Termenul “vacanta” este foarte larg si fiecare dintre noi se gandeste la o alta activitate atunci cand aude cuvantul “vacanta”.

Oare pentru tine ce inseamna o “vacanta”?

O vacanta poate insemna sejurul acela la mare, cel de o saptamana sau poate 10 zile in care tot ce iti doresti este sa auzi valurile marii si sa stai la plaja. Vrei sa stai la un hotel pe plaja si sa ai marea aproape.

O vacanta poate insemna si vizitarea unui oras, cunoasterea localnicilor si a obiceiurilor locului.

Un alt tip de vacanta poate fi cel in care pornesti sa explorezi muntii si vrei sa petreci cat mai mult timp in natura.

Toate cele enumerate mai sus sunt vacante cat de poate de dorite de noi toti, insa le lipseste ceva: elementul inedit.

Cum ar fi sa ai o vacanta total diferita decat ai avut pana in prezent? Sa ai cateva activitati neobisnuite de care sa iti amintesti cu placere in timp.

Iti propun sa vizitezi Arsenal Park din Orastie. Este un parc de aventura asezat pe locul unei foste baze militare secrete din Romania. Arsenal Park este singurul complex turistic de vacanta cu specific militar din Europa.

Daca in trecut in acest loc se fabrica munitie de razboi, astazi Arsenal Park este unul dintre cele mai inedite locatii de vacanta din Romania.

Complexul ofera cazare in mai multe tipuri de camere, toate inspirate din viata militareasca:

– Camerele ofiter sunt asezate pe Aleea Principala si au cate 2 locuri

– Camera TUN- ce este inedit la aceasta camera este faptul ca este construita intr-un tun militar. Si acest tip de camera ete potrivit pentru 2 persoane

– Camera TAB: are patul dispus in jumatate de TAB, iar perna se afla pe locul volanului

– Camera soldat si Camera Tabara: aceste tipuri de camere au 4-6 locuri si dispun de paturi supraetajate

– Apartament Colonel: este format din 2 camere suprapuse

– Vila General: cel mai confortabil si mai mare spatiu de cazare de la Arsenal Park. Vila General dispune de 2 dormitoare cu jacuzzi si un living spatios

Pe langa cele 200 de locuri de cazare construite in fostele buncare si depozite de munitie, complexul ofera foarte multe activitati inedite:

– instructie militara

– vanatoare de comori

– tir cu arcul sau cu arbaleta

– tir cu arma de paintball

– lupte de Airsoft si lupte de Paintball

– plimbare cu transportorul senilat

– inchiriere biciclete si jeep-uri

Arsenal Park este locatia perfecta pentru tine si grupul tau de prieteni, pentru o tabara pentru copii sau pentru un team building organizat de compania la care lucrezi.

Daca activitatile alese peste zi te-au obosit foarte tare seara poti apela la centrul SPA al complexului pentru relaxare sau te poti plimba prin Muzeul Militar amenajat in aer liber.

Aleile complexului turistic sunt strajuite de 70 de tunuri, TAB-uri, transportoare senilate, dispozitive antiracheta, mitraliere si tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanta militara, o locomotiva, un avion IAR 93, un elicopter Kamov Ka 26. Acesta este cel mai mare muzeu de tehnica militară din Romania deschis publicului.