Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: sejur turcia

Maxx Royal Hotels – alegerea potrivită pentru un sejur de neuitat în Antalya

O experiență unică de vacanță, atunci când călătorești în Antalya, Turcia, o trăiești la unul dintre hotelurile parte din Maxx Royal Resorts: Maxx Kemer și Maxx Royal Belek. Ambele hoteluri le găsiți disponibile și în portofoliul DERTOUR.

Maxx Royal Belek – perfecțiunea naturii

Hotelul Maxx Royal Belek dispune de o suprafață extinsă (1.050.000 m2) și este situat la aproximativ 2 km de centrul orașului Belek. Terenul de golf Montgomerie se află la aproximativ 50 m de hotel.

Opțiuni speciale de cazare, restaurante care oferă preparate din bucătăria internațională și perfecțiunea naturii, Maxx Royal Belek Golf Resort îți va face vacanța să fie una de neuitat cu serviciile sale speciale și oferă o experiență extraordinară.

 

Suitele și vilele special concepute îți oferă confortul propriei case, îmbinat cu servicii impecabile. Pregătește-te să experimentezi o vacanță peste așteptările tale în lumea Maxx Royal Belek Golf Resort.

Maxx Royal Kemer – un concept impresionant

Arhitectură în conformitate cu natura uimitoare a lui Kemer, un concept impresionant și servicii nelimitate, Maxx Royal Kemer Resort, deschide ușile către o lume unică pentru oaspeții săi cu un concept „Maxx Inclusive” și un împrejurimi natural magnific.

Oferind o experiență de vacanță elegantă și distinsă, complexul se află la 6 km de centrul orașului Kemer, la 50 km de centrul orașului Antalya și la 60 km de aeroport.

Suite în care confortul se întâlnește cu designul dedicat și vile care oferă servicii speciale, Maxx Royal Kemer Resort, promite o vacanță personalizată cu opțiuni de cazare elegante.

Inspirat de oaspeții săi, Maxx Royal Kemer Resort duce experiența de vacanță la un nivel fără precedent. Transformă viața visurilor tale în realitate în această lume unică care te înconjoară în fiecare moment pe care îl petreci în lumea Maxx Royal.

Dacă te-am făcut curios, rezervă AICI un sejur în una dintre cele două unități de cazare. 

O alegere rafinată – Anda Barut Collection. Un hotel nou și luxos

Hotelul Anda Barut Collection, nou construit, este situat pe peninsula Delice din Didim, Turcia. Stațiunea este împărțită în trei zone. Zona de familie, unde există și un parc de distracții cu multe atracții interesante, o zonă comună și o zonă pentru adulți.

O vacanță de un albastru bogat într-un golf privat pentru tine

Situată într-un golf unic de pe Peninsula Delice, Didim, amplasată frumos pe coasta albastră bogată a Mării Egee, plaja privată aparținută de către Anda Barut Collection creează o zonă de plăcere datorită designului său elegant. Bucurați-vă de soare, băuturi răcoritoare, experiențe noi și frumusețea fantastică a Mării Egee.

Mai mult, o plăcere completă a piscinei vă așteaptă în piscinele interioare încălzite concepute separat pentru copii și adulți. Cufundați-vă în apele albastre adânci ale piscinelor interioare speciale încălzite care sunt disponibile oricând la Anda Barut Collection.

5 piscine diferite la interior și exterior

Cu un total de 5 piscine diferite situate în zonele pentru adulți, familie și comune, te vei bucura din plin de vacanță. Umplute cu apă de mare sau proaspătă, piscinele private de diferite dimensiuni oferă o experiență de vacanță încântătoare, liniștită și bogată în albastru tuturor oaspeților.

Locație modernă și luxoasă, cu privilegii nelimitate

Așadar, cu spații mari de locuit, arhitectură fantastică, restaurante gourmet, piscine private și locuri de joacă, Anda Barut Collection te așteaptă să te bucuri de atenția pe care o acordă pentru a face totul la îndemână.

Nu mai sta pe gânduri, Anda Barut Collection îți poate oferi servicii de calitate premium, lux la superlativ și multe opțiuni de divertisment. Dacă alegi să vizitezi Turcia în viitorul apropiat, acest complex hotelier este potrivit tuturor nevoilor tale.

Daca ți-am stârnit curiozitatea, te invităm în agențiile noastre sau pe DERTOUR.ro, să planificăm împreună o vacanță în Dubai: http://agentii.dertour.roOfertele DERTOUR pentru o vacanță perfectă le găsești aici!

 

Vacanta de vis in Turcia. Marele tur!

Turcia este o tara incredibil de frumoasa, cu multe comori ascunse si atractii nedescoperite. Turcia nu inseamna doar plaje cu nisip fin si resorturi all inclusive. Turcia inseamna istorie, traditii, biserici sapate in stanca, bazare, bai luxoase, orase vechi, gastronomie si suveniruri superbe. Daca iti doresti o vacanta atipica, in care sa afli istoria unui popor mandru, atunci te invit in Marele Tur al Turciei, de la inceputul acestei veri. Iata detalii… Citeste in continuare »

Infotrip in Turcia. Iata galeria foto!

Dertour prin Eurolines Romania a trimis saptamana trecuta peste 40 de consultanti de turism in Turcia, pentru a descoperi, a cunoaste mai bine si a intelege produsul “Antalya” – primul produs marca TUI, lansat anul acesta. Care a fost scopul acestui program? Scopul final il constituie necesitatea informarii adecvate a clientului, cu detalii corecte si reale de la fata locului, recomandari pertinente si indrumarea clientilor catre hotelurile si statiunile cele mai potrivite. Consultantii Dertour au vizitat peste 40 de hoteluri din 5 statiuni situate pe litoralul turcesc si au acumulat informatii despre specificul fiecarei locatii, despre hotelurile vizitate, facilitatile lor si posibilitatile de agrement oferite. Astfel, cand vei sta in fata unui pachet si nu vei sti daca ti se potriveste sau nu, un consultant TUI TravelCenter va putea sa-ti ofere o parere obiectiva, clara, de la fata locului. Si multe fotografii…

Citeste in continuare »

Top 10 hoteluri in Marmaris, Turcia

Marmaris este un oras-port si o statiune turistica de pe coasta mediteraniana a Turciei, aflata in partea de SV a tarii, in Provincia Mugla. Principala sursa de venit a localnicilor este turismul. Inainte de a deveni celebra in lume datorita hotelurilor sale elegante, Marmaris era doar un sat de pescari, cu o locatie excelenta, la intersectia muntilor cu marea. Populatia orasului este de peste 30.000 de locuitori, insa ajunge la peste 400.000 in sezon.

Citeste in continuare »

Hotel Calista Luxury Resort, Turcia – un concediu de 5 stele!

Hotel Calista Luxury Resort este fara indoiala unul dintre cele mai frumoase hoteluri din lume. Acesta se afla in localitatea Belek, langa orasul Antalya, in SV-ul Turciei, pe malul marii. Daca vei profita de ofertele early booking si de noul produs TUI, Charter Turcia, vei avea parte de o vacanta de 5 stele cum doar ai visat pana acum, la preturi excelente. Alege sa-ti petreci vacanta de vara in Turcia!

Citeste in continuare »

Club Hotel Falcon, Turcia – o vacanta de vis!

Club Hotel Falcon se afla in partea de sud-vest a Turciei, in statiunea Lara, langa Antalya, exact pe malul marii, oferind privelisti spectaculoase, confort de 4 stele, numeroase activitati sportive, sauna si masaj, restaurante de top. O vacanta petrecuta aici iti va incanta simturile! Iar acum, cu noul produs Charter Turcia dezvoltat de Dertour, este extrem de simplu sa ai un concediu perfect!

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour