Sursa foto: simona pillola 2/Shutterstock.com

Cand vine vorba de viata de noapte, insula Tenerife este in topul destinatiilor de vacanta care sunt active si pe timp de noapte. Tinerii energici pot dansa pana dimineata in cluburile de pe plaja Las Americas, plaja considerata a fi “capitala” cluburilor din Tenerife: barurile de tip cabaret sau karaoke sunt deschise in fiecare noapte. Bineinteles, nici celelalte plaje din Tenerife nu se lasa mai prejos.


Daca esti in cautarea unui club in care distractia este in toi seara de seara in Tenerife, iata ce cluburi ar trebui sa ai in vedere:

Papagayo Beach Club

Papagayo, cel mai chic loc pentru petrecaretii care vin pe insula Tenerife, este un magnet pentru celebritati. Ideal pentru relaxare in timpul zilei, cocktailuri la apus sau o noaptea care se transforma intr- o adevarata petrecere. In noptile de sambata, DJ-ii vin cu muzica techno si funky, si nimeni nu sta jos.

Monkey Beach Club

Acest club vegheaza atent asupra plajei Troya, fiind un loc popular pentru un pranz pe plaja sau un apus de soare. In noptile de duminica, petrecerile sunt in toi, iar tinerii danseaza pana la rasaritul soarelui, in lumini de stroboscop.

Kaluna Beach Club

Locul unde iti poti arata bronzul perfect? Cu siguranta Kaluna Beach Club. Aici, DJ-ii ofera muzica electro si techno pentru a oferi companie cocktail-urilor savuroase facute de catre barmani. Seara de seara, numerosi tineri se aduna in jurul piscinei incalzite si danseaza pana in zori.

Blanco Bar

Aici, oaspetii se pot relaxa in curtea barului, care se intinde pe trei niveluri, curte frecventata de cei mai petrecareti vizitatori de pe plaja Puerto de la Cruz. Stilul contemporan si luminile clubului atrag turistii preocupati de estetica si de Instagram. Daca vii aici, asigura-te ca vei fotografia bauturile in lumina fosforescenta.

Chiringuito Pirata

Dupa multe seri de dans, parca ai avea nevoie si de un loc in care sa iti tragi sufletul putin si sa te bucuri de valurile marii. Serveste o bautura rece pe plaja si nu pleca inainte sa arunci o privire peste citatele de pe tablita neagra, asezata chiar langa bar. Aceasta tablita este faimoasa la nivel local pentru citatele pozitive.

Akustito Cocktail

Dupa o zi relaxanta petrecuta pe plaja sau langa piscine, iti recomandam sa faci o plimbare placuta de-a lungul promenadei din Playa de Las Americas. Prea mult efort? In acest caz, sari peste partea cu plimbarea si mergi direct la Akustito Cocktail, un bar pe plaja original, unde poti termina ziua intr-un mod la fel de relaxant ca atunci cand a inceput. Desi este bine cunoscut pentru pina coladas, mojitos si un personal prietenos, ceea ce te va uimi cu adevarat este apusul spectaculos de care te poti bucura.

La Palapa

Daca esti in vacanta cu partenerul tau si iti doresti sa il surprinzi cu cateva activitati romantice, bucurati-va de un cocktail delicious pe plaja Camisn, in timp ce priviti impreuna cum apune soarele. Atmosfera este relaxata, dar cu o nota de eleganta ce transforma seara intr-o intalnire de neuitat. In timpul noptilor calde de vara, vei aprecia cu adevarat briza marii blande, care va face cocktailurile sa te revigoreze.

Daca esti gata de pa-party in Tenerife, te invitam pe https://www.dertour.ro/ sau in agentiile noastre: http://agentii.dertour.ro/ sa alegi vacanta mult visata!