Hotelul Adakule din Kusadasi, Turcia te intampina cu o arhitectura unica, de castel, se afla intr-un golf privat si iti implineste toate visele si sperantele legate de o vacanta perfecta. In jurul semetului hotel se intind culturi de maslini, litoralul are plaje cu nisip alb, iar peisajele sunt spectaculoase. Un concediu petrecut aici te va relaxa si vei ramane cu amintiri pentru o viata…

 

Detalii despre Hotelul Adakule, Kusadasi

 

Hotelul Adakule este localizat pe malul marii Egee, la 3 km de centrul orasului Kusadasi, in vestul Turciei.

 

Hotelul Akadule are 329 de camere si 658 de paturi, incluzand 136 de camere standard, 78 de camere familiale, 1 king suite, 5 apartamente, 4 junior suites si 64 de camere cu balcon, dar fara vedere la mare.

 

Camerele Hotelului Adakule

 

Camerele din Adakule sunt specifice celor 4 stele detinute de hotel: spatioase, luminate frumos, elegante si confortabile. Fiecare dintre ele are telefon international, baie cu toate dotarile necesare si produse de lux, uscator de par, minibar, serviciu de trezire la cerere, safe, room service 24 de ore din 24, antena satelit, televizor, aer conditionat si internet wireless.

 

Restaurante la Hotel Adakule, Kusadasi

 

Restaurantele Hotelului Adakule sunt pe toate gusturile: indoor & outdoor (fiecare are 350 de locuri), lobby bar, pool bar, beach bar, Firuze bar & disco bar, meeting (7 sali de conferinte cu o capacitate de 200-800 locuri) si Ballroom. Acestea ofera servicii allinclusive, un bufet deschis nonstop, bauturi si mancaruri dintre cele mai apreciate.

Facilitati si servicii la Hotel Adakule, Kusadasi

 

Hotelul Adakule mai dispune si de aer conditionat si incalzire centrala, gradini superbe, camera unde poti privi la televizor sau juca diverse jocuri, internet, coafor, spalatorie, magazine, serviciu baby sitter, parcare gratis.

 

Relaxare si distractie la Hotel Adakule, Kusadasi

 

Hotelul Adakule este dotat cu piscina interioara si exterioara, o plaja privata cu sezlonguri si umbrele, piscine pentru copii, bai turcesti, sauna, masaj, fitness, aerobic, masa de tenis, biliard, club de noapte, diverse programe de divertisment, terenuri de tenis, volei si baschet, scoala de scufundari, parasailing, banana, jet ski, canoe, wind surf, sailing.

 

Localizare Hotel Adakule, Kusadasi

 

Hotelul Adakule se afla la 3 km de centrul orasului Kusadasi si la 60 de km de aeropoertul Izmir. Are plaja privata. Adresa: Bayraklidede Mevkii Turkmen Mah. 09400 Kusadasi / Aydin.

Oferta Dertour pentru Hotel Adakule, Kusadasi

 

Oferta include: 7 nopti cazare de persoana, in camera dubla, all inclusive.

 

Tarif: de la 287 euro/ persoana/ sejur.

Durata: 8 zile

Perioada valabilitate: 18/06/2012 – 25/06/2012

 

Categorie hotel:

Tip camera: dubla
Tip masa: AI – All Inclusive
Transport: La cerere

 

Gratuit: sauna, baie turceasca, sala fitness, aerobic, tenis de masa, baschet, volei pe plaja, canoe, darts, teren de tenis (ziua), muzica live, programe de animatie, discoteca (intrare), Wi-Fi (in lobby si in camere).

 

Contra cost: masaj, peeling, biliard, inchiriere rachete si mingi de tenis, cursuri de tenis, 2 terenuri de, mini-fotbal, sporturi acvatice, Internet-cafe.

 

Pentru copii: piscina, loc de joaca, baby-sitter (contra cost).

 

Nu sunt incluse:

– transport
– asigurare medicala
– taxe
– alte facilitati decat cele mentionate in oferta

 

Observatii: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

 

Recomandarile noastre: asigurare medicala.