Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: mauritius (page 1 of 2)

Top 5 destinații exotice în Africa

Sursa foto: Jakub Barzycki/Shutterstock.com

Când te gândești la Africa, primele tale gânduri zboară, cel mai probabil, către zonele de safari din Africa de Sud sau din Kenya, către souk-urile tradiționale din Maroc sau către piramidele din Egipt. Dar știai că pe Continentul Negru se găsesc, de asemenea, unele dintre cele mai impresionante destinații de plajă din întreaga lume? 

Citeste in continuare »

Top 5 locuri de vizitat în Mauritius

Sursa foto: mbrand85/Shutterstock.com

Una dintre cele mai populare destinații pentru luna de miere și unul dintre locurile de vacanță preferate ale celebrităților de la Hollywood, Mauritius este un paradis insular luxuriant, cu plaje exotice, ce propune servicii de top în numeroasele sale hoteluri de lux și bungalouri de poveste. 

Situată la aproximativ 2400 de kilometri de coasta de sud-est a Africii, aproape de Madagascar, această insulă tropicală de origine vulcanică este perfectă pentru călătorii cu gust pentru aventură, pentru cei care doresc să se relaxeze toată ziua pe plajă sau pentru pasionații de sporturi nautice și viață marină.

Citeste in continuare »

Ce trebuie să știi dacă vrei să-ți petreci vacanța în Mauritius

Sursa foto: tb-photography/Shutterstock.com

Insula Mauritius, mascată de păduri abundente și înconjurată de palmieri, cocotieri, nisipuri albe strălucitoare și de recife de corali multicolori, magnetizează pasionații de călătorii și de peisaje exotice din întreaga lume.

Situat la est de Madagascar și la sud de Ecuator, acest paradis al turiștilor considerat Bijuteria Africii este un loc oarecum diferit de destinațiile europene, motiv pentru care ar fi bine să te pui la curent cu câteva informații înainte de a-l vizita. Iată, în rândurile de mai jos, câteva sfaturi care ar putea să-ți prindă bine într-o călătorie în magnificul Mauritius:

Citeste in continuare »

5 lucruri pe care sa le faci in Mauritius

Sursa foto: leoks/Shutterstock.com

Mauritius este sinonim cu luna de miere petrecuta pe plajele eterice cu nisipuri albe foarte fine si cu ape turcoaz cristaline. Indubitabil, are unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Nu degeaba se numeste Insula Paradisului. In aceasta superba destinatie insa exista mult mai multe lucruri si locuri interesante de descoperit.

Ca sa intram direct in subiect, iata lista noastra cu 5 lucruri de facut in Mauritius:

Citeste in continuare »

TOP 5 destinatii pentru o luna de miere memorabila

*Sursa foto: Valentin Valkov / Shutterstock.com

Pentru a-ti planifica luna de miere ideala trebuie, mai intai, sa hotarasti daca iti doresti sesiuni prelungite de relaxare, ori, din contra, esti dornic sa explorezi si sa descoperi secretele si specificul unor taramuri fascinante. Citeste in continuare »

6 motive sa vizitezi Mauritius in acest an


*Sursa foto:  Khoroshunova Olga/Shutterstock.com

Mauritius este o mica insula din Oceanul Indian, situata la est de Madagascar si sud-est de Seychelles. Descoperita in secolul al IX-lea de navele arabe, Mauritius era la vremea aceea o insula nelocuita bogata in vegetatie si plina de locuri superbe. De atunci si pana acum lucrurile s-au schimbat considerabil, in zilele noastre Mauritius fiind una dintre cele mai cautate destinatii exotice din Oceanul Indian. Plajele-i intinse, soarele mai tot timpul prezent pe cer si unitatile de cazare exclusiviste au ajutat Mauritius sa devina o destinatie populara mai ales in randul indragostitilor.  Iti surade idea unei vacanta in indepartata insula? Iata 6 motive pentru care sa profiti chiar acum de una dintre ofertele Dertour.

Citeste in continuare »

Vacanta si culoare, in paradis. Totul despre Mauritius!

mauritius-foto-ohrim

*Sursa foto: ohrim / Shutterstock.com

Inconjurata de recifuri de corali, cu un peisaj variat si cu una dintre cele mai frumoase plaje din lume, Mauritius este una dintre destinatiile exotice cele mai cautate de turisti. Citeste in continuare »

Mauritius – paradisul din Oceanul Indian

Mauritius (1)Mauritius este o mica insula tropicala situata la aproximativ 2400 de kilometri de coasta de sud-est a Africii, chiar dincolo de Madagascar. Fiind in sud-vestul Oceanului Indian si la mai putin de 2000 de kilometri de Ecuator, Mauritius are un climat tropical si o varietate de animale salbatice interesante, plaje exotice si peisaje spectaculoase. Citeste in continuare »

Revelion tropical in Mauritius!

Cei mai multi dintre noi viseaza la o escapada de iarna undeva la caldura, la mare, pe o plaja superba, unde sa se relaxeze si sa bea un cocteil cu umbreluta. Daca iti doresti o vacanta exotica si vrei sa petreci noaptea dintre ani intr-unul dintre cele mai frumoase decoruri din lume, iti recomandam sa petreci un Revelion tropical in Mauritius. Iata detalii… Citeste in continuare »

Top 10: Idei pentru Revelion 2014!

Mai sunt doar cateva saptamani pana la sfarsitul anului, iar ofertele pentru Revelion sunt extrem de variate. De la orase europene incarcate de cultura, la destinatii exotice, de la insule superbe la capitale elegante. Tu stii cel mai bine ce anume iti doresti anul acesta si unde ai vrea sa te prinda miezul noptii de 1 ianuarie 2014.

Insa pentru a-ti veni putin in ajutor, iata mai jos 10 idei pentru Revelion, din care te poti inspira… Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2024 Blog Dertour