Luna de miere este unul dintre cele mai cunoscute ritualuri matrimoniale din toate timpurile. De indata ce formalitatile si petrecerea de dupa sunt incheiate, mirii isi pregatesc bagajele pentru o experienta memorabila. Fie ca vorbim despre o destinatie exotica, situata la mii de kilometri departare sau de o plaja insorita de pe meleaguri mai apropiate , optiunile din care proaspetii casatoriti pot alege sunt nelimitate. 

Pentru ca mai este foarte putin pana la sezonul nuntilor din acest an, ne-am gandit sa ii ajutam pe cei care se afla in cautarea unei destinatii romantice pentru luna de miere cu cateva sugestii.

 Aruba

Daca esti in cautarea unei destinatii fabuloase, pe plajele careia sa te poti relaxa alaturi de flamingo, Aruba este alegerea ideala. Situata in Marea Caraibelor, aceasta insula de dimensiuni reduse poate satisface cerintele si celor mai pretentiosi turisti. Aruba pune la dispozitia vizitatorilor  numeroase locuri in care pot practica sporturi extreme, o arhitectura deosebita inspirata din cea europeana si plaje intinse, interminabile.

*Sursa foto: PhotoSerg/Shutterstock.com

Cu o temperatura medie de 28 de grade si ferita de uragane, insula Aruba este potrivita pentru o vacanta romantica in orice luna a anului. Fiind considerata o destinatie exclusivista datorita hotelurilor de lux situate in zona de Vest si insulelor private pe care te poti relaxa alaturi de animale exotice, Aruba este una dintre cele mai cautate destinatii pentru luna de miere.

*Sursa foto: meunierd/Shutterstock.com

Capitala insulei, Oranjestad, pare sa fie desprinsa din povestile Fratilor Grimm. Cu o arhitectura indrazneata si culori pastelate, casele din Oranjestad sunt asemanatoare celor de turta dulce. Poti explora stradutele colorate cu ajutorul unui ghid sau te poti aventura pe cont propriu.


Afla mai multe detalii despre vacantele in Aruba de la un expert Dertour – 031.438.73.21


Cannes

Chiar daca acum toata atentia este concentrata asupra festivalului de film, Cannes are mult mai multe de oferit decat crezi. Datorita plajelor de vis si privelistii extraordinare pe care o poti admira de pe strazile orasului, Cannes reprezinta una dintre cele mai ofertante destinatii de vacanta.

*Sursa foto: MarinaDa/Shutterstock.com

Cannes este unul dintre orasele de pe Coasta de Azur, situat in apropiere de Nisa si Monte Carlo. Preferata in mod special de cupluri si grupuri de tineri, Cannes este una dintre cele mai cautate destinatii de plaja din Franta. Apropierea de celelalte orase cunoscute de pe Riviera Franceza face din Cannes un loc ideal de unde poate incepe o intreaga aventura. Daca vrei si mai multe motive sa alegi Cannes pentru luna de miere, iti mai spunem ca daca inchiriezi o masina pe durata calatoriei, poti admira Lanurile de Lavanda sau superbul lac Saint-Croix.

*Sursa foto: milosk50/Shutterstock.com


Planifica-ti din timp luna de miere cu ajutorul unui reprezentant Dertour.  Scrie un mesaj pe adresa oferte@dertour.ro sau intra in legatura telefonica cu un expert Dertour la numarul 031.438.73.21 si afla toate ofertele noastre pentru Coasta de Azur. 


Santorini

Santorini a urcat treptat in topul celor mai romantice destinatii din lume si pentru o buna perioada va ramane acolo. Acest loc unic  surprinde fiecare turist ce ajunge pe meleagurile de vis din insula greceasca. Un sejur romantic in Santorini este cu siguranta o experienta ce nu va fi uitata prea curand.

Cazeaza-te intr-unul dintre apartamentele de lux situate in varful coastei si bucura-te de propria ta piscina infinita cu o priveliste extraordinara asupra apei. Ia micul dejun mangaiat de briza marii si uita de toate grijile.

*Sursa foto: Olga Gavrilova/Shutterstock.com


Daca sunt prea multe optiuni si nu stii ce sa alegi, iti recomandam Splendour Resort 5* pentru un sejur de lux. Bucura-te de toate dotarile acestei unitati de cazare si lasa-te purtat intr-o lume ireal de frumoasa. Costurile pentru un sejur de 7 nopti ajung pana la 2028 euro/persoana in luna august si includ transportul cu avionul, 7 nopti de cazare si micul dejun. Pentru mai multe detalii, consultati oferta completa pe http://www.dertour.ro/oferte-speciale/grecia/santorini sau intrati in legatura cu unul dintre reprezentantii Dertour la numarul 031.438.73.21.