Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta (page 1 of 2)

5 lucruri pe care trebuie să le faci într-o vacanță în Mykonos

Mykonos este, cu siguranță, răspunsul Greciei la Ibiza, dar mult mai confortabilă și, eventual, puțin mai costisitoare. Farmecul acestei insule este ca un magnet pentru turiștii din întreaga lume, chiar și pentru celebritățile de la Hollywood, care aleg să vină aici în fiecare vară pentru a petrece câteva zile de relaxare. Citeste in continuare »

Vrei sa faci fotografii memorabile in vacanta?

Desi sezonul concediilor s-a terminat, asta nu inseamna ca nu te mai poti gandi unde sa calatoresti sau de ce nu, sa incepi chiar acum sa te plimbi, ca sa eviti aglomeratia? Citeste in continuare »

3 recomandari de aparate foto pentru vacanta

*Sursa foto: goodluz / Shutterstock.com

Cum ar fi sa mergi in concediu si sa te intorci cu toate amintirile frumoase stocate pe un card? Fie ca vorbim de continut video sau foto, ca folosesti un smartphone sau o camera profesionala, echipa Dertour nu isi imagineaza un concediu fara macar unul dintre aceste gadgeturi. Citeste in continuare »

Fii campionul vacantelor la Dertour si poti castiga o vacanta in Grecia!

Promo_FB (1)Urmarim cu sufletul la gura competitiile de la Rio de Janeiro si tinem pumnii sportivilor romani. Insa Dertour a mai dat startul unei olimpiade, cea a vacantelor! Vrem sa alegem Campionul Vacantelor cu zeci de oferte avantajoase medaliate cu bronz, argint si aur si cu un concurs ce ofera ca premiu un super sejur in Grecia, in valoare de 2.500 euro. Citeste in continuare »

Unde mergem vara aceasta…

Acum, ca mini vacanta de primavara a trecut, ne gandim cu totii la marea vacanta, la aventura noastra din vara, cand putem da frau liber imaginatiei si putem sa ne croim un concediu bine meritat, in stilul si pe bugetul nostru. Daca inca nu ti-ai ales vacanta de vis, specialistii Dertour vin cu recomandari si oferte excelente, pentru tine si familia ta. Iata care sunt acestea… Citeste in continuare »

Top 10: cele mai frumoase tari din lume

Fiecare tara are frumusetea ei. Unele au peisaje incredibile, altele stralucesc prin minunile naturale sau create de om, cateva se lauda cu orase construite pe verticala sau cu sate uitate de timp, iar unele au parcuri naturale de marimea unei tari mici. Urmatoarele zece tari cuprind majoritatea celor enumerate mai sus si reprezinta maretia naturii si a omului. Iata care sunt acestea… Citeste in continuare »

Arsenal Park, unitate militara de vacanta

Termenul “vacanta” este foarte larg si fiecare dintre noi se gandeste la o alta activitate atunci cand aude cuvantul “vacanta”.

Oare pentru tine ce inseamna o “vacanta”?

O vacanta poate insemna sejurul acela la mare, cel de o saptamana sau poate 10 zile in care tot ce iti doresti este sa auzi valurile marii si sa stai la plaja. Vrei sa stai la un hotel pe plaja si sa ai marea aproape.

O vacanta poate insemna si vizitarea unui oras, cunoasterea localnicilor si a obiceiurilor locului.

Un alt tip de vacanta poate fi cel in care pornesti sa explorezi muntii si vrei sa petreci cat mai mult timp in natura.

Citeste in continuare »

5 Excursii perfecte pentru iubitorii de arta

In drumurile noastre prin Capitalele europene ne oprim deseori la muzeele celebre pentru a admira operele de arta si expozitiile uluitoare din cadrul acestora. Louvre, Metropolitan, Hermitage sunt doar cateva “nume” pe care multi dintre noi le au in palmaresul de turist. Insa pentru cei cu adevarat iubitori de arta si de trasee culturale offroad, le recomand cateva atractii artistice interesante, atat din Europa, cat si din lume. Iata mai jos detalii…

Citeste in continuare »

Pe urmele Hollywood-ului prin lume

O calatorie reusita te face sa te simti ca un actor in propriul film. Daca te afli in Praga si strabati stradutele medievale, scenariul unui film alb-negru, in care esti protagonist, se scrie de la sine.

Daca ai iubit intotdeauna marile productii de la Hollywood, noi iti recomandam sa vizitezi scenele/orasele unde acestea s-au filmat. Iata mai jos 5 destinatii de vacanta, unde vei putea urmari pasii pe care i-a facut Hollywood-ul pin lume…

Citeste in continuare »

Cele mai vizitate tari din lume

World Tourism Organization UNWTO este cea mai mare organizatie de turism din lume si in fiecare an realizeaza un top al celor mai populare destinatii alese de turisti. Daca in anii trecuti, tari europene precum Anglia, Spania si Italia se aflau in fruntea listei, anul acesta in top au patruns si tari precum Statele Unite, China si Malaysia. Se pare ca turistii se indreapta mai nou spre destinatii mai exotice sau mai greu accesibile. Tu unde ti-ai propus sa-ti faci vacanta anul acesta? Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2024 Blog Dertour