Sursa foto: GuilhermeMesquita/Shutterstock.com

Pentru tinerii căsătoriți, luna de miere ar trebui să fie al doilea cel mai memorabil eveniment din viața lor, primul fiind, desigur, nunta. Alegerea destinației în care să petreci luna de miere este foarte importantă. Fiind primul loc în care petreci câteva zile doar în compania persoanei iubite, acesta trebuie să fie plin de romantism, relaxant, dar care să ofere, de asemenea, multe activități distractive.

Iată o listă cu 10 destinații romantice, interesante și uimitoare din punct de vedere vizual, ideale pentru a petrece luna de miere:

1. Maldive

Maldive

Peisaj din Maldive

Este costisitoare, cu siguranță, însă o vacanță în Maldive nu se compară cu nimic altceva. Cu o splendoare de insule exotice în Oceanul Indian, chiar în sud-vestul Sri Lankăi, această mică țară cu țărmuri albe și ape albastre este locul în care se găsesc cele mai idilice plaje ale planetei. Maldive este, de asemenea, unul dintre cele mai bune locuri din întreaga lume pentru snorkeling și scuba diving, având o viață marină extrem de diversă și colorată.

 

Găsește alaturi de Dertour cele mai bune oferte de vacanță în Maldive!

2. Bora Bora

Bora Bora

Peisaj din Bora Bora

 

 

Ar fi nedrept să nu includem această insulă exotică în topul celor mai bune destinații pentru luna de miere, chiar dacă o regăsim și în majoritatea listelor din anii trecuți. Cu lagune turcoaz, ape albastre și clare, bungalouri izolate, mâncare somptuoasă și cu o ambianță plăcută, Bora Bora îți oferă tot ce îți poți dori de la o vacanță doar cu persoana iubită. Nu rata aici Muntele Otemanu, Plaja Matira, Lagoonarium Bora Bora și Leopard Rays Trench.

3. Insulele Fiji

Fiji

Peisaj din Fiji

Multe destinații par a fi un adevărat paradis în pozele din online, iar când sunt vizitate în realitate tind să își piardă acest titlu. Ei bine, insulele Fiji sunt exact așa cum le vezi și pe internet. Au o frumusețe ce nu încetează niciodată să te uimească, plaje albe cu palmieri înalți, multe dintre ele virgine, stânci abrupte spectaculoase și priveliști cu adevărat splendide ce nu pot fi comparate cu nimic altceva.

 

Dacă alegi să-ți petreci aici luna de miere, îți recomandăm Viti Levu, Nadi, Vanua Levu, Mamanucas, Savusavu și Cascada Tavoro.

4. Puglia, Italia

Puglia

Peisaj din Puglia

Cu peisaje aproape de perfecțiune, această bijuterie italiană este ideală pentru luna de miere în orice perioadă a anului. Găzduiește cele mai frumoase plaje din „Cizmă”, are plantații fermecătoare de măslini și iasomie, stațiuni de lux uluitoare (precum Borgo Egnazia) și o atmosferă tradițională. Vizitează aici orașul Alberobello, site inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, plin de clădiri din piatră alba ce par a fi desprinse din basme.

 

5. Mexic

mexic-foto-subbotina-anna

Peisaj din Mexic

Mângâiat de razele soarelui în fiecare zi, Mexicul este destinația perfectă în care să evadezi alături de persoana iubită. Având plaje orbitor de albe, culturi străvechi (toltecă, aztecă, etc.), piramide mayașe și stațiuni luxoase, Mexicul îți va garanta o lună de miere memorabilă! De neratat Acapulco, Chichen Itza, Insula Muierii, Dias des los Muertos, Los Cabos și Tulum!

 

Găsește alaturi de Dertour cele mai bune oferte de vacanță în Mexic!

6. Hawaii

hawaii

Peisaj din Hawaii

Una dintre cele mai populare destinații pentru luna de miere din întreaga lume, Hawaii este pentru cuplurile care caută plăcerile sofisticate ale orașelor, dar și splendidele stațiuni de plajă, traseele montane, petrecerile tradiționale luau și surfingul. Pentru o vacanță cu adevărat romantică, nu rata aici explorarea Parcului Național Volcanoes, Waikiki, Mauna Kea, Maui Ocean Center și Pearl Harbour.

 

7. Santorini, Grecia

By Mila Atkovska Santorini

Peisaj din Santorini

Se spune că în Santorini există cele mai frumoase apusuri de soare din întreaga lume. Pe fermecătoarea insulă grecească vei găsi, de asemenea, arhitectură tradițională de un alb imaculat, sate magnifice (cum sunt, de pilda, Oia și Fira), plaje cu nisip roșu și stânci vulcanice ce se scaldă duios în albastra și liniștita mare Egee.

 

Descoperă gama noastră de hoteluri din Santorini, Grecia!

8. Insulele Baleare, Spania

Această destinație spaniolă îmbina stilul și energia orașelor mari cu armosfera mediteraneană relaxată. Aici vei găsi insula cu cea mai bună viață de noapte din întreaga lume, Ibiza, spectaculoasele Grădini Episcopale din Palma de Mallorca și celebrul Parc Național Albufera din Can Picafort.

 

Găsește alaturi de Dertour cele mai bune oferte de vacanță în Insulele Baleare!

9. Bali, Indonezia

Bali

Turista in Bali

Poreclită Tărâmul Zeilor, Insula Bali și cele 17500 de insulițe din jurul său au o frumusețe exotică de neegalat. Bali are jungle luxuriante, plantații de orez pitorești, vulcani uimitori, stațiuni de clasă mondială și centre spa grozave – tot ce îți poți dori într-o lună de miere perfectă! De neratat în Bali templul Uluwatu, drumețiile pe muntele Batur și plajele Seminyak și Sanur.

 

Găsește alaturi de Dertour cele mai bune oferte de vacanță în Bali!

10. Praga, Cehia

Praga

Piata din Praga

Superba capitală a Cehiei, poreclită „cea mai frumoasă capitală europeană” îți va garanta o vacanță romantică și ușor misterioasă alături de partenerul de viață. Plimbă-te pe străzile înguste ale Orașului Vechi, admiră arhitectura gotică și barocă de pe străzi, bucură-te de berea cehă și vizitează masivul castel cu vedere spre Centrul Istoric!

 

Găsește alaturi de Dertour cele mai bune oferte de vacanță în Praga!