Charter-ul TUI Turcia este un produs NOVA Travel in colaborare cu TUI Turcia si Pegasus Airline.

 

In 2011 Grupul Eurolines si-a indeplinit strategia de business propusa, aceea de a aduce pe piata romaneasca cel mai important jucator mondial din industria turistica – TUI Travel. In 2012, NOVA Travel, tour-operatorul din cadrul Grupului, implineste anticipat promisiunea facuta publicului din Romania in septembrie anul trecut lansand primul charter operat in parteneriat cu TUI Turcia si compania aeriana Pegasus. Destinatia aleasa – TURCIA.

 

Cateva date despre charter TUI Turcia:

 

Produsul se caracterizeaza printr-o selectie a celor mai cerute si apreciate hoteluri din statiunile Kemer, Antalya, Lara si Belek, incepand cu hoteluri de 3*+ si mergand pana la cele de 5*. Fiecare hotel are ratinguri obtinute atat de la clientii romani, cat si de la cei germani, dupa criteriile: mancare/bauturi, sport/fitness, amuzament si facilitati pentru copii – Turcia fiind, in primul rand, o destinatie de familie.

 

Siguranta primului charter marca TUI este data de catre numele care au creat acest produs – Grupul Eurolines Romania, tour-operatorul TUI Turcia si compania turca Pegasus Airlines, parteneri care pun pe primul plan respectarea programului prezentat.

 

Early Booking Turcia

 

Orice pachet achizitionat in perioada de Inscrieri Timpurii sau in afara acesteia se bucura de aceleasi atribute de siguranta si calitate.

 

Avantajul achizitiei din timp a pachetului turistic o reprezinta pretul redus care este platit la cumparare. Un avantaj mai putin vizibil, dar la fel de important, este faptul ca turistul are siguranta hotelului preferat in destinatia de vacanta aleasa si poate beneficia de atuurile unei planificari timpurii (a concediului, a bugetului de cheltuieli in perioada excursiei, etc.). Posibilitatea achitarii in rate cu dobanda face ca acest pachet turistic sa fie si mai atractiv, pe langa facilitatea obtinerii sale.

 

Toate aceste avantaje prezentate mai sus sunt 100% valabile doar atunci cand pachetele turistice provin de la agentii de turism cu nume solide, recunoscute pentru seriozitatea lor pe piata turistica.

 

O vacanta cumparata in perioada de Inscrieri Timpurii reprezinta practic o creditare a clientului fata de furnizorul de servicii turistice. Atentie in cine investiti increderea si banii dumneavoastra!

 

Momentul in care este lansat produsul charter marca TUI cu destinatia Turcia este cel mai bun pentru a oferi clientului exigent, obisnuit cu vacante de calitate, un pachet sigur si garantat. Din 2012 TUI va contribui la ridicarea gradului de satisfactie a turistului din Romania. Este primul pas catre universul “WORLD of TUI” al carui obiectiv – acela de a asterne un zambet pe fata fiecarui client – vine mai aproape de turistii romani.

 

Pentru anul acesta estimam un numar de aproximativ 3.500 de turisti care vor achizitiona produsul Charter TUI Turcia, urmand ca numarul lor sa cresca pana la 15.000 de persoane, in 2015.

 

Produsul va fi disponibil atat in reteaua de distributie Eurolines, retea ce va imbraca hainele brandului Dertour, cat si in reteaua de parteneri NOVA Travel.

 

Informatii despre statiunile din Turcia:

 

KEMER

 

Localizat la 40 km sud de Antalya, la poalele Muntilor Taurus, unde marea se imbina spectaculos cu muntele, avand intinse plaje cu pietricele amestecate cu nisip. Regasim hoteluri repartizate pe mai multe localitati: Kemer, Tekirova, Camyuva, Kiris, Beldibi, Göynük. Golful cu vegetatia bogata, alaturi de numeroasele baruri, restaurante, magazine, fac din Kemer una dintre cele mai populare statiuni de pe Riviera Turceasca. In zona Kemer puteti admira numeroase atractii turistice precum orasul antic Phaselis cu cele 3 porturi naturale si orasul antic Olympos.

 

ANTALYA

 

Orasul Antalya este capitala zonei mediteraneene, avand peste 1,5 milioane de locuitori. Printe cele mai importante atractii turistice se numara: centrul istoric al orasului (Kaleici), muzeul Antalya, considerat unul dintre cele mai reprezentative muzee arheologice din lume, Poarta Imparatului Hadrian (construita în secolul II I.Hr), moschei, dar si plajele Konyaalti si Lara, renumite pentru frumusetea lor si pentru apa limpede. In apropierea orasului se regasesc importante atractii culturale precum orasele antice Perge, Aspendos, Termessos.

 

LARA

 

Este cea mai “tanara” zona turistica aflata in plina dezvoltare, situata in continuarea orasului Antalya, la cca 10 km de centrul acestuia. Se remarca prin plaje intinse cu nisip fin, ape limpezi, putin adanci (recomandate pentru familiile cu copii), hoteluri luxoase care prin tematica originala abordata, arhitectura si designul lor amintesc de Las Vegas, unde sunt reproduse numeroase locuri faimoase din toata lumea.

 

BELEK

 

O statiune in plina ascensiune, localizata la 40 km de orasul Antalya, intinsa de-a lungul unor paduri de pini si eucalipt, cu plaje de nisip fin. Se remarca prin numeroasele hoteluri de lux intinse pe suprafete impresionante, avand nenumarate facilitati atat pentru adulti, cat si pentru copii. De asemenea, terenurile de golf sunt o emblema pentru Belek, atragand an de an pasionatii acestui sport, precum si competitii prestigioase in acest domeniu. Alte sporturi practicate sunt
surfing, schi nautic, rafting, sailing, snorkeling, scufundari, etc.

 

Informatii suplimentare – Dertour prin Eurolines Romania

 

Despre Grupul Eurolines

 

Grupul Eurolines, din care fac parte 14 companii din Romania, Germania si Republica Moldova, estimeaza pentru 2012 o crestere de aproximativ 22%, ajungand astfel la o cifra de afaceri de 200 de milioane de lei. 67% din cifra de afaceri a grupului o reprezinta activitatea companiei TOURING EUROPABUS, firma care detine retelele de agentii de turism Eurolines si Dertour.

 

Cele mai dinamice trei companii din Grup in 2012 sunt:

 

TOURING EUROPABUS, cu o crestere de 32%. Din cifra de afaceri inregistrata de retea pana la data de 31.10.2011, putem spune ca anul 2011 s-a incheiat la o valoare de aproximativ 133 milioane lei. Motorul principal al acestui trend ascendent il constituie vanzarile de turism care le-au depasit pe cele din 2010 cu 60%!

 

NOVA Travel, tour-operatorul Grupului, a incheiat anul cu o crestere de + 21,5%.

 

TOURING RENT AUTO, care opereaza in piata sub brandul Payless, estimeaza cresterea pe
2011 la 30%.

 

Despre Dertour

 

TUI Travel PLC opereaza in 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. La nivel mondial compania are trei departamente principale: TUI Travel, TUI Hotels & Resorts si Cruises. Cifra de afaceri a Grupului TUI se ridica la 19 miliarde de euro.