Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: revelion 2014

Revelion tropical in Mauritius!

Cei mai multi dintre noi viseaza la o escapada de iarna undeva la caldura, la mare, pe o plaja superba, unde sa se relaxeze si sa bea un cocteil cu umbreluta. Daca iti doresti o vacanta exotica si vrei sa petreci noaptea dintre ani intr-unul dintre cele mai frumoase decoruri din lume, iti recomandam sa petreci un Revelion tropical in Mauritius. Iata detalii… Citeste in continuare »

Revelion 2014 Portugalia. Frumoasa Lisabona!

Portugalia este una dintre cele mai frumoase si mai linistite tari ale Europei si se afla in partea de vest a continentului, in Peninsula Iberica, intre Spania si Oceanul Atlantic. Desi nu este o tara mare, cultura si traditiile din aceasta parte a lumii sunt foarte bogate si interesante. Gastronomia este ridicata la rang de arta, vinurile portugheze sunt excelente, iar localnicii stiu cu siguranta sa organizeze cele mai tari petreceri. Petrece si tu Revelionul 2014 in insorita Lisabona… Citeste in continuare »

Top 10: Idei pentru Revelion 2014!

Mai sunt doar cateva saptamani pana la sfarsitul anului, iar ofertele pentru Revelion sunt extrem de variate. De la orase europene incarcate de cultura, la destinatii exotice, de la insule superbe la capitale elegante. Tu stii cel mai bine ce anume iti doresti anul acesta si unde ai vrea sa te prinda miezul noptii de 1 ianuarie 2014.

Insa pentru a-ti veni putin in ajutor, iata mai jos 10 idei pentru Revelion, din care te poti inspira… Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour