8 Martie este o zi speciala, sarbatorita in intreaga lume. Mame, surori, iubite si prietene – toate femeile merita ceva deosebit de ziua lor! Dertour vine cu 4 oferte imbatabile pentru ziua de 8 Martie. Daca vrei sa le faci un cadou special femeilor din viata ta, alege una dintre optiunile de mai jos. Calatoriile sunt o adevarata scoala a vietii, te poti relaxa, poti admira locuri superbe si poti face un dar minunat celor apropiati tie…

 

Iata cum poti petrece ziua de 8 Martie – 4 oferte Dertour:

 

1. City break de 8 Martie la Praga – Hotel Atos 3*

Oferta include: 4 nopti cazare in camera dubla, mic dejun.

 

Tarif: 90 euro/persoana/sejur.

 

Oferta speciala 4=3: stai 4 nopti si platesti 3!
Bonus: copiii sub 6 ani beneficiaza de gratuitate.
Optional: bilet avion cu compania Czech Airlines Bucuresti – Praga 194 euro/persoana.

 

Localizare: hotelul este situat central, in imediata vecinatate a cartierului romantic Mala Strana, langa castelul Praga si podul Carol. Centrul istoric si Piata Wenceslas se afla la numai cateva minute de mers pe jos. Chiar in fata hotelului se gaseste o statie de tramvai, oferind acces facil si rapid la toate punctele de interes din Orasul de Aur.

 

Durata: 5 zile
Perioada valabilitate: 08/03/2012 – 12/03/2012

 

Categorie hotel:
Tip camera: dubla
Tip masa: BB – Mic dejun
Transport: La cerere

 

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de lobby-bar, internet wireless in lobby, restaurant „Meduzzy” cu bucatarie italiana si greceasca, parcare pazita in timpul zilei (aprox 17 eur/zi), garaj la aproximativ 300m (aprox 20 eur/zi cu rezervare in prealabil). Situat intr-o fermecatoare cladire istorica restaurata, care dateaza din a doua jumatate a secolului al XIX-lea, hotelul ofera 67 de camere spatioase, linistite si amenajate modern.

 

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu baie cu dus, feon, TV satelit, acces internet, seif si minibar.

 

Nu sunt incluse:

– asigurare medicala;
– transport;
– excursii optionale;
– alte facilitati decat cele mentionate in oferta.

 

Observatii: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

 

Orar de zbor informativ – compania Czech Airlines:

8 martie, plecare din Bucuresti ora 07:20, sosire in Praga ora 08:15
12 martie, plecare din Praga ora 21:35, sosire in Bucuresti ora 00:25 (a doua zi, pe 13.03.2012)

 

Excursie optionala: CROAZIERA ROMANTICA PE VLTAVA
Tarif: 16 eur/ persoana

 

Oferta include: excursie cu o ambarcatiune de mici dimensiuni, acoperita, cu ghidaj in limba engleza, 1 bautura (bere, apa, limonada, vin fiert), 1 gustare (prajituri, inghetata), intrare la muzeul de pe podul Carol.

 

Perioada: excursia se opereaza – in fiecare zi de la 10.30 la fiecare 15-20 min. si dureaza aproximativ 45 min. Ultima plecare: 1.10.-31.3.: ora 17.00.
Recomandarile noastre: asigurare medicala.

 

2. 8 Martie la Praga – Hotel Clarion Congress 4*

Oferta include: zboruri directe CSA la Praga si retur, 4 nopti cazare la hotel Clarion Congress 4*, mic dejun, tur de oras 1/2 zi Praga, tururi pietonale cu insotitorul de grup, ghid roman insotitor.

 

Tarif: 279 euro/ persoana/ sejur.

 

Reducere 5% valabila pana pe 10 Februarie !

 

Localizare: Hotelul se afla in cartiertul Vysočany, la 15 minute distanta de centrul capitalei, cu transportul public.

 

Durata: 5 zile
Perioada valabilitate: 07/03/2012 – 11/03/2012

 

Categorie hotel:
Tip camera: dubla
Tip masa: BB – Mic dejun
Transport: Avion

 

Facilitati hotel:
Hotelul Clarion Congress are 534 de camere Standard si Executive si inca 25 de apartamente, acces internet, aer conditionat, bar, cablu TV, centru de conferinte, curatatorie, fitness, jacuzzi, lobby bar, magazine, minibar, parcare, rent-a-car, restaurant, room service, salon de coafura, schimb valutar, seif.

 

Servicii suplimentare: rent a car, transferuri, rezervari de bilete, centru de fitness, Galeria Fenix de magazine, 27 de sali de conferinte care in total pot acomoda 2500 de persoane.

 

Facilitati camere:
Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar, minibar, seif, telefon, televizor LCD cu satelit, internet gratuit. Pentru 30 de euro in plus pe noapte, oaseptii pot sa treaca la o camera Executive cu si mai multe dotari. Clarion Congress este un hotel de nefumatori.

 

Nu sunt incluse:

-asigurare medicala
-taxe (de orice fel)
-bacsisuri
-alte facilitati decat cele mentionate in oferta
Observatii: Plecare din: Bucuresti Otopeni

 

Transferuri gratuite din orasele:
– Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia
– Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov-Campina-Ploiesti
– Pitesti

 

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

 

Recomandarile noastre:

 

De la caderea Cortinei de Fier, Praga a devenit unul dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa si din lume. Praga este pe locul al saselea in topul celor mai vizitate orase europene dupa Londra, Paris, Roma, Madrid si Berlin.

 

Printre locurile de mare interes turistic in Praga se numara: Orasul Vechi si Piata Orasului Vechi, Ceasul Astronomic, Podul Carol, Orasul Nou si Piata Wenceslas, Malá Strana, Castelul Praga si Catedrala Sfantul Vit, Vechiul cartier evreiesc Josefov, Dealul Lennon, Vinohrady, Muzeul Operatiunea Anthropoid (asasinarea lui Heydrich) din cripta Bisericii Sfintii Chiril si Metodie, Muzeul National, Castelul Vyšehrad, Petřínská rozhledna, o copie la scara 1:5 a Turnului Eiffel, Turnul de televiziune Žižkov, Cimitirul evreiesc din Olšany si mormântul lui Franz Kafka, Metronomul din Praga.

 

3. 8 Martie in Turcia – Hotel Puravida Resort Ela Quality & Spa 5*

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla, all inclusive.

 

Tarif: 314 euro/persoana/sejur .

 

Localizare: hotelul inconjurat de o mica padure de pini este situat direct pe plaja lunga de 270 m.

 

Durata: 8 zile
Perioada valabilitate: 03/03/2012 – 10/03/2012

 

Categorie hotel:
Tip camera: dubla
Tip masa: AI – All Inclusive
Transport: La cerere

 

Facilitati hotel:
Hotelul se compune din doua cladiri principale cu zona de piscine si dispune de nenumarate baruri, bistro-uri, magazine, coafor, 5 restaurante a la carte, precum si un restaurant principal. Sezlongurile si prosoapele pentru piscina sunt incluse in pret. Activitati sportive incluse in pret: sala fitness, program profesional pentru grupuri de fitness, step aerobic, ciclism interior, fitness in apa, yoga. Activitati sportive contra cost: antrenor personal, tenis, bowling, inchiriere segway. Activitati wellness incluse in pret: baie de aburi, sauna, piscina. Activitiati wellness contra cost: masaj, tratamente de infrumusetare si de spa, frizerie, pachete spa. Entertainment: cursuri de gatit si de creatie, program distractie cu muzica live si cinema.

 

Facilitati camere:
Cele 583 de camere sunt dotate cu baie, WC, halat de baie, papuci, LCD TV, minibar, telefon, internet wireless, aer conditionat, seif, balcon.

 

Nu sunt incluse:

– transport
– asigurare medicala
– taxe
– alte facilitati.

 

Observatii: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

 

Recomandarile noastre: Asigurare medicala.

 

4. 8 Martie in Mallorca – Hotel Sensimar Aguait Resort & Spa 4*

Oferta include: 7 nopti cazare in camera dubla, demipensiune, bilet avion, transferuri, taxe aeroport.

 

Tarif: 339 euro/persoana/sejur .
Plecare: zbor din Munchen. La cerere oferim bilete de avion cu plecare din Romania.

 

Localizare: Hotelul este localizat intr-o padure de pini, chiar langa golful inconjurat de pietre, la o distanta de circa 2 km de centrul orasului.

 

Durata: 8 zile
Perioada valabilitate: 02/03/2012 – 09/03/2012

 

Categorie hotel:
Tip camera: dubla
Tip masa: HB – Demi-pensiune
Transport: Avion si Transferuri

 

Facilitati hotel:
Complexul elegant ofera cuplurilor o vacanta relaxanta si placuta. Hotelul dispune de 4 etaje, 2 lifturi, hol cu receptie la intrare, salon, lobby, bar cu pian, restaurant a la carte, precum si alte baruri, internet wireless (contra cost). Terasa cu bar ofera o priveliste minunata spre mare, iar piscina hotelului este umpluta cu apa de mare. Umbrelele si sezlongurile sunt incluse in pret. Prosoapele si halatele de plaja sunt oferite contra unei garantii.

 

Activitati sportive incluse in pret: programe sportive cu echipa Sensimar Sports & Entertainment, de 6 ori pe saptamana cursuri de fitness, aerobic, step aerobic, body balance, aerobic in apa, cursuri de tonifiere, cursuri de relaxare, cursuri de yoga pentru incepatori, sala de fitness.

 

Activitati sportive contra cost: biliard, inchireri de biciclete, cursuri de tenis, golf.

 

Activitati wellness incluse in pret: centru de spa pe o suprafata de circa 400 mp cu vedere spre mare cu jacuzzi, piscina, dusuri, sauna cu priveliste catre ocean, bai de inhalare cu sare, camera de relaxare si sala de gimnastica. Servicii wellness contra cost: salon de infrumusetare cu masaj.

 

Facilitati camere:
Cele 192 de camere complet modernizate dispun de aer conditionat, seif, minibar, filtru de apa instant pentru cafea si ceai, telefon, TV satelit, baie, WC, uscator de par.

 

Nu sunt incluse:

– transport Romania – Munchen – Romania
– asigurare medicala
– bacsisuri
– alte facilitati decat cele mentionate in oferta

 

Observatii: Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

 

Recomandarile noastre: Asigurare medicala.