Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: venetia

5 Destinații romantice din Europa pentru un city break de Valentine’s Day

Sursa foto:g215/Shutterstock.com

În fiecare an, în data de 14 Februarie, romanticii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. Valentine’s Day a fost stabilit de Papa Gelasie I în anul 496 d. Hr., devenind odată cu trecerea timpului o sărbătoare tradițională la nivel global, având mare importanță în special pentru tineri.

Foarte mulți oameni își doresc să petreacă această frumoasă zi din an într-un mod cât se poate de memorabil, plecând într-o destinație renumită pentru romantism. Dacă și tu te numeri printre aceștia, dar nu ai idee unde să petreci de 14 februarie în compania persoanei iubite, îți dăm noi câteva sugestii grozave din Europa.

Citeste in continuare »

Top 10: Idei pentru Revelion 2014!

Mai sunt doar cateva saptamani pana la sfarsitul anului, iar ofertele pentru Revelion sunt extrem de variate. De la orase europene incarcate de cultura, la destinatii exotice, de la insule superbe la capitale elegante. Tu stii cel mai bine ce anume iti doresti anul acesta si unde ai vrea sa te prinda miezul noptii de 1 ianuarie 2014.

Insa pentru a-ti veni putin in ajutor, iata mai jos 10 idei pentru Revelion, din care te poti inspira… Citeste in continuare »

Vacanta in Venetia – preturi imbatabile!

O vacanta in Venetia nu trebuie sa insemne doar soare, aglomeratie si preturi exorbitante. Daca alegi sa petreci un weekend in superbul oras intr-o perioada de extrasezon, atunci vei avea parte de multe surprize: hotelurile sunt mai linistite, pietele mai libere, iar preturile sunt mult mai prietenoase. Astfel, cu doar 136 de euro, vei avea parte de o calatorie de neuitat. Iata mai jos detalii…

Citeste in continuare »

Participa la Carnavalul de la Venetia!

Carnavalul de la Venetia este un festival anual, care incepe cu 40 de zile inainte de Paste si se termina in ziua de Mardi Grass. Acest spectacol de lumini si culoare este caracterizat prin purtarea de masti, care suprima orice diferenta de clasa si statut social. In fiecare an, aproximativ 30.000 de turisti vin zilnic in Venetia, pentru a participa la carnaval. Un juriu international desemneaza anual “La Maschera piu bella”.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour