Hotel Calista Luxury Resort este fara indoiala unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume. Acesta se afla in localitatea Belek, langa orasul Antalya, in SV-ul Turciei, pe malul marii. Daca vei profita de ofertele early booking si de noul produs TUI, Charter Turcia, vei avea parte de o vacanta de 5 stele cum doar ai visat pana acum, la preturi excelente. Alege sa-ti petreci vacanta de vara in Turcia!

 

Informatii despre Hotel Calista Luxury Resort

 

Hotel Calista Luxury Resort este un complex de 5 stele in regim all-inclusive si dispune de plaja privata mediteraneana, o scoală de surf si navigatie, precum si un centru de spa de lux. La 7 km se gasesc 10 terenuri de golf.

 

Toate camerele complexului Calista Luxury Resort au un balcon privat sau o terasa si ofera vedere la mare sau munti. Toate camerele includ TV prin satelit, acces gratuit la internet si o baie proprie spatioasa.

 

Calista Resort ofera 10 restaurante pentru a satisface toate gusturile. Turca Pool Bar serveste gustari si bauturi pe terasa de langa piscina. In plus, puteti savura bauturi in cadrul Restaurantului Garden, in timp ce va bucurati de briza marii.

 

Hotel Calista Luxury Resort dispune de 5 terenuri de tenis, un teren de fotbal pentru echipe de 5 jucatori si o pista de bowling. Centrul spa Callos cu suprafata de 3500 m2 ofera o gama variata de tratamente, inclusiv saune, masaje si tratamente de infrumusetare.

 

Complexul se afla la 1 ora de mers cu masina de Aeroportul Antalya.

 

Activitati la Hotel Calista Luxury Resort

Teren de tenis, sauna, sala de fitness, teren de golf (la maxim 3 km), pescuit, camera de jocuri, solar, SPA & Wellness, masaj, teren de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, karaoke, Windsurfing, darts, cada cu hidromasaj, biblioteca, caiac, drumetii, bowling, baie turceasca/baie de aburi, calarie, Mini Golf, piscina interioara, piscina in aer liber.

 

Servicii Hotel Calista Luxury Resort

 

Room Service, sali de conferinta si petreceri, transfer aeroport, centru de afaceri, Babysitting/Servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, barbier/salon de frumusete, facilitati camera VIP, cic dejun in camera, serviciu de calcat imbracaminte, suita nuptiala, schimb valutar, magazin de suveniruri/cadouri, inchirieri biciclete, lustruire pantofi, pranz la pachet, inchirieri auto, birou de turism, Fax/Copiator, serviciu de vanzare bilete, serviciu de concierge, animatori, club de noapte/DJ, Check-in/-out privat, serviciu de transfer (contra cost), meniuri cu diete speciale (la cerere), facilitati de sporturi nautice la hotel.

 

Oferta Dertour pentru Hotel Calista Luxury Resort 5*, Belek- Antalya, Turcia

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla land view la Hotel Calista Luxury Resort 5*, all inclusive, bilet avion, transferuri.

 

Tarif: 898 euro/persoana/sejur in camera dubla.

 

Localizare: hotelul se afla pe plaja, intr-o padure de pini, pe o suprafata de 120 000 mp.

 

Durata: 8 zile
Perioada valabilitate: 01/06/2012 – 08/06/2012

 

Categorie hotel:
Tip camera: dubla
Tip masa: AI – All Inclusive
Transport: avion si transferuri

 

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de 1 restaurant principal, 6 restaurante a la carte, 9 baruri dintre care unul la piscine si un Vitamin Bar, 5 terenuri de tenis, piscine interioare si exterioare, piscine pentru copii, Callos SPA, diverse activitati pentru copii.

 

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat, mini bar, masa, birou de lucru, seif, TV LCD, internet prin cablu,  telefon, uscator de par, baie cu cada si dus.

 

Activitati in zona: beach, shopping, tenis, SPA, watersports.

 

Nu sunt incluse:
– taxe;
– bacsisuri;
– asigurare medicala;
– alte facilitati decat cele mentionate in oferta.

 

Observatii: oferta include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari efectuate pana la 31.03.2012! Iata aici oferta detaliata!

 

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

 

Recomandarile noastre: asigurare medicala.