Vara si toamna sunt doua sezoane importante pentru tinerii care doresc sa isi uneasca destinele si apoi sa plece in luna de miere. Insa o astfel de escapada romantica nu este foarte usor de organizat, tocmai datota faptului ca exista nenumarate destinatii seducatoare si potrivite pentru o luna de miere. Cele mai multe perechi isi doresc o vacanta la mare, intr-o zona exotica, indepartata, cu peisaje superbe si hoteluri de lux. Iata cele mai romantice insule din lume unde iti poti petrece luna de miere…

 

Cele mai romantice insule pentru luna de miere

 

1. Capri, Italia

Ziua plajele insulei pot fi aglomerate, insa seara, cei mai multi dintre turisti pleaca spre Napoli sau Sorrento, lasand insula libera pentru tinerii indragostiti. Iar apusurile de aici sunt cu adevarat spectaculoase! Capri este considerata o adevarata Gradina a Raiului, cu flori uriase si valuri azurii, cu hoteluri romantice si decoruri vintage.

2. St. Lucia, Caraibe

Insula St Lucia este una dintre cele mai frumoase si mai exclusiviste din Caraibe. Are o vegetatie tropicala abundenta si luxurianta, munti inalti, plaje superbe si paduri intinse de cocotieri. Peisajul include piscuri in nuante de verde-jad, ape turcoaz si insule argintii in departari.

3. Rangali, Maldive

Maldive sunt alcatuite din peste 1.200 de insule raspandite in Oceanul Indian, dintre care 1.000 nu sunt locuite. Este foarte usor sa gasesti o plaja virgina, unde sa-ti petreci luna de miere. Unele resorturi ocupa atoluri private, au vile construite pe apa, la care ajungi cu barca, trecand prin lagune azurii. Exista restaurante sub apa si SPA-uri cu tratamente si masaje de relaxare. Conditiile de cazare si masa de aici sunt printre cele mai bune din lume!

4. Folegandros, Grecia

Este o insula din Cyclade, aflata intre Santorini si Mykonos si este mai putin cunoscuta. Aici nu exista cluburi de noapte, petreceri asurzitoare, aglomeratie sau hoteluri uriase. Pe Folegandros vei gasi doar strazi batute de vant, biserici albe micute si o retea pitoreasca de carari si plaje ascunse, alaturi de taverne rustice. Cand soarele apune, dupa inca o zi perfecta, poti inchina un pahar de rakomelo pentru noroc si longevitate!

5. Pangkor Laut, Malaysia

O jungla tropicala se intinde pana in fata marii, unde o plaja virgina te intampina cu nisipuri aurii si palmieri. Pe insula exista un singur resort, cu vile elegante pe apa, cu bungalowuri din lemn care se intind in apele verzi-albastre, lasand la vedere cerul roz si stancile impadurite din spate. Nu vei fi nevoit sa stai doar in hotel, existand si o multime de activitati propuse de localnici ca: trekking sau kayaking.