Acum, ca mini vacanta de primavara a trecut, ne gandim cu totii la marea vacanta, la aventura noastra din vara, cand putem da frau liber imaginatiei si putem sa ne croim un concediu bine meritat, in stilul si pe bugetul nostru. Daca inca nu ti-ai ales vacanta de vis, specialistii Dertour vin cu recomandari si oferte excelente, pentru tine si familia ta. Iata care sunt acestea…

Unde mergem vara aceasta…

1. Antalya, Turcia

Antalya poate fi considerata Capitala zonei mediteraniene, o oaza de relaxare si o adevarata bucurie pentru calatori, cu multe atractii turistice: centrul istoric, muzeul Antalya, Poarta Imparatului Hadrian, orasele antice Perge, Aspendos, Termessos. Iar plajele Konyaalti si Lara sunt renumite pentru frumusetea lor si apa limpede, turcoaz.

Daca vrei si tu sa faci parte din acest peisaj de vis, iti recomandam mai multe pachete de vacanta personalizate si cazari in hoteluri elegante si cochete.

Aici vei gasi toate detaliile de care ai nevoie!

2. Thassos, Grecia

Thassos este o insula verde din Marea Egee, binecunoscuta pentru plajele sale curate, ospitalitate, vinurile si mierea magnific de gustoase. Ofertele pe aceasta insula sunt excelente, tot ce iti mai ramane de facut este sa alegi una pe gustul tau!

Iata aici detalii!

3. Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Beach este una dintre cele mai mari si mai populare statiuni de pe litoral ale Bulgariei.  Sunny Beach are un numar foarte mic de locuitori permanenti, insa in sezon acestora li se adauga mii de turisti. Avantajele unei vacanta aici sunt clare: este aproape, plajele sunt de exceptie, hotelurile multe si elegante, iar restaurantele de top.

Gasesti aici detalii si oferte de cazare!

4. Costa Brava, Spania

Situate in nord-estul Cataloniei, in provincia Girona, statiunile din Costa Brava sunt perfecte atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tinerii dornici de aventuri extreme. Aici poti sa ai o vacanta relaxata, un concediu activ sau o escapada romantica. Iar ofertele Dertour din aceasta vara sunt excelente!

Iata aici detalii si optiuni de cazare!

5. Dalmatia Centrala, Croatia

Dalmatia Centrala, cea mai bogata si mai cuprinzatoare din punct de vedere al vestigiilor istorice, al frumusetii naturale si diversitatii reliefului, te asteapta sa petreci o vacanta de neuitat. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi pachetul potrivit si sa iti iei aparatul de fotografiat cu tine. Vei avea devarata surprize!

Aici gasesti detalii si cazare in Croatia!

6. Costa Algarve, Portugalia

Dupa Lisabona, Costa Algarve este cea mai indragita zona a Portugalie de catre turistii din lumea intreaga. Este salbatica, de o frumusete atipica, cu plaje imense, cu nisip fin, scladate de Atlantic, are hoteluri elegante si o gastronomie fabuloasa. Nu vei regreta nicio clipa daca vei alege sa petreci o vacanta aici!

Iata si oferta Dertour!

7. Toscana, Italia

Regiunea este compusa in mare parte din munti, cu minunatele colini toscane cunoscute pentru plantatiile lor viticole si pentru culturile de maslini. Fluviul Arno – cel mai mare fluviu din regiune – strabate tot tinutul. Frumusetea este atemporala, iar oamenii foarte primitori. In plus, te vei bucura nu doar de peisaje de poveste, ci si de bucate traditionale uimitoare.

Iata unde sa mergi in Toscana!

8. Cannes, Franta

Este una din cele mai renumite statiuni de pe Coasta de Azur. La Cannes se organizeaza anual Festivalul International de Film si este recunoscuta ca o destinatie exclusivista, pentru cei bogati si celebri. Insa specialistii Dertour au pregatit pentru tine oferte foarte bune si la preturi prietenoase.

Iata aici unde sa te cazezi la Cannes!

9. Insulele Capului Verde

Aflat la distanta de sase ore cu avionul din marile aeroporturi europene, arhipelagul vulcanic Capul Verde este o destinatie din ce in ce mai cautata de calatorii care doresc ceva special. Cele 15 insule mari si mici combina lanturi muntoase cu plaje intime si spectaculoase. Este o destinatie de vacanta atat pentru familii, cat si pentru cupluri sau aventurieri.

Iata aici cele mai bune pachete de vacanta!

10. Seychelles

Paradisul izolat al insulelor Seychelles ofera plaje mirifice, ape turcoaz si o clima calda. Ca rezultat al istoriei naturale, pe insule veti gasi multe plante rare, care nu cresc in alta parte din lume. In plus, hotelurile si restaurantele de aici sunt desprinse parca din povesti. Este o destinatie perfecta pentru o luna de miere, un concediu romantic sau o aventura cu prietenii si familia.

Iata aici cateva pachete de vacanta in Seychelles!