Sursa foto: VarnaK/Shutterstock.com

Phuket este, fara indoiala, una dintre cele mai turistice insule din intreaga lume. Faimoasa pentru plajele sale cu nisip alb si fin ce se intind pe kilometri intregi, aceasta insula a cucerit inimile localnicilor si turistilor din intreaga lume datorita diverselor atractii si activitati pe care le poate oferi.

An dupa an, turistii vin intr-un numar din ce in ce mai mare in Phuket pentru privelistile sale spectaculoase, linia de coasta frumoasa, cultura bogata, locuri grozave de shopping, mancare delicioasa si, nu in ultimul rand, pentru oamenii sai prietenosi si ospitalieri.

Planuiesti sa iti petreci urmatoarea vacanta in Phuket? Te intrebi ce poti sa faci pe aceasta insula in timpul calatoriei tale? Esti ingrijorat ca te vei plictisi? Stai fara grija, pentru ca plictiseala este imposibila in superba insula Phuket!

Leneveste pe plaje

In primul rand, trebuie sa vizitezi faimoasele plaje pitoresti ale insulei. Nu uita sa te dai cu o crema de protectie solara! Statul la soare si plimbarile pe nisipul alb al acestei insule poate fi foarte dependent. Nu te vei plictisi niciodata aici. Pe plaja, pe langa faptul ca poti inota in apele albastre si limpezi ale Marii Andaman, ai ocazia de a experimenta parasailing-ul, plimbarile cu barca si excursiile prin jungla.

Exploreaza viata marina

Insula Phuket este, de asemenea, cunoscuta pentru viata marina extrem de bogata si variata. Nu este de mirare ca scuba diving si snorkeling sunt printre activitatile preferate ale turistilor care poposesc aici. Cele mai bune plaje din Phuket sunt Kata, Plaja Libertatii, Kata Noi, Surin, Ya Nui, Plaja Paradis, Nai Harn, Karon si Patong. Desigur, dincolo de plaja si de mare, exista mult mai mult de explorat in Phuket.

Descopera Orasul Vechi al insulei

Daca vrei sa ai parte de o experienta thailandeza autentica, viziteaza Orasul Vechi al insulei. O vizita in acest loc iti va arata splendoarea trecutului chino-portughez din Phuket, care se evidenteaza intr-o sumedenie de cladiri ale Orasului Vechi. In afara de amestecul eclectic de arhitectura chineza si coloniala, care de altfel poate fi un fundal grozav pentru fotografiile tale din aceasta vacanta, Orasul Vechi din Phuket iti ofera o multime de oportunitati de a cumpara suveniruri interesante si de a experimenta gastronomia thailandeza in unele din cele mai bune restaurante din aceasta tara.

Urmareste live un meci de thai box

Un alt mod minunat de a cunoaste cultura insulei Phuket este de a urmari live un meci de thai box. “Muay Thai” iti suna cunoscut? Desigur! Muay Thai este una dintre cele mai cunoscute forme de arta martiala din intreaga lume, iar acesta este cel mai bun loc in care sa experimentezi un astfel de meci desfasurat la cote maxime. Daca te-am convins sa vizionezi si tu un meci Muay Thai, verifica programul stadionului Saphan Hin din orasul Phuket sau deplaseaza-te la Plaja Patong, unde au loc, in mod regulat, astfel de lupte.

Distreaza-te la Bangla Road Patong

Esti genul de om atras de viata de noapte? Phuket te invita la Bangla Road Patong. Aici vei fi coplesit de diversitatea spectacolelor live oferite de dansatori, comici, animatori si alte asemenea. Pe insula, vei avea parte de nopti incredibile pe care ti le vei aminti multi ani dupa aceasta calatorie.

Spectacolul pe care nu ai voie sa-l ratezi in Phuket este Show FantaSea. Fii pregatit de magia acrobatilor si dansatorilor profesionisti, de spectaculosii elefanti si de un show de pirotehnie fabulos. O vacanta pe insula Phuket este, fara indoiala, incompleta daca nu iei parte la acest spectacol unic.

In cele din urma, vizitarea insulei Phuket se va dovedi a fi o experienta de neuitat. O vei iubi din prima clipa! Fii sigur, Phuket, Taramul Zambetelor, nu te va dezamagi in niciun fel!  Vezi ofertele noastre pe www.dertour.ro sau vino in agentiile Dertour: http://agentii.dertour.ro/