Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: descopera asia

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Myanmar

Cei mai mulți călători și pasionați de turism spun despre Myanmar ca este una dintre destinațiile cele mai misterioase din întreaga lume. În același timp, este una dintre destinațiile cele mai remarcabile din Asia, datorită localizării și caracteristicilor sale geografice distinctive. Dar acesta este doar un plus față de siturile istorice, templele și peisajele magnifice a căror frumusețe îi lasă fără grai pe vizitatorii acestui tărâm. Citeste in continuare »

Experimenteaza ce este mai bun in Phuket, Thailanda

Sursa foto: VarnaK/Shutterstock.com

Phuket este, fara indoiala, una dintre cele mai turistice insule din intreaga lume. Faimoasa pentru plajele sale cu nisip alb si fin ce se intind pe kilometri intregi, aceasta insula a cucerit inimile localnicilor si turistilor din intreaga lume datorita diverselor atractii si activitati pe care le poate oferi.

An dupa an, turistii vin intr-un numar din ce in ce mai mare in Phuket pentru privelistile sale spectaculoase, linia de coasta frumoasa, cultura bogata, locuri grozave de shopping, mancare delicioasa si, nu in ultimul rand, pentru oamenii sai prietenosi si ospitalieri.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour