Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: phuket

Destinații exotice pentru un Revelion călduros

Sursa foto: Tatiana Gordievskaya/Shutterstock.com

Cu scăderea tot mai mare a temperaturilor tindem să ne gândim din ce în ce mai intens la modul în care vom petrece sărbătorile de iarnă. Și, în timp ce Crăciunul nu este nicăieri mai magic decât acasă, în sânul familiei, Revelionul pare a fi mai spectaculos în anumite destinații ale lumii și, totodată, mai atrăgător dacă are loc într-o țară care este caldă în lunile de iarnă.

Citeste in continuare »

Top 5 hoteluri perfecte pentru un Revelion exotic

 

Unde plănuiești să-ți petreci noaptea dintre ani? Știm, încă e devreme să te gândești la asta. Primăvara e încă în floare, dar planurile bine făcute duc întotdeauna la vacanțe reușite. Dacă nu ai găsit încă destinația perfectă, dar știi că vrei să scapi de zăpadă și de vremea mohorâtă, avem noi câteva sugestii.

Iată ce hoteluri trebuie să iei în considerare pentru un Revelion exotic:

Citeste in continuare »

Cele mai frumoase locuri de vizitat în Phuket

Sursa foto: VarooK/Shutterstock.com

Phuket este cea mai turistică destinație din Thailanda. Este locul în care vei descoperi turismul thailandez în toate formele ei, bune și rele –  de la plaje exotice, turism sexual, până la orășele autentice și temple budiste vechi de sute de ani. Sigur, minunatele plaje cu ape turcoaz și palmieri imenși sunt principalul motiv pentru care străinii sunt atrași de această destinație. Însă dacă dorești să te bucuri cu adevărat de Phuket, vizitează templele, mergi într-o croazieră pentru a explora insulele din apropiere și aventurează-te prin rezervațiile naturale din zonă, admirând îndeaproape animalele sălbatice și flora diversificată.

Dintre cele mai frumoase locuri de vizitat în Phuket, noi ți le recomandăm pe următoarele:

Citeste in continuare »

Unde poti petrece Revelionul in Phuket

Sursa foto: Merydolla/Shutterstock.com

Provincia Phuket este unul dintre cele mai vizitate locuri de pe planeta la sfarsit de an, aici organizandu-se cele mai extravagante petreceri de Revelion si unele dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii. Plaja Patong devine arhiplina in zilele de 30 si 31 decembrie, cand concertele muzicale ce au loc pe o scena masiva plutitoare sunt ca un magnet pentru turistii veniti din toate colturile lumii. Pentru cei care isi doresc o petrecere de sfarsit de an mai fastuoasa, Regent Phuket, un hotel uimitor de 5 stele din Cape Panwa reprezinta, probabil, cea mai buna optiune, acesta oferind oaspetilor sai o gala festiva impresionanta.

Citeste in continuare »

Experimenteaza ce este mai bun in Phuket, Thailanda

Sursa foto: VarnaK/Shutterstock.com

Phuket este, fara indoiala, una dintre cele mai turistice insule din intreaga lume. Faimoasa pentru plajele sale cu nisip alb si fin ce se intind pe kilometri intregi, aceasta insula a cucerit inimile localnicilor si turistilor din intreaga lume datorita diverselor atractii si activitati pe care le poate oferi.

An dupa an, turistii vin intr-un numar din ce in ce mai mare in Phuket pentru privelistile sale spectaculoase, linia de coasta frumoasa, cultura bogata, locuri grozave de shopping, mancare delicioasa si, nu in ultimul rand, pentru oamenii sai prietenosi si ospitalieri.

Citeste in continuare »

Parcul National Khao Sok – o experienta de neuitat

Khao Sok - PhuketPentru majoritatea turistilor, sa leneveasca la soare pe una dintre plajele magnifice de pe aceasta insula este numarul unu pe lista lor de prioritati in vacanta din Thailanda. Citeste in continuare »

Phuket – cele mai cunoscute plaje

Thailanda 2Insula Phuket din Thailanda este faimoasa in intreaga lume pentru plajele sale cu intindere larga de nisip alb si fin, scufundata intr-o atmosfera relaxanta si de vacanta. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour