Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: turcia (page 1 of 5)

Voyage Hotels – o experiență unică de vacanță în Antalya

Pentru o vacanță lipsită de griji îți propunem să descoperi Voyage Hotels. Situate pe cele mai frumoase țărmuri ale Mării Mediterane și Egee, Voyage Sorgun și Voyage Belek & Spa oferă oaspeților o experiență unică de vacanță cu ajutorul plajelor sale curate, divertismentul nelimitat, restaurantele de talie mondială și serviciile personalizate.

Voyage Belek & Spa – un hotel potrivit tuturor nevoilor tale

Simte vântul schimbării la Voyage Belek! Ești pregătit pentru o vară plină de distracție în atmosfera uluitoare de pe Coasta Turcoaz a Turciei? Cu noi surprize și inovații, Voyage Belek Golf & Spa oferă oaspeților o vacanță de neuitat cu frumusețea sa naturală, privilegiile speciale și serviciile de lux.

Vastul complex hotelier este format din 3 blocuri (cel principal și două situate în gradină – bloc A, bloc B), dispune de două restaurante, unul doar pentru adulți, celălalt pentru familii cu copii. La fel, pe plajă sau lângă piscină, există secțiuni separate pentru adulți și pentru familiile cu copii.

De asemenea, hotelul oferă o gamă largă de activități de zi și de seară, mâncare excelentă. Cei mici se pot distra în clubul copiilor, în parcul de aventură sau în parcul acvatic.

Mai mult, în apropierea hotelului există un teren de golf. Complexul este recomandat clienților mai pretențioși de toate categoriile de vârstă.

În ceea ce privește cazarea, la Voyage Belek & Spa vei găsi bungalouri în care te vei simți unul cu natura, camere standard cu design elegant, lagune cu acces direct la piscină sau camere de familie în care te vei bucura de confort alături de cei dragi.

 

Descoperă hotelul Voyage Sorgun

Pregătește-te să te bucuri de armonia unică creată de culoarea verde și albastră la Voyage Sorgun! Cu arhitectura sa modernă, cadru natural de păduri de pini și servicii exclusive, Voyage Sorgun oferă o vacanță liniștită și distractivă familiilor și cuplurilor.

Hotelul este situat în zona Sorgun – la est de centrul orașului Side, și la aproximativ 3,5 km de centrul istoric al orașului Side. Aeroportul din Antalya este la aproximativ 65 km de hotel.

Pe lângă cele 8 piscine, complexul mai dispune și de un centru de fitness, boccia, darts, volei pe plajă, tenis de masă, 4 terenuri de tenis de câmp, dar și jocuri sportive in cadrul programului de animație.

În ceea ce privește cazarea, hotelul dispune de bungalouri inspirate din natură, dar și de camere care se remarcă prin designul lor modern.

Dacă te-am făcut curios, CLICK aici pentru a rezerva o cameră în unul dintre cele două hoteluri.

Descoperă calitatea serviciilor exclusiviste de tip Ultra All Inclusive la Granada Luxury Hotels

Cauți să îți petreci un sejur plin de relaxare în Turcia, Antalya alături de persoana dragă sau de întreaga familie? Granada Luxury Hotels este cea mai bună alegere.

Grupul Granada Luxury Hotels are în portofoliul său 3 unități de cazare, fiecare cu atu-urile sale și potrivit pentru dorințele fiecăruia. Este vorba despre Granada Luxury Beach, Granada Luxury Resort și Granada Luxury Belek, toate având 5 stele și având un concept de tip Ultra All Inclusive.

Granada Luxury Beach – potrivit pentru iubitorii de natură

Hotelul Granada Luxury Beach situat într-o gradină verde luxuriantă este construit într-un stil aerisit. Camerele și echipamentele foarte moderne vor îndeplini toate dorințele chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Complexul este situat chiar lângă o frumoasă plajă largă cu nisip și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

Granada Luxury Beach mai dispune de 2 piscine exterioare, iar una dintre ele este pentru copii. Șezlongurile și umbrelele sunt gratuite.

Granada Luxury Resort – potrivit pentru iubitorii de sport

Acest hotel luxos de cinci stele este situat chiar lângă plaja cu nisip. Granada Luxury Resort are o arhitectură interesantă și un dig unic pe coastă. Oaspeții pot profita de un număr mare de activități sportive, animație și programe de seară. Hotelul găzduiește și spectacole de muzică live. Iubitorii de relaxare pot folosi baia turcească sau unul dintre celelalte servicii ale centrului SPA. În complex există mai multe magazine.

Granada Luxury Belek – potrivit pentru cei care iubesc distracția

Hotelul Granada Luxury Belek este situat în centrul orașului Belek într-un complex mare cu o suprafață de 100.000 m2. Acesta are opțiuni nesfârșite pentru divertisment zi și noapte, nenumărate restaurante și baruri, camere confortabile și servicii de înalt nivel vor satisface chiar și cei mai pretențioși clienți. Îl recomandăm celor care caută calitate și o selecție cu adevărat largă de divertisment, iar distanța până la mare nu este o prioritate pentru ei.

Dacă te-am făcut curios, te invităm pe site-ul Dertour.ro pentru a rezerva un sejur de vis în unul dintre hotelurile aflate in portofoliul Granada Luxury Hotels.

O alegere rafinată – Anda Barut Collection. Un hotel nou și luxos

Hotelul Anda Barut Collection, nou construit, este situat pe peninsula Delice din Didim, Turcia. Stațiunea este împărțită în trei zone. Zona de familie, unde există și un parc de distracții cu multe atracții interesante, o zonă comună și o zonă pentru adulți.

O vacanță de un albastru bogat într-un golf privat pentru tine

Situată într-un golf unic de pe Peninsula Delice, Didim, amplasată frumos pe coasta albastră bogată a Mării Egee, plaja privată aparținută de către Anda Barut Collection creează o zonă de plăcere datorită designului său elegant. Bucurați-vă de soare, băuturi răcoritoare, experiențe noi și frumusețea fantastică a Mării Egee.

Mai mult, o plăcere completă a piscinei vă așteaptă în piscinele interioare încălzite concepute separat pentru copii și adulți. Cufundați-vă în apele albastre adânci ale piscinelor interioare speciale încălzite care sunt disponibile oricând la Anda Barut Collection.

5 piscine diferite la interior și exterior

Cu un total de 5 piscine diferite situate în zonele pentru adulți, familie și comune, te vei bucura din plin de vacanță. Umplute cu apă de mare sau proaspătă, piscinele private de diferite dimensiuni oferă o experiență de vacanță încântătoare, liniștită și bogată în albastru tuturor oaspeților.

Locație modernă și luxoasă, cu privilegii nelimitate

Așadar, cu spații mari de locuit, arhitectură fantastică, restaurante gourmet, piscine private și locuri de joacă, Anda Barut Collection te așteaptă să te bucuri de atenția pe care o acordă pentru a face totul la îndemână.

Nu mai sta pe gânduri, Anda Barut Collection îți poate oferi servicii de calitate premium, lux la superlativ și multe opțiuni de divertisment. Dacă alegi să vizitezi Turcia în viitorul apropiat, acest complex hotelier este potrivit tuturor nevoilor tale.

Daca ți-am stârnit curiozitatea, te invităm în agențiile noastre sau pe DERTOUR.ro, să planificăm împreună o vacanță în Dubai: http://agentii.dertour.roOfertele DERTOUR pentru o vacanță perfectă le găsești aici!

 

Marele Bazar din Istanbul, una dintre cele mai vechi piețe acoperite din lume

Sursa foto: Prophotoo/Shutterstock.com

Marele Bazar din Istanbul este una dintre cele mai mari și mai vechi piețe acoperite din lume, întinzându-se pe 61 de străzi și adăpostind peste 4000 de magazine ce atrag între 250 000 și 400 000 de vizitatori zilnic.

Citeste in continuare »

Istoria Cappadociei, unul dintre cele mai fascinante locuri din Turcia

Sursa foto: MehmetO/Shutterstock.com

Unele dintre cele mai populare imagini din vacanțele din Turcia pe care le vedem în online în ziua de azi sunt cele cu baloane cu aer cald ce se înalță deasupra Cappadociei. Dar Cappadocia înseamnă mult mai mult decât un peisaj incredibil, perfect pentru pozele de pe site-urile de socializare.

Cappadocia (Kapadokya) este unul dintre cele mai interesante locuri din Turcia datorită unei combinații imbatabile de minuni naturale și minunății făcute de mâna omului. De-a lungul secolelor, toate civilizațiile care au populat această regiune și-au pus amprenta asupra locului în așa fel încât și generațiile ulterioare să se bucure de ea.

Citeste in continuare »

Cele mai impresionante locuri istorice din Turcia

Sursa foto: muratart/Shutterstock.com

Turcia nu este o țară la care majoritatea oamenilor se gândesc atunci când aud de ruine romane și grecești, însă ar trebui să fie. Turcia găzduiește mai multe ruine antice decât Grecia sau Italia! De fapt, grecii și romanii antici au avut capitale în Turcia, această țară adăpostind, de asemenea, unele dintre cele mai semnificative vestigii arheologice biblice din întreaga lume.

Citeste in continuare »

Vizitează Bodrum, pitorescul oraș turcesc

Sursa foto: Luciano Mortula – LGM/Shutterstock.com

Se spune că Bodrum este poarta Turciei spre turismul mondial, un loc cu adevărat unic, binecuvântat cu peisaje încântătoare, localnici ospitalieri, plaje de o frumusețe răpitoare și mâncare tradițională excelentă. De-a lungul timpului, aici au trăit oameni de rase și culturi diferite, care vorbeau limbi străine și totuși conviețuiau bine. Expresia „Să trăiești și să-i lași pe ceilalți să trăiască” este tipică pentru cetățenii din Bodrum, având în vedere imensa toleranță care îi caracterizează.

Citeste in continuare »

5 locuri istorice uimitoare în regiunea Antalya, Turcia

Sursa foto: muratart/Shutterstock.com

Situată în sud-vestul Turciei, pe coasta Mării Mediterane, provincia Antalya este celebră pentru resorturile sale de vis, în care plajele cu nisip auriu, apa turcoaz și hotelurile all-inclusive fac ca sejurul fiecărui turist să fie fără de cusur. Acesta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care frumoasa regiune este poreclită Riviera Turcească.

Dar dincolo de plaje însorite și de resorturi perfecte, în Antalya vei descoperi orașe vechi, ruine romane, sate pitorești, stânci uimitoare, golfuri izolate și peisaje spectaculoase. Cel mai important, această regiune se mândrește cu numeroase situri istorice bine conservate și cu așezări antice care datează de mii de ani. Citeste in continuare »

5 Motive sa vizitezi orasul Kemer din Turcia

Sursa foto: Olga Gavrilova/Shutterstock.com

Pitoreasca statiune mediteraneana Kemer, cu al sau decor conturat de muntii Taurus, de dealurile impadurite de pini, de o coasta aurie si de un port modern este, cu siguranta, tot ce are nevoie un turist in cautarea vacantei perfecte pe litoralul turcesc. In plus, Kemer se gaseste la doar 64 de kilometri de incantatoarea Antalya, unde exista peisaje naturale superbe, locuri incarcate de istorie si o multime de muzee ce asteapta sa fie explorate.

Citeste in continuare »

Ce sa faci intr-un city break in Kusadasi, Turcia

Sursa foto: muratart/Shutterstock.com

Undeva pe coasta de vest a Turciei, la Marea Egee, vei gasi vechiul sat de pescari Kusadasi. Transformata, in ultimii ani, intr-o statiune de vara, aceasta localitate este astazi o destinatie de vacanta foarte populara, cu un port elegant, cafenele fermecatoare si baruri pline de viata. Kusadasi a reusit insa sa-si pastreze si partea traditionala, ce poate fi sesizata plimbandu-te pe strazile pietruite ale Orasului Vechi. Iar daca vii aici pentru relaxare si plaja, ei bine, Kusadasi este destinatia perfecta! Cu un numar total de opt plaje ce se intrec prin peisaje pitoresti, nisip fin si facilitati pentru standardele cele mai inalte, aceasta statiune nu te va dezamagi.

Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2024 Blog Dertour