Când auzi ”Spania”, care este primul lucru care îți vine în minte? Plaza Mayor din Madrid? Arhitectura unică din Barcelona? Sau multitudinea de plaje din Tenerife? Data viitoare când plănuiești o călătorie în Spania, vizitează și zonele mai puțin cunoscute, această țară are foarte multe de oferit.

Desigur, Madrid și Barcelona sunt orașe de clasă mondială, cu o gastronomie incredibilă, artă cât cuprinde și o viață de noapte activă. Ai putea petrece săptămâni întregi în aceste două orașe și nu te-ai plictisi niciodată. Nu uita de Insulele Canare, un arhipelag cu temperaturi plăcute pe tot parcursul anului.

Cu atât de multe orașe și locuri atrăgătoare, este ușor să devii copleșit atunci când planifici o călătorie în Spania. De aceea, ne-am hotărât să-ți facem treaba mai ușoară și să-ți prezentăm 5 hoteluri pe care trebuie să le ai în vedere pentru un concediu reușit:

Seramar Luna – Luna park 3* – El Arenal

Hotelul Seramar Luna este un hotel destinat adulților, situat în zona El Arenal,  din Palma de Mallorca, la 5 minute de plajă și la 10 km de aeroport. Este amplasat într-o zonă privilegiată, în mijlocul unei grădini cu pini. Hotelul este recomandat cuplurilor în căutarea unei vacanțe liniștite cu buget redus.

Tarifele pornesc de la 776 euro/persoana în cameră dublă și includ:

  • Transport avion cu taxe și transferuri
  • 7 nopți de cazare cu regim de masă all inclusive.

Pentru mai multe detalii, intră aici!

Caballero 4* – Playa de Palma

Hotelul Caballero este unul family friendly, fiind recomandat familiilor cu copii în căutare de relaxare. Aici, copiii se pot distra în voie în zona de joacă special amenajată, în timp ce părinții pot savura un cocktail răcoros pe marginea piscinei sau se pot bucura de un masaj la Centrul SPA. Accesul la Wi-Fi este gratuit pe suprafața întregului hotel.

Hotelul este situat la mică distanță de aeroport. Tarifele pornesc de la 894 euro/persoană în cameră dublă și includ:

  • Transport avion cu taxe și transferuri
  • 7 nopți de cazare cu mic dejun.

Pentru mai multe detalii, intră aici!

Mediterranean Palace 4* – Playa de las Americas

Situat în apropierea uneia dintre cele mai populare plaje din Tenerife, Hotelul Mediterranean Palace este o unitate de cazare perfectă pentru un concediu reușit. Hotelul este recomandat familiilor cu copii, datorită facilităților multiple destinate celor mici: Tobogane, locuri de joacă și asistență. Cele două restaurante îți vor delecta papilele gustative cu bunătăți locale, dar și internaționale, iar cu accesul gratuit la Wi-Fi nu vei pierde niciun episod din serialul preferat.

Tarifele încep de la 873 euro/persoană în cameră dublă și includ:

  • Transport avion cu taxe și transferuri
  • 7 nopți cazare cu mic dejun
  • Asistență locală

Pentru mai multe detalii, intră aici!

Jardines de Nivaria 5* – Costa Adeje

Situat pe o plaja cu nisip negru, acest loc este cadrul perfect pentru cele mai cool fotografii de Instagram. Pe langa plaja speciala, hotelul dispune de gradini exotice cu zone de relaxare și 2 piscine în aer liber, unde îți poți petrece întreaga zi bălăcindu-te sau bronzându-te pe șezlong.

După o zi de stat la soare, odihnește-te în centrul SPA dotat cu saună, baie cu aburi și duș vichy. Pe întreaga suprafață a hotelului beneficiezi de acces gratuit de wi-fi. Dacă ești activ și nu îți place să stai prea mult la plajă, află că hotelul are și un teren de golf.

Tarifele încep de la 1251 de euro/persoană în cameră dublă și includ:

  • Transport avion cu taxe și transferuri
  • 7 nopți cazare cu mic dejun
  • Asistență locală

Pentru mai multe detalii, intră aici!

Grand Hotel Bahia del Duque 5* – Costa Adeje

Complexul de lux Bahia del Duque se întinde pe o suprafață de 100.000 de metri pătrați cu grădini tropicale, perfecte pentru o plimbare în natură. Este situat pe Playa del Duque, unde poți înota printre valurile spumoase.

Dacă preferi să stai la piscină, află că hotelul dispune de 5 piscine: una cu apă de mare, 2 încălzite, una cu apă dulce și o piscină specială pentru copii.

Aici, vei putea gusta bucate delicioase: cele 8 restaurante cu diverse specifice te vor încânta cu siguranță. De asemenea, există o zonă privată pentru adolescenți, dar și 2 terenuri de tenis.

Hotelul este recomandat atât cuplurilor, cât și familiilor cu copii.

Tarifele încep de la 1457 euro/persoană în cameră dublă și includ:

  • Transport avion cu taxe și transferuri
  • 7 nopți cazare cu mic dejun
  • Asistență locală.

Pentru mai multe detalii, intră aici!

Tu unde îți vei petrece concediul de vară?