Sursa foto: https://www.facebook.com/oonyungwehouse/

Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle vor pleca in curand in luna de miere si se vor bucura de cateva momente private, dupa ce milioane de oameni din intreaga lume le-a urmarit ceremonia de casatorie sambata, pe 19 mai. Unde va merge cuplul regal? Echipa Dertour recomanda top 5 destinatii pentru luna de miere:

One and only Nyungwe House – Rwanda

Sursa foto: https://www.oneandonlyresorts.com

Un loc inconjurat de paduri tropicale, la poalele muntilor, One and Only Nyungwe este un “refugiu” departe de lume, unde secretele salbatice ale naturii se dezvaluie in fata turistilor.

Situat in sud-vestul Rwandei, chiar la sud de Lacul Kiwu, la granite cu Burundi, One&Only Nyungwe House este amplasat printre plantatiile bogate de ceai Gisakura, langa iconicul parc national Nyungwe. Parcul are o acoperire de aproximativ 1020 kilometri patrati de paduri tropicale, bambus, mlastini si pasuni si este printre ultimele habitate de paduri tropicale montane de pe planeta.

Aici, cuplul regal se va putea relaxa in armonie cu energia naturii, datorita optiunilor extinse ale resortului de tratamente ce vor revitaliza trupul si mintea si vor activa toate cele cinci simturi.

Miavana – Island Sanctuary – Madagascar

Sursa foto: https://www.facebook.com/pg/TimeandTideMiavana/

In limba malgasa, cuvantul “miavana” reprezinta “a aduce impreuna”. Astfel, cei de la Miavana Resort din Madagascar aduna la un loc prin grija, cunostinta si farmec numerosi turisti, si le prezinta frumusetea salbatica a Madagascarului.

Piata, sau satul principal al resortului detine o sumedenie de atractii, de la piscina stralucitoare din mijlocul naturii si barul de acoperis, pana la optiunea de a alege o cina privata pe plaja. Resortul detine una dintre cele mai sublime privelisti din lume si o gama imensa de activitati.

Printul Harry si Meghan Markle vor putea explora bogatia de “comori” a locului – lemurienii, in padurile luxuriante din apropierea resortului, sau vor putea face scufundari si descoperi lumea colorata de sub apa.

Fregate Island Private – Seychelles

Sursa foto: https://www.facebook.com/fregateisland/

Jumatate paradis tropical, jumatate insula salbatica, un loc ca scos din brosura, Fregate Island Private din Seychelles este visul oricarei mirese. Aici, proaspat casatoritii pot inota in piscina privata la apus privind catre copacii plini de fructe si pot asculta valurile spumoase.

Vilele resortului detin o suita de sanctuare spatioase cu terase imense si dusuri de ploi tropicale alaturate luminii soarelui. Testoasele-gigant se plimba agale pe plaja, iar razele soarelui ating bland dimineata de dimineata patul anuntand sosirea asteptatului micul-dejun.

Ducele si ducesa de Sussex se pot bucura de sesiunile ample de scufundari, pescuit si explorarea a 11 kilometri de trasee forestiere pentru observarea animalelor salbatice indigene, dar si multe alte activitati menite spre a cunoaste mai bine flora si fauna zonei.

Denis Private Island – Seychelles

Sursa foto: https://www.facebook.com/denisprivateislandseychelles/

O “picatura” de 375 de hectare de pamant pe Oceanul Indian, inconjurata de nisip alb, Insula Denis este o comunitate vie destinata celor care cred ca intoarcerea in natura este singura modalitate de relaxare.

Un loc unde turistii se pot scalda de-a lungul plajelor renumite in intreaga lume pentru frumusetea lor, sau participa la sesiuni de snorkeling in sanctuarul broastelor testoase marine. Denis Private Island are de oferit cateva dintre cele mai rare pasari de pe pamant si pescuit sportiv pe Oceanul Indian.

Perfect pentru cuplul regal in cautare de liniste, aici, pe Denis Private Island nu exista semnal pentru telefonul mobil sau internet in camera. Nu exista nici televiziune prin cablu. Un dar pentru vizitatori, insula privata este locul unde te poti deconecta de la distragerile digitale si sa te reunesti cu cei dragi tie. O gura de aer fara tehnologie? Un plus pentru o luna de miere de vis.

Dolphin Island – Fiji

Sursa foto: https://www.facebook.com/DolphinIslandFiji/

Acest micut refugiu din Fiji, pe numele sau Dolphin Island are un maxim de spatiu de doar opt oaspeti si ofera o experienta exclusivista a insulelor luxuriante de pe Pacific.

Mic, intim si total unic, Dolphin Island a fost proiectata in mod deliberat sa fie diferita. Acest loc ofera un stil de ospitalitate creat in jurul unui “etos personal” profund: relaxare si intimidate, aceasta este mantra locului. Un concept luxuriant definit de izolarea deliberata, completat de frumuseti naturale nealterate, acest loc are de oferit mancare delicioasa si privelisti pe masura.

Meghan Markle si Printul Harry se pot bucura de lumea reala, fara internet si cablu, practic de recapatarea adevaratului echilibru interior, comuniunea om-natura.

Tu unde crezi ca-si vor petrece luna de miere cei doi miri? Dar tu, unde ai fugi de lume?