Centrală și este situat pe partea cea mai îngustă a istmului ce unește cele două Americi. Vecinii săi sunt Costa Rica la nord-vest, Marea Caraibilor la nord, Columbia la est, iar Oceanul Pacific se află în sud.

Această destinație exotică, potrivită pentru cei ce vor să aibă parte de o vacanță cu peisaje mirifice, păduri tropicale nealterate de civilizație, plaje cu nisip fin, insule sălbatice sau refugii montane combinate cu modernismul capitalei Ciudad de Panama – numită și „Miami al Americii Centrale”.

Mai mult, Panama este cunoscută mai ales pentru impresionantul canal care leagă cele doua mari oceane ale Globului Pământesc– Atlantic și Pacific.

În concluzie, Panama este o destinație ce câstigă din ce în ce mai multă popularitate în rândul călătorilor și iubitorilor de țări exotice.

Atracțiile turistice din Panama:

  1. Canalul Panama. Poți face un tur cu barca pe Canalul Panama și să te bucuri de priveliștea minunată. Este un canal important care traversează istmul Panama în America Centrală, legând oceanele Atlantic și Pacific. Construcția canalului a reprezentat unul dintre cele mai mari proiecte de inginerie întreprinse vreodată.
  2. Insulele Pearl. Unul dintre cele mai grozave lucruri legate de Panama este că poți călători de la Oceanul Atlantic până la Oceanul Pacific în aproximativ o oră. Iar paradisurile insulare se găsesc atât pe partea Atlanticului, cât și pe partea Pacificului.
  3. Festivalul Țestoaselor de Mare! Festivalul Țestoaselor de Mare (Festival De Tortuga) are loc în fiecare an, la mijlocul lunii mai, pe o plajă din apropierea orașului Armila, în Guna Yala.
  4. Isla Grande. Pe partea Atlanticului din Panama există o frumoasă insulă care se numește Isla Grande. Aceasta este văzută ca fiind locul perfect de evadare pentru majoritatea localnicilor care doresc să ia o pauză de la aglomerația urbană.

Unde poți sta atunci când călătorești în Panama?

Pentru cei ce vor să aibă toate condițiile atunci când aleg să călătorească în Panama, noi îți recomandăm unul dintre cele mai populare și moderne hoteluri din lanțul RIU Hotels.

Este vorba despre RIU Playa Blanca 5*, situat chiar langa frumoasa plajă de nisip Playa Blanca de pe coasta Oceanului Pacific. Hotelul de 5 stele atrage vizitatori prin locația sa excelentă și atmosfera plină de viață.

Programele de animație pentru copii, activități de seară și alte activități sportive sunt disponibile, iar oaspeții le pot folosi ca parte a bogatului program All Inclusive.

Toate camerele standard beneficiază de:

  • aer condiționat controlat central
  • ventilator
  • telefon
  • TV cu recepție satelit
  • Wi-Fi (gratuit)
  • mini-bar
  • sanitare proprii (baie, uscător de păr, toaletă privată)
  • seif (gratuit)
  • balcon sau terasă

Dacă un sejur la RIU Playa Blanca 5* îți face cu ochiul, avem super vești: pachetele cu All Inclusive pentru 7 nopți, cu bilete de avion, bagaje de cală și cabină, taxe de aeroport și transfer aeroport-hotel-aeroport, au tarife ce pornesc de la 1199 €/pers.

Plecările sunt din București și încep din 28 noiembrie.

Descoperă și RIU Hotel Dubai

Un alt hotel din lanțul RIU Hotels pe care ți-l recomandăm, în cazul în care ajungi și în Dubai, este RIU Hotel Dubai, un complex de 4 stele. Acesta este situat pe insula artificială Deira, lângă o frumoasă plajă cu nisip, lungă de 1,5 km, care vă invită direct la relaxare și la plimbare.

Parcul acvatic cu tobogane și atracți pentru copii va încanta cu siguranță nu numai micii vizitatori, dar împreuna cu divertismentul de zi și de seară, garantează o vacanță de neuitat.

Pentru gurmanzi, există restaurante italiene, libaneze și asiatice unde puteți servi masa, iar în timpul zilei vei aprecia cu sigurantță barurile, datorită cărora te poți bucura de bautură preferată direct de la piscină.

Descoperă pachete Dertour pentru RIU Hotel Dubai 4* pentru 7 nopți cu All Inclusive, cu tarife  de la 1319 €/pers.

*Acest articol este redactat în parteneriat cu RIU Hotels, parte a grupului TUI Group.

Descoperă PORTUGALIA – o țară bogată în istorie și cultură

Când auzim de Portugalia cu toții ne gândim la Cristiano Ronaldo Lisabona, capitala țării, fado și vinul de Porto. Ce plăcut că astăzi avem ocazia să călătorim prin toate aceste atracții minunate.

Lisabona este unul dintre cele mai populare orașe turistice din Europa, dar există multe alte destinații pe care merită să le explorezi și întocmai cu gândul la asta am realizat circuitul DERTOUR în Portugalia.

În cele ce urmează, vom detalia itinerariul unei excursii magnifice, unde cele opt zile de poveste vă vor plimba prin Lisabona, Sintra, Obidos, Nazaré, Tomar, Batalha, Coimbra și Porto. Citeste in continuare »

Descoperă MAROC – Regatul Luminii!

مرحابة !Îți propunem o călătorie fascinantă în Maroc, o țară plină de farmec și culoare..

În timpul acestei călătorii, vom explora medinele și piețele aglomerate din orașele istorice, vom descoperi gastronomia locală delicioasă și vom admira peisajele impresionante ale deșertului Sahara.  O să avem ocazia să ne îmbogățim cultura generală și să aflăm mai multe despre tradițiile și obiceiurile unice ale poporului marocan.

Să pregătim bagajele și să ne aventurăm în această minunată călătorie! Citeste in continuare »

Descoperă ISLANDA – un circuit marca DERTOUR ce te va trece prin foc și gheață!

Sunteți gata să porniți într-o călătorie de neuitat?

Islanda este o țară a focului și a gheții, unde forțele naturii sunt în plină desfășurare, creând unele dintre cele mai uimitoare priveliști de pe Pământ. De la cascada majestuoasă Gullfoss la fascinanta lagună glaciară Jökulsárlón, Islanda este o lume naturală care nu încetează să uimească. În acest articol, vă vom purta într-o aventură plină de adrenalină prin unele dintre cele mai impresionante peisaje din Islanda, de la parcuri naționale și cratere vulcanice până la cascade ascunse și peșteri glaciale.

Deci, indiferent dacă sunteți un călător experimentat sau un vizitator pentru prima dată, pregătiți-vă să fiți cuceriți de frumusețile naturale ale Islandei pe măsură ce le explorăm.

Citeste in continuare »

Pentru prima data în Dubai? Află de ce ai nevoie pentru o vacanță perfectă!

Dubai, recent devenit o metropolă internațională, a evoluat rapid și a devenit centrul cultural și de afaceri al Orientului Mijlociu și al regiunii Golfului Persic. Turiștii sunt din ce în ce mai copleșiți de luxul și poplaritatea Dubaiului și din ce în ce mai mulți au dorința de a vizita acest emirat măcar o dată.

Vizitând Dubai, veți admira cele mai înalte și spectaculoase clădiri din lume, cele mai luxoase hoteluri din gama premium, restaurante extravagante și splendide, centre comerciale pline de viață, piețe mari, plaje uluitoare… Citeste in continuare »

Dubai Parks and Resorts – o experiență uimitoare

Bine ați venit la Dubai Parks and Resorts, cel mai mare parc tematic din Orientul Mijlociu! Descoperiți Motiongate™ Dubai, Bollywood parks™, Legoland® și Legoland® Water Park, toate într-o locație incredibilă! Bucurați-vă o zi pentru de distracție nesfârșită, cu peste de 100 de opțiuni de roller coaster, atracții pentru toți membrii familiei, de la cei mari la cei mai mici și spectacole live captivante! Citeste in continuare »

Shopping și relaxare în Ras Al Khaimah

Renumite pentru îmbinarea arhitecturii moderne cu deșerturile întunecoase, Emiratele Arabe Unite ademenesc toate tipurile de turiști. Nici Ras Al Khaimah, cea mai nordică destinație, nu face excepție, punând la dispoziție o multitudine de facilități fantastice și o porțiune glorioasă de coastă care vine la pachet cu o plajă impresionantă.

Atunci când ieșiți din resortul dumneavoastră de lux, de ce să nu explorați câteva dintre numeroasele opțiuni de shopping (făcut cumpărături) pe care Ras Al Khaimah le oferă? Vă așteaptă numeroase magazine ale designerilor renumiți și mall-uri pline de activități distractive. Citeste in continuare »

Amatori de senzații tari și adrenalină? Hai în Ras al Khaimah

Ras Al Khaimah este emiratul ce oferă o multitudine de experiențe diverse pentru persoane de toate vârstele. Chiar dacă interesele turiștilor sunt variate, există câte ceva pentru fiecare – munte, deșert, plajă sau zona metropolitană. Indiferent dacă sunteți în cautare de experiențe în aer liber, adrenalină, relaxare sau sunteți interesați de istoria și cultura Emiratelor – Ras Al Khaimah este locul unde le puteți întâlni și experimenta pe fiecare în parte.

Emiratul deține un loc special în inimile căutătorilor de aventură și al entuziaștilor de activități în aer liber, ofernind mai multe experiențe cum ar fi: alpinism ghidat, ciclism montan și drumeții, plimbări cu caiacul prin mangrove sau experiențe off-road. Citeste in continuare »

Delicii gastronomice în Ras Al Khaimah

V-am povestit deja despre toate posibilitățile de aventură și senzații tari în Ras Al Khaimah, dar toate aceste activități sunt menite să deschidă apetitul și celor mai pretențioși turiști. Mai mult decât atât, de la fine dinning sau deserturi deosebite, la street food condimentat, fiți siguri că Ras Al Khaimah le are pe toate.

Multe dintre cele mai bune locuri pentru a mânca și a bea în Ras Al Khaimah pot fi găsite în resorturile de lux cu care această destinație se mândrește. Fiecare oferă o varietate de restaurante, cafenele și baruri din care puteți alege, iar preparatele alese sunt influențate de bucătăriile din întreaga lume. Citeste in continuare »

Cele mai frumoase plaje din Ras Al Khaimah

Deși ultra ofertantă când vine vorba de aventură și senzații tari în Ras Al Khaimah, s-ar putea ca uneori să visați la o vacanță liniștită, unde să vă relaxați la plajă. Nimic rău în asta, mai ales că Ras Al Khimah pare special gândit pentru doritorii de vacanțe în totalitate despre soare, nisip fin și băuturi răcoritoare cu umbreluță! Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2024 Blog Dertour