Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: tenerife (page 1 of 2)

5 Motive să-ți petreci Revelionul în Tenerife

Tenerife

Tenerife. Sursa foto: Dziewul/Shutterstock.com

Revelionul este o oportunitate perfectă pentru o scurtă călătorie, fie că îl petreci alături de familie, prieteni sau doar cu partenerul de viață. Iar dacă îți dorești să îl sărbătorești într-un loc cald și însorit, fără să părăsești însă continentul european, Tenerife este probabil cea mai potrivită destinație!

Tenerife este una dintre cele mai exotice și bine cotate destinații în prima lună a anului, în special pentru cei care caută să scape de frig în vacanțele lor de iarnă. În această insulă spaniolă, temperaturile medii pentru luna ianuarie sunt de 20 de grade Celsius, cadrul natural conturat de munți, vegetație și plaje cu nisip alb este superb, iar resorturile, barurile și restaurantele sunt excelente. 

Citeste in continuare »

6 Insule europene pentru o vacanță de neuitat

Sursa foto: Kess16/Shutterstock.com

Dacă credeai că poți găsi insule paradisiace doar în Oceanul Pacific și în Oceanul Indian, ei bine, te înșeli! Europa găzduiește o mulțime de insule incredibile, extrem de variate, ce oferă călătorilor experiențe unice, culturi interesante și unele dintre cele mai uimitoare priveliști din întreaga lume.  De la insule aride la insule tropicale sau vulcanice, Europa are de toate!

Citeste in continuare »

5 hoteluri din Spania perfecte pentru o vacanță reușită

Când auzi ”Spania”, care este primul lucru care îți vine în minte? Plaza Mayor din Madrid? Arhitectura unică din Barcelona? Sau multitudinea de plaje din Tenerife? Data viitoare când plănuiești o călătorie în Spania, vizitează și zonele mai puțin cunoscute, această țară are foarte multe de oferit.

Desigur, Madrid și Barcelona sunt orașe de clasă mondială, cu o gastronomie incredibilă, artă cât cuprinde și o viață de noapte activă. Ai putea petrece săptămâni întregi în aceste două orașe și nu te-ai plictisi niciodată. Nu uita de Insulele Canare, un arhipelag cu temperaturi plăcute pe tot parcursul anului.

Citeste in continuare »

Vara in Tenerife: cele mai active cluburi de pe plaja

Sursa foto: simona pillola 2/Shutterstock.com

Cand vine vorba de viata de noapte, insula Tenerife este in topul destinatiilor de vacanta care sunt active si pe timp de noapte. Tinerii energici pot dansa pana dimineata in cluburile de pe plaja Las Americas, plaja considerata a fi “capitala” cluburilor din Tenerife: barurile de tip cabaret sau karaoke sunt deschise in fiecare noapte. Bineinteles, nici celelalte plaje din Tenerife nu se lasa mai prejos.

Citeste in continuare »

Vrei sa te bucuri in continuare de soare? Hai in Tenerife si Mallorca!

*Sursa foto: Olena Tur/Shutterstock.com

Pentru aceia dintre noi care nu s-au saturat de soare si inca viseaza la zile intregi petrecute pe o plaja indepartata, Dertour vine cu solutia ideala – oferte last minute pentru Tenerife si Mallorca. Nu stii pe care dintre ele s-o alegi? Iata cateva caracteristici ale fiecarei destinatii:

Citeste in continuare »

Last minute in Tenerife! Oferte de la 375 de euro/persoana

*Sursa foto:  DaLiu/Shutterstock.com

Tenerife este cea mai mare dintre insulele Canare si totodata cea mai cunoscuta destinatie dintre cele 7 insule importante din regiune.  Vesnic scaldata de razele soarelui, Tenerife se mandreste cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Daca te gandeai de mult sa ii faci o vizita, insa te ingrijora intotdeauna  partea financiara, acum poti ajunge in Tenerife cu numai 375 de euro de persoana.

Citeste in continuare »

Masca, satul pierdut din Tenerife

Tenerife, satul Masca, foto ZM_Photo

*Sursa foto: ZM_Photo / Shutterstock.com

Satul de munte Masca a fost, timp de mai multi ani, unul dintre secretele ascunse din Tenerife, fiind denumit “satul pierdut” din Insulele Canare, deoarece pana in 1990 nu a existat niciun drum care sa te duca acolo. Citeste in continuare »

Viziteaza Parcul National Teide si descopera cel mai inalt munte din Spania

Teide (2)Muntele Teide este primul lucru pe care il observa cineva care zboara deasupra Insulelor Canare. Pur si simplu nu se poate pierde din ochi acest munte uimitor care se inalta deasupra norilor si care, in timpul iernii, este acoperit cu o zapada stralucitor de alba, in special in varfuri. Citeste in continuare »

Tenerife, paradisul tinerilor dornici de distractie

 

*Sursa foto: Balate Dorin / Shutterstock.com

Tenerife este o destinatie de vacanta foarte populara in randul tinerilor din intreaga lume, din mai multe motive bine intemeiate. Insula Tenerife este situata in Insulele Canare, in largul coastelor Africii de Nord, avand vreme excelenta si un soare prietenos pe tot parcursul anului. Citeste in continuare »

Tenerife, insula de vis a Spaniei

*Sursa foto: Olena Tur / Shutterstock.com

Tenerife este cea mai mare si cea mai cunoscuta insula a Arhipelagului Canare din Oceanul Atlantic, foarte aproape de coasta vestica a Africii. Apartine Spaniei si este perceputa ca fiind o destinatie de lux, dar cu toate acestea se pot gasi alternative pentru toate categoriile de turisti. Citeste in continuare »

Articole mai vechi

© 2024 Blog Dertour