Mai sunt doar cateva saptamani pana la sfarsitul anului, iar ofertele pentru Revelion sunt extrem de variate. De la orase europene incarcate de cultura, la destinatii exotice, de la insule superbe la capitale elegante. Tu stii cel mai bine ce anume iti doresti anul acesta si unde ai vrea sa te prinda miezul noptii de 1 ianuarie 2014.

Insa pentru a-ti veni putin in ajutor, iata mai jos 10 idei pentru Revelion, din care te poti inspira…

Top 10: Idei pentru Revelion 2014!

1. Austria

Austria este una dintre cele mai populare destinatii din lume pentru sporturile de iarna. Aici vei putea sa-ti petreci Revelionul la un hotel elegant, langa un semineu si un superb brad impodobit, diminetile insorite la ski, inconjurat de peisaje care iti taie respiratia si zilele noului an privind coamele inzapezite ale Alpilor. Exista peste 800 de statiuni de vacanta, ski si snowboard in Austria, raspandite pe versantii Alpilor, care te asteapta sa te distrezi impreuna cu familia si prietenii. Preturile sunt prietenoase si hotelurile primitoare si elegante.

Noi iti recomandam sa alegi o vacanta de vis la ski in Austria si sa iti inviti partenerul sa petreaca o seara romantica la unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Tirol. Detalii aici!

2. Bulgaria

Daca iti doresti un sfarsit de an ca in povesti, cu partii superbe de ski, cu zapada, luminite si hoteluri elegante, cu petreceri in jurul focului, cu bucate gustoase si multe alte surprize, dar la preturi bune, care sa nu-ti dea bugetul peste cap, atunci iti recomandam o destinatie apropiata de noi, care s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani: Bansko, Bulgaria!

Aflata la o altitudine de 925 metri deasupra nivelului marii, statiunea montana Bansko este destinatia numarul 1 in materie de ski din Bulgaria, avand cel mai bun si cel mai modern centru de ski din toata tara. In ultimii ani investitii masive au fost facute in zona de catre YULEN, compania care administreaza domeniul skiabil, ajungandu-se astfel sa se schieze pe inaltimi de peste 2500 metri, pe o retea de partii de peste 65 km. Petrece si tu Revelionul in Bansko si vei avea parte de o poveste de neuitat! Iata detalii!

3. Republica Dominicana

Punta Cana se afla in estul insulei impartite de Republica Dominicana si Haiti, cu iesire la Oceanul Atlantic si la Marea Caraibelor. La cateva minute de mers cu barca se afla Puerto Rico, dar exista legaturi directe si cu Jamaica, Santa Lucia, Barbados, Cuba sau Miami.

Punta Cana nu este de fapt un oras, ci zona de est a insulei, care cuprinde arii ca: Punta Cana, Cap Cana, Cabeza de Toro, Bavaro, El Cortecito, Arena Gorda, Macao si Uvero Alto. Este cea mai mare si mai importanta zona turistica din Caraibe si una dintre cele mai populare destinatii de vacanta ale intregii lumi. Aici exista peste 50 de hoteluri cu 30.000 de camere raspandite de-a lungul a 40 de km de plaje cu nisip alb si fin.

Daca alegi sa petreci Revelionul in Punta Cana vei avea parte de soare, plaje superbe si apusuri de vis! Iata detalii!

4. Emiratele Arabe Unite

Dubai este localizat in Golful Persic, in Peninsula Araba si este cel mai mare al doilea oras din UAE, dupa Abu Dhabi. Dubai este un important centru comercial si de afaceri, economia sa bazandu-se pe productia de petrol, pe turism, imobiliare si finante. El este renumit pentru dezvoltarile sale arhitecturale, pentru proiectele inovative si pentru luxul oferit turistilor.

Iata ce trebuie sa vizitezi neaparat in Dubai: Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, celebrul Burj al Arab, pietele traditionale (souk) din Deira, mananca o shawarma in Deira sau Al Kamara, distreaza-te in cluburile de noapte elegante din Dubai, mergi la shopping intr-unul dintre mall-urile incredibile ale orasului, cumpara suveniruri din Gold Souk, relaxeaza-te pe plaja Al Mamzar, mergi in safari in desert, petrece noaptea dintre ani pe plaja, admirand focurile de artficii depe Burj al Arab! Iata detalii!

5. Franta

Parsiul este, fara indoiala, magic. In orice anotimp… Indragostiti, tineri sau mai in varsta, singuri sau nu, oricine isi doreste sa ajunga macar o data in maretul oras al luminilor si sa se plimbe cateva zile pe strazile sale. Daca acesta este si visul tau, noi te invitam la Paris de Revelion, iar tu vei putea sa descoperi la pas una dintre cele mai captivante capitale ale Europei. Citeste aici mai multe detalii despre ce poti face in Paris!

Petrece un Revelion de poveste in Paris!

6. Germania

Munchenul este capitala landului Bavaria si al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin si Hamburg, cu o populatie de peste 1,5 milioane locuitori. In Munchen cladirile noi si elegante se imbina frumos cu cele vechi, incarcate de istorie. Muzeele, hotelurile chic, atractiile turistice deosebite – te invita sa descoperi acest oras, vizitat anual de peste 10 milioane de turisti.

Petrece si tu Revelion 2014 in Munchen!

7. Grecia

Grecia nu este doar o destinatie de vara, cand poti merge la plaja si pe celebrele insule. Aceasta tara minunata te asteapta in orice anotimp, iar daca esti un calator pasionat, atunci iti recomandam pentru Revelion 2014, un circuit fabulos prin Grecia.

Iata aici detalii!

8. Italia

Venetia a inspirat de-a lungul timpului multi scriitori, cineasti, pictori si fotografi, dar si oameni simpli, aflati in cautarea succesului sau indragostiti care doresc sa faca o declaratie de iubire unica si eleganta.

Unul dintre cele mai stilate orase din lume, Venetia merita vizitata in orice anotimp. Canalele sale luminate feeric si restaurantele de un lux decadent se vor afla in topul preferintelor tale din lumea intreaga!

Orice ai alege sa faci in Venetia, acest oras merita sa fie vazut macar o data in viata. Spectaculos si artistic, orasul din nordul Italiei te imbie cu cele 117 insule din Laguna Venetiana, cu podurile sale romantice, cu celebrele gondole, biserici si cu minunatele opere de arta. “Serenissima” – asa cum a fost numita Venetia – este orasul natal al lui Vivaldi, este orasul cu cele mai frumoase canale si cladiri medievale, iar peisajele nocturne sunt spectaculoase.

Petrece si tu un Revelion de vis in Venetia!

9. Mauritius

Ai visat intotdeauna la o vacanta extraordinara, iesita din comun? La plaje scaldate de apele calde ale Oceanului Indian, la traditii africane imbinate cu o cultura tropicala exotica, la apusuri dramatice si petreceri pana in zori in gradini luxuriante? Nimic mai simplu: hai cu noi in Mauritius!

Republica Mauritius este alcatuita din mai multe insule, aflate in apropierea coastei de sud-est a Africii, in estul Madagascarului, in oceanul Indian. Insulele sunt renimite pentru a fi singurul loc din lume unde traiesc celebrele pasari dodo, dar si un loc fascinant, cu o biodiversitate unica.

Petrece si tu un Revelion exotic pe aceasta superba insula!

10. Spania

Un oras superb, muzee incredibile, magazine de lux, hoteluri elegante, munte si mare, istorie si traditii, macare delicioasa – toate acestea le vei intalni in Barcelona! Iar un Revelion aici va fi cu adevarat fantastic! Specialistii Dertour au creat special pentru tine un pachet de vacanta atractiv, iar tu nu trebuie decat sa faci o rezervare si sa te pregatesti de… fiesta! Iata detalii!