Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: idei de revelion

Revelion de vis pe tărâmul exotic al Antalyei

Sursa foto: muratart/Shutterstock.com

Vrei să scapi de gerul din România alegând o destinație mai călduroasa de Revelion? Ce zici de Antalya, un loc nu foarte departe de noi, însă extrem de atrăgător, exotic, cu plaje frumoase, peisaje spectaculoase conturate de Munții Taurus și, nu în ultimul rând, cu mâncare excelentă? Sigur, lunile decembrie și ianuarie în Antalya nu sunt chiar de vară, temperaturile în această perioadă a anului fiind de circa 15 grade Celsius, însă acest tip de vreme este numai bun dacă vrei să explorezi orașul și împrejurimile.

Citeste in continuare »

Top 10: Idei pentru Revelion 2014!

Mai sunt doar cateva saptamani pana la sfarsitul anului, iar ofertele pentru Revelion sunt extrem de variate. De la orase europene incarcate de cultura, la destinatii exotice, de la insule superbe la capitale elegante. Tu stii cel mai bine ce anume iti doresti anul acesta si unde ai vrea sa te prinda miezul noptii de 1 ianuarie 2014.

Insa pentru a-ti veni putin in ajutor, iata mai jos 10 idei pentru Revelion, din care te poti inspira… Citeste in continuare »

Top 10 idei pentru Revelion 2012!

Daca nu ti-ai ales inca locatia unde sa petreci noaptea dintre ani, Dertour iti propune un top cu 10 idei pentru tine, prietenii si familia ta. Ofertele noastre sunt excelente, iar atentia pentru detalii si amabilitatea agentilor de turism TUI & Eurolines legendare. Daca vrei sa ai parte de o noapte perfecta si de o petrecere unica de Revelion, iata mai jos recomandarile noastre!

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour