Roma, capitala Italiei si unul dintre cele mai frumoase orase din lume, te asteapta sa-i descoperi secretele. Sutele de monumente istorice, stradutele pietruite, cladirile cu o arhitectura unica, fantanile, hotelurile romantice si restaurantele cu preparate delicioase vor face din vacanta ta o amintire de neuitat. Daca vrei sa petreci inceputul lunii mai in Roma si sa descoperi frumusetile orasului, iara oferta Dertour…

 

Frumoasa si romantica Roma beneficiaza nu doar de decoruri fabuloase, ci si de o vreme superba. Temperaturile in mai vor fi cuprinse intre 17 si 23 de grade – perfecte pentru plimbari lungi si seri petrecute la terase.

 

Chiar daca ai mai vizitat Roma, sunt convinsa ca iti doresti sa revezi orasul, mai ales alaturi de o persoana draga. Iar oferta Dertour este foarte atragatoare!

 

Iata oferta Dertour pentru 1 Mai la Roma!

Oferta include: transport avion compania Alitalia Bucuresti – Roma si retur, 4 nopti cazare cu mic dejun bufet la hotel Parco Tirreno 4*/similar in zona Via Aurelia (metrou Cornelia la 400 m distanta), transfer aeroport – hotel – aeroport, tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local, insotitor roman de grup.

 

Tarif: 365 EURO/persoana/ sejur.
Camera single: 455 EURO/persoana.

 

Ce poti face la Roma de 1 Mai:

 

Ziua 1 (27 Apr): BUCURESTI – ROMA

 

Intalnire la ora 04:30 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul plecari – cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa Alitalia cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 07:35. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare hotel Parco Tirreno 4* standard local /similar. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi.

 

Ziua 2 (28 Apr): ROMA – TIVOLI – ROMA (optional)

 

Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu opriri la Villa Adriana si Villa D’Este (obiective incluse pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Adrian. Villa D’Este, construita in anul 1550 de Cardinalul Ippolito al II-lea d’Este, impresioneaza prin gradinile sale cu numeroase fantani, statui si jocuri de apa, model ce a fost preluat de multi arhitecti europeni in realizarea gradinilor in stil baroc.

 

Ziua 3 (29 Apr): ROMA

 

Dupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun – biletele nu sunt incluse in pretul excursiei).

 

Ziua 4 (30 Apr): ROMA

 

Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

 

Ziua 5 (01 Mai): ROMA – BUCURESTI

 

Mic dejun. Transfer la aeroport (ora 11:30) pentru imbarcare pe cursa Alitalia cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 17:40.

Alte detalii necesare pentru vacanta de 1 Mai la Roma!

 

Durata: 5 zile
Perioada valabilitate: 27/04/2012 – 01/05/2012

 

Categorie hotel:
Tip camera: dubla
Tip masa: BB – Mic dejun

 

Transport: Avion si transferuri

 

Cazare si facilitati la Roma: Hotel Parco Tirreno 4*

 

Localizare: Hotelul este situat in inima Romei, la cateva minute de Piazza San Pietro. Hotelul dispune de restaurant a la carte, bar, receptie 24 de ore, lift, seif, camera de bagaje, piscina exterioara, magazin de suveniruri, masaj, frizerie, sauna, yoga, 4 sali de conferinte, parcare acoperita (200 locuri), parcare neacoperita (200 locuri), 12 locuri de parcare pentru autocare (25 euro).

 

Facilitati camere: camerele sunt dotate cu balcon, aer conditionat, telefon, TV satelit.

 

Nu sunt incluse:

– taxele de aeroport (120 EURO/ persoana – pot suferi modificari);
– taxa hoteliera impusa de primaria orasului (se achita la receptie, la sosire) in valoare de 4 euro/zi/persoana
– intrari la obiectivele turistice;
– asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate)
– excursie optionala la Tivoli (pret informativ pentru un grup minim de 25 persoane: 60 Euro – intrarile la vilele Adriana si D’Este fiind incluse).

 

Observatii: Orar de zbor informativ (ore locale):

 

27 aprilie 2012: Bucuresti 06:25 – Roma 07:35 / Alitalia
01 mai 2012:  Roma 14:35 – Bucuresti 17:40 / Alitalia

 

Grup minim: 25 de persoane.

 

Termen limita de inscriere: cu trei saptamani inainte de data plecarii.

 

Recomandarile noastre: asigurare medicala de calatorie.