Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta turcia

Nirvana Hotels – o experiență de cazare dusă la un alt nivel

Pentru o vacanță lipsită de griji îți recomandăm unitățile de cazare din grupul Nirvana Hotels. Acestea îți oferă o experiență unică, luxuriantă unde vei găsi toate facilitățile de care vei avea nevoie.

Descoperă Nirvana Dolce Vita

Resortul Nirvana Dolce Vita Luxury, cu o suprafață de peste 163.000 mp, este asemănător unui oraș în miniatură, în care stilul arhitectural Italian al clădirilor principale se îmbină armonios cu zona de club sau cea cu vile luxoase.

Numeroasele tipuri de camere, restaurantele diferite, programele de animație sau activitățile zilnice, zonele de relaxare multiple, toate acestea satisfac dorințele oricui pentru o vacanță reușită.

Nirvana Cosmopolitan – ideal pentru iubitorii de sporturi

Hotelul de lux Nirvana Cosmopolitan, pentru clientela pretențioasă, este situat în populara stațiune Lara. Oferă oaspeților săi un concept unic axat pe o mâncare sănătoasă și locală, dar și  pe servicii de tip Ultra All Inclusive ce depășesc orice standard.

Complexul include un teren de fotbal, terenuri de tenis iluminate, un centru de fitness complet echipat, un mare parc acvatic, cafenele, mai multe restaurante, un centru de conferințe și un centru comercial pe nume Cosmos City. Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

Descoperă Nirvana Mediteranean Excellence

Hotelul Nirvana Mediteranean Excellence este înconjurat de natură, acolo unde Marea Mediterană întâlnește Munții Taurus. Resortul este construit pe o suprafață totală de 152.000 m și este alcătuit din 2 clădiri principale cu 3 nivele, 23 de bungalow-uri cu 2 nivele, 7 vile cu 2 nivele si 115 vile cu un nivel.

Dacă te-am făcut curios, rezervă acum vacanța de vis în Turcia în unul dintre cele 3 hoteluri de lux, dând click chiar AICI. La DERTOUR găsești super oferte la pachetele complete de cazare în Antalya.

 

 

Descoperă calitatea serviciilor exclusiviste de tip Ultra All Inclusive la Granada Luxury Hotels

Cauți să îți petreci un sejur plin de relaxare în Turcia, Antalya alături de persoana dragă sau de întreaga familie? Granada Luxury Hotels este cea mai bună alegere.

Grupul Granada Luxury Hotels are în portofoliul său 3 unități de cazare, fiecare cu atu-urile sale și potrivit pentru dorințele fiecăruia. Este vorba despre Granada Luxury Beach, Granada Luxury Resort și Granada Luxury Belek, toate având 5 stele și având un concept de tip Ultra All Inclusive.

Granada Luxury Beach – potrivit pentru iubitorii de natură

Hotelul Granada Luxury Beach situat într-o gradină verde luxuriantă este construit într-un stil aerisit. Camerele și echipamentele foarte moderne vor îndeplini toate dorințele chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Complexul este situat chiar lângă o frumoasă plajă largă cu nisip și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

Granada Luxury Beach mai dispune de 2 piscine exterioare, iar una dintre ele este pentru copii. Șezlongurile și umbrelele sunt gratuite.

Granada Luxury Resort – potrivit pentru iubitorii de sport

Acest hotel luxos de cinci stele este situat chiar lângă plaja cu nisip. Granada Luxury Resort are o arhitectură interesantă și un dig unic pe coastă. Oaspeții pot profita de un număr mare de activități sportive, animație și programe de seară. Hotelul găzduiește și spectacole de muzică live. Iubitorii de relaxare pot folosi baia turcească sau unul dintre celelalte servicii ale centrului SPA. În complex există mai multe magazine.

Granada Luxury Belek – potrivit pentru cei care iubesc distracția

Hotelul Granada Luxury Belek este situat în centrul orașului Belek într-un complex mare cu o suprafață de 100.000 m2. Acesta are opțiuni nesfârșite pentru divertisment zi și noapte, nenumărate restaurante și baruri, camere confortabile și servicii de înalt nivel vor satisface chiar și cei mai pretențioși clienți. Îl recomandăm celor care caută calitate și o selecție cu adevărat largă de divertisment, iar distanța până la mare nu este o prioritate pentru ei.

Dacă te-am făcut curios, te invităm pe site-ul Dertour.ro pentru a rezerva un sejur de vis în unul dintre hotelurile aflate in portofoliul Granada Luxury Hotels.

O alegere rafinată – Anda Barut Collection. Un hotel nou și luxos

Hotelul Anda Barut Collection, nou construit, este situat pe peninsula Delice din Didim, Turcia. Stațiunea este împărțită în trei zone. Zona de familie, unde există și un parc de distracții cu multe atracții interesante, o zonă comună și o zonă pentru adulți.

O vacanță de un albastru bogat într-un golf privat pentru tine

Situată într-un golf unic de pe Peninsula Delice, Didim, amplasată frumos pe coasta albastră bogată a Mării Egee, plaja privată aparținută de către Anda Barut Collection creează o zonă de plăcere datorită designului său elegant. Bucurați-vă de soare, băuturi răcoritoare, experiențe noi și frumusețea fantastică a Mării Egee.

Mai mult, o plăcere completă a piscinei vă așteaptă în piscinele interioare încălzite concepute separat pentru copii și adulți. Cufundați-vă în apele albastre adânci ale piscinelor interioare speciale încălzite care sunt disponibile oricând la Anda Barut Collection.

5 piscine diferite la interior și exterior

Cu un total de 5 piscine diferite situate în zonele pentru adulți, familie și comune, te vei bucura din plin de vacanță. Umplute cu apă de mare sau proaspătă, piscinele private de diferite dimensiuni oferă o experiență de vacanță încântătoare, liniștită și bogată în albastru tuturor oaspeților.

Locație modernă și luxoasă, cu privilegii nelimitate

Așadar, cu spații mari de locuit, arhitectură fantastică, restaurante gourmet, piscine private și locuri de joacă, Anda Barut Collection te așteaptă să te bucuri de atenția pe care o acordă pentru a face totul la îndemână.

Nu mai sta pe gânduri, Anda Barut Collection îți poate oferi servicii de calitate premium, lux la superlativ și multe opțiuni de divertisment. Dacă alegi să vizitezi Turcia în viitorul apropiat, acest complex hotelier este potrivit tuturor nevoilor tale.

Daca ți-am stârnit curiozitatea, te invităm în agențiile noastre sau pe DERTOUR.ro, să planificăm împreună o vacanță în Dubai: http://agentii.dertour.roOfertele DERTOUR pentru o vacanță perfectă le găsești aici!

 

Infotrip in Turcia. Iata galeria foto!

Dertour prin Eurolines Romania a trimis saptamana trecuta peste 40 de consultanti de turism in Turcia, pentru a descoperi, a cunoaste mai bine si a intelege produsul “Antalya” – primul produs marca TUI, lansat anul acesta. Care a fost scopul acestui program? Scopul final il constituie necesitatea informarii adecvate a clientului, cu detalii corecte si reale de la fata locului, recomandari pertinente si indrumarea clientilor catre hotelurile si statiunile cele mai potrivite. Consultantii Dertour au vizitat peste 40 de hoteluri din 5 statiuni situate pe litoralul turcesc si au acumulat informatii despre specificul fiecarei locatii, despre hotelurile vizitate, facilitatile lor si posibilitatile de agrement oferite. Astfel, cand vei sta in fata unui pachet si nu vei sti daca ti se potriveste sau nu, un consultant TUI TravelCenter va putea sa-ti ofere o parere obiectiva, clara, de la fata locului. Si multe fotografii…

Citeste in continuare »

Hotel Adakule, Kusadasi, Turcia

Hotelul Adakule din Kusadasi, Turcia te intampina cu o arhitectura unica, de castel, se afla intr-un golf privat si iti implineste toate visele si sperantele legate de o vacanta perfecta. In jurul semetului hotel se intind culturi de maslini, litoralul are plaje cu nisip alb, iar peisajele sunt spectaculoase. Un concediu petrecut aici te va relaxa si vei ramane cu amintiri pentru o viata…

Citeste in continuare »

Hotel Calista Luxury Resort, Turcia – un concediu de 5 stele!

Hotel Calista Luxury Resort este fara indoiala unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume. Acesta se afla in localitatea Belek, langa orasul Antalya, in SV-ul Turciei, pe malul marii. Daca vei profita de ofertele early booking si de noul produs TUI, Charter Turcia, vei avea parte de o vacanta de 5 stele cum doar ai visat pana acum, la preturi excelente. Alege sa-ti petreci vacanta de vara in Turcia!

Citeste in continuare »

Club Hotel Falcon, Turcia – o vacanta de vis!

Club Hotel Falcon se afla in partea de sud-vest a Turciei, in statiunea Lara, langa Antalya, exact pe malul marii, oferind privelisti spectaculoase, confort de 4 stele, numeroase activitati sportive, sauna si masaj, restaurante de top. O vacanta petrecuta aici iti va incanta simturile! Iar acum, cu noul produs Charter Turcia dezvoltat de Dertour, este extrem de simplu sa ai un concediu perfect!

Citeste in continuare »

Primul charter TUI Turcia cu plecare din Romania!

Charter-ul TUI Turcia este un produs NOVA Travel in colaborare cu TUI Turcia si Pegasus Airline.

 

In 2011 Grupul Eurolines si-a indeplinit strategia de business propusa, aceea de a aduce pe piata romaneasca cel mai important jucator mondial din industria turistica – TUI Travel. In 2012, NOVA Travel, tour-operatorul din cadrul Grupului, implineste anticipat promisiunea facuta publicului din Romania in septembrie anul trecut lansand primul charter operat in parteneriat cu TUI Turcia si compania aeriana Pegasus. Destinatia aleasa – TURCIA.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour