Bine ați venit la Dubai Parks and Resorts, cel mai mare parc tematic din Orientul Mijlociu! Descoperiți Motiongate™ Dubai, Bollywood parks™, Legoland® și Legoland® Water Park, toate într-o locație incredibilă! Bucurați-vă o zi pentru de distracție nesfârșită, cu peste de 100 de opțiuni de roller coaster, atracții pentru toți membrii familiei, de la cei mari la cei mai mici și spectacole live captivante!

Sursa foto: ©2019 The LEGO Group.

LEGOLAND® DUBAI

LEGOLAND® Dubai și LEGOLAND® Water Park sunt destinațiile supreme din Orientul Mijlociu pentru familiile cu copii între 2 și 12 ani. LEGOLAND Dubai și LEGOLAND Water Park sunt experiențe practice care permit familiilor să ia parte la aventuri tematice LEGO® prin plimbări interactive, tobogane cu apă, modele și experiențe de construcție.

Sursa foto: ©2019 The LEGO Group.

LEGOLAND® WATER PARK

Parcul acvatic LEGOLAND® este singurul parc acvatic din Emiratele Arabe Unite conceput special pentru copiii cu vârsta între 2-12 ani și familiile acestora. În acest parc acvatic unic înfruntă-te pe Joker Soaker, construiește-ți propria plută LEGO®, mergi într-un safari sau alunecă-te în josul uneia dintre numeroasele noastre tobogane pe apa! Peste 20 de tobogane și atracții concepute special pentru copiii cu vârste între 2-12 ani, pentru ca ei și familiile lor să se distreze împreună!

MOTIONGATE™ DUBAI

Iubitori de film de pe tot globul, MOTIONGATE™ Dubai vă urează bun venit într-o călătorie cinematografică în lumea fantastică a filmelor. Scufundați-vă într-un univers alternativ de povești și aventuri captivante, alături de personajele animate preferate de la Hollywood.

Bucurați-vă de divertisment unic, cu atracții de ultimă oră în tehnologie și plimbări de nouă generație care recreează senzații pe care numai în filme le poți trăi.

BOLLYWOOD PARKS™ DUBAI

Primul parc tematic din lume dedicat vieții exclusive de la Bollywood!

Acțiune, aventură, romantism, comedie, muzică, dans, savoare și emoție, totul stil Bollywood.

Bollywood Parks™ Dubai, o parte a destinației Dubai Parks and Resorts de 25 de milioane de metri pătrați, își deschide porțile tuturor fanilor dornici din întreaga lume.

RIVERLAND™ DUBAI

Riverland Dubai este poarta de acces către parcuri și stațiuni din Dubai. Călătorește în timp și experimentează atmosfera străzii, teatrele și bucătăriile din patru epoci distincte care au modelat peisajul de astăzi: Satul francez din anii 1600, America din anii 1950, Rajul britanic din anii 1930 și Europa de la începutul secolului al XIX-lea

Daca ți-am stârnit curiozitatea, te invităm în agențiile noastre sau pe DERTOUR.ro, să planificăm împreună o vacanță în Dubai: http://agentii.dertour.ro. Ofertele DERTOUR pentru o vacanță perfectă le găsești aici!

Pentru mai multe informații despre cum poate arata vacanța ta în acest emirat, te invităm să descoperi și alte articole Dertour:

Transformarea spectaculoasă a unui deșert în unul dintre cele mai opulente locuri! Pe scurt, Dubai!

Vacanță în Dubai – obiective turistice de vizitat

5 lucruri pe care trebuie sa le stii daca vrei sa mergi in Dubai