Club Hotel Falcon se afla in partea de sud-vest a Turciei, in statiunea Lara, langa Antalya, exact pe malul marii, oferind privelisti spectaculoase, confort de 4 stele, numeroase activitati sportive, sauna si masaj, restaurante de top. O vacanta petrecuta aici iti va incanta simturile! Iar acum, cu noul produs Charter Turcia dezvoltat de Dertour, este extrem de simplu sa ai un concediu perfect!

 

Informatii despre Club Hotel Falcon, Turcia

 

Situat intr-un golf, chiar langa orasul Antalya, Club Hotel Falcon are o plaja privata, piscine si o gradina superba, cu vedere la Marea Mediterana. Hotelul ofera un hamam traditional, sauna si terenuri de tenis.

 

Toate camerele au balcon cu vederi panoramice, aer conditionat, minibar si TV prin satelit.

Hotelul all-inclusive Club Falcon ofera posibilitatea de a lua masa à la carte atat in interior, cat si in aer liber, in restaurantul Panaroma, care serveste preparate culinare din bucataria turceasca si internationala. La barul acoperit de la piscina sunt disponibile cocteiluri exotice si tot ce-ti mai doresti pentru o vacanta perfecta.

 

Oaspetii pot beneficia de un masaj de relaxare sau pot folosi centrul de fitness. Hotelul are o piscina in aer liber cu tobogan si un teren de tenis. In zonele publice se ofera acces gratuit la internet.

Zona istorica a Antalyei, Kaleiçi, este situata la 5 km de hotel, iar Aeroportul International Antalya se afla la 17 km distanta.

 

Iata oferta Dertour pentru Club Hotel

Falcon 4*, Lara, Turcia, Early Booking 2012:

 

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla la Club Hotel Falcon 4*, all inclusive, bilet avion si transferuri incluse.

 

Tarif: 456 euro/persoana/sejur.

 

Localizare: Club Hotel Falcon este localizat in statiunea Lara, aproape de mare, la 5 km de centrul orasului Antalya si la 17 km de aeroport.

 

Durata: 8 zile
Perioada valabilitate: 01/06/2012 – 08/06/2012

 

Categorie hotel:
Tip camera: dubla
Tip masa: AI – All Inclusive
Transport: avion si transferuri

 

Facilitati hotel:

 

Hotelul dispune de 275 camere situate in 4 cladiri, dintre care 266 standard (2 1 pax), 7 camere familiale (max. 4 pax), 2 camere pentru persoane cu dizabilitati; restaurant principal, restaurant a la carte cu specific turcesc, snack bar langa piscina, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, disco bar. Contra cost – asistenta medicala la cerere, baby sitting, room service, spalatorie, internet cafe, jocuri pe calculator, inchirieri auto si magazine.

 

Alte facilitati:

– programe interactive pe timpul zilei si al serii, mini club cu teren de joaca pentru copii. – plaja privata, cu pietricele si platforma. Se coboara 152 trepte pana la plaja. Umbrelele si sezlongurile sunt fara plata.
– sporturi – piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, tobogane, centru de fitness, baie turceasca, sauna, terenul de tenis, mini fotbal, volei, masa de tenis sunt fara plata.

 

Contra cost – nocturna pentru terenul de tenis, biliardul, masajul, sporturile de apa si scoala de scufundari.

 

Facilitati camere:

 

Camerele au parchet laminat, balcon, TV, telefon, minibar, aer conditionat cu split, seif, baie cu dus si WC, uscator de par.

 

Activitati in zona: beach, shopping, tenis, watersports.

 

Nu sunt incluse:

– asigurare medicala;
– taxe;
– bacsisuri;
– alte facilitati decat cele mentionate in oferta.

 

Observatii: oferta include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari efectuate pana la 29.02.2012! Iata aici oferta detaliata!

 

Recomandarile noastre: asigurare medicala.