Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: luna de miere

5 destinații europene pentru luna de miere

Sursa foto: javarman/Shutterstock.com

Luna de miere! Prima vacanță romantică în doi după ce ați făcut marele pas! Cu toții ne dorim o lună de miere specială, interesantă, memorabilă și cât mai fericită posibil. Europa întotdeauna s-a aflat în topurile celor mai bune destinații pentru petrecerea lunii de miere, datorită culturii sale diverse, serviciilor hoteliere de înaltă calitate, tradițiilor unice și plajelor luxuriante pe care le găzduiește. Există atât de multe destinații europene care îți pot oferi o astfel de experiență, încât este dificil de ales care ar fi cea mai bună dintre ele.

Cu toate acestea, după lungi cercetări, noi am ales 5 astfel de locuri:

Citeste in continuare »

10 destinații pentru luna de miere

Sursa foto: GuilhermeMesquita/Shutterstock.com

Pentru tinerii căsătoriți, luna de miere ar trebui să fie al doilea cel mai memorabil eveniment din viața lor, primul fiind, desigur, nunta. Alegerea destinației în care să petreci luna de miere este foarte importantă. Fiind primul loc în care petreci câteva zile doar în compania persoanei iubite, acesta trebuie să fie plin de romantism, relaxant, dar care să ofere, de asemenea, multe activități distractive.

Iată o listă cu 10 destinații romantice, interesante și uimitoare din punct de vedere vizual, ideale pentru a petrece luna de miere:

Citeste in continuare »

Locuri exotice din Thailanda, perfecte pentru luna de miere

Sursa foto: Matej Kastelic/Shutterstock.com

Planuirea lunii de miere este, cu siguranta, o sarcina mult mai distractiva si mai relaxanta decat planuirea unei nunti. Cauti destinatia ideala pentru luna de miere? Noi iti sugeram Thailanda.

De ce Thailanda?

Citeste in continuare »

Top 5 destinatii recomandate de consultantii TUI pentru luna de miere regala

Sursa foto: https://www.facebook.com/oonyungwehouse/

Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle vor pleca in curand in luna de miere si se vor bucura de cateva momente private, dupa ce milioane de oameni din intreaga lume le-a urmarit ceremonia de casatorie sambata, pe 19 mai. Unde va merge cuplul regal? Echipa Dertour recomanda top 5 destinatii pentru luna de miere:

Citeste in continuare »

TOP 5 destinatii pentru o luna de miere memorabila

*Sursa foto: Valentin Valkov / Shutterstock.com

Pentru a-ti planifica luna de miere ideala trebuie, mai intai, sa hotarasti daca iti doresti sesiuni prelungite de relaxare, ori, din contra, esti dornic sa explorezi si sa descoperi secretele si specificul unor taramuri fascinante. Citeste in continuare »

5 motive sa iti petreci luna de miere in Seychelles

*Sursa foto:  leoks/Shutterstock.com

 

Seychelles este o destinatie exotica populara mai ales in randul tinerilor proaspat casatoriti, dornici sa petreaca o vacanta de poveste intr-un loc unic alaturi de partenerul sau partenera de viata. Pe langa vremea excelenta in orice perioada a anului si caracterul exclusivist pe care acesta destinatie il are, echipa Dertour iti prezinta 5 motive care te vor convinge sa iti petreci luna de miere in indepartatele meleaguri din Oceanul Indian ale arhipeleagului Seychelles.

Citeste in continuare »

Care sunt destinatiile momentului pentru luna de miere?

Luna de miere este unul dintre cele mai cunoscute ritualuri matrimoniale din toate timpurile. De indata ce formalitatile si petrecerea de dupa sunt incheiate, mirii isi pregatesc bagajele pentru o experienta memorabila. Fie ca vorbim despre o destinatie exotica, situata la mii de kilometri departare sau de o plaja insorita de pe meleaguri mai apropiate , optiunile din care proaspetii casatoriti pot alege sunt nelimitate.  Citeste in continuare »

Top 5 destinatii ideale pentru luna de miere

Maldive*Sursa foto: Shutterstock/smileimage9

Este prima si cea mai importanta “sarbatoare” a unui cuplu de proaspat casatoriti, dar dupa stresul planificarii nuntii, alegerea unei destinatii perfecte pentru luna de miere poate fi o sarcina extrem de dificila. Citeste in continuare »

Cele mai romantice insule pentru luna de miere

Vara si toamna sunt doua sezoane importante pentru tinerii care doresc sa isi uneasca destinele si apoi sa plece in luna de miere. Insa o astfel de escapada romantica nu este foarte usor de organizat, tocmai datota faptului ca exista nenumarate destinatii seducatoare si potrivite pentru o luna de miere. Cele mai multe perechi isi doresc o vacanta la mare, intr-o zona exotica, indepartata, cu peisaje superbe si hoteluri de lux. Iata cele mai romantice insule din lume unde iti poti petrece luna de miere… Citeste in continuare »

O noapte memorabila in Europa!

Fie ca esti la inceputul unei povesti de iubire, fie ca sarbatoresti un eveniment important din viata ta sau, pur si simplu, iti doresti o noapte perfecta, romantica si memorabila, eu iti recomand 3 hoteluri de vis din Europa, care iti vor satisface toate fanteziile legate de lux, rasfat si servicii de 5 stele. Veti spune ca aceste hoteluri sunt foarte scumpe, insa va garantez ca experienta pe care o veti avea merita efortul financiar! Toate cele 3 hoteluri au fost incluse pe listele cu cele mai bune/elegante/luxoase hoteluri ale lumii, iar National Geographic le recomanda ca “o experienta unica” in viata. Iata despre ce este vorba…

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour