*Sursa foto:  leoks/Shutterstock.com

 

Seychelles este o destinatie exotica populara mai ales in randul tinerilor proaspat casatoriti, dornici sa petreaca o vacanta de poveste intr-un loc unic alaturi de partenerul sau partenera de viata. Pe langa vremea excelenta in orice perioada a anului si caracterul exclusivist pe care acesta destinatie il are, echipa Dertour iti prezinta 5 motive care te vor convinge sa iti petreci luna de miere in indepartatele meleaguri din Oceanul Indian ale arhipeleagului Seychelles.

1.Plajele spectaculoase

Seychelles este cunoscuta in intreaga lume ca fiind destinatia cu cele mai spectaculoase plaje de pe intreg globul pamantesc. Peisajul edenic dat de nisipul fin si apele azurii ale oceanului este completat de formatiunile de granit prezente pe plajele intinse din Seychelles. Rocile imense ce stau cuminti pe malul apei au transformat acest arhipeleag intr-una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta pentru cei care isi doresc sa stea sa se relaxeze la plaja toata ziua intr-un cadru cat mai intim si cat mai ferit de ochii curiosilor.

Pe langa caracterul unic al plajelor din Seychelles, un alt plus al acestora il reprezinta lipsa aglomeratiei. Fiind  o destinatie exclusivita, Seychelles este impanzit de resort-uri si hoteluri de 4 si 5 stele care pun la dispozitia oaspetilor plaje private pe care se pot relaxa in voie.

2. Resort-uri de lux

Am mentionat mai devreme faptul ca Seychelles este plin de unitati de cazare de lux si dorim sa aprofundam putin subiectul pentru o mai buna intelegere a fenomenului. Seychelles este locul in care poti avea propria ta vila pe malul oceanului de unde poti urmari rasaritul la primele ore ale diminetii fara ca nimeni altcineva sa intervina in peisajul mirific. Seychelles este locul in care unitatile de cazare sunt construite si dotate in asa fel incat orice dorinta sau nevoie a turistilor sa fie satisfacuta in cel mai scurt timp.

Daca nu te-am convins inca, iti mai spunem ca Seychelles este locul in care poti sa te bucuri de tot confortul pentru numai 1614 euro/persoana. Pretul include biletele de avion, 8 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele situat in mijlocul celebrei plaje Beau Vallon din insula Mahe si micul dejun. Afla mai multe detalii pe – http://bit.ly/2eDJT8Z

3. Preparatele din bucataria internationala

Un alt plus al acestei destinatii este varietatea de preparate. In restaurantele din Seychelles se servesc preparate ce apartin bucatariei asiatice, frantuzesti, africane si italienesti, toate pregatite la cele mai inalte standarde si cu cele mai bune ingrediente.

4. Numeroase activitati pe care le poti desfasura pe parcursul sejurului

Chiar daca luna de miere este un sejur in care incerci  sa te relaxezi si sa te dedici mai mult partenerului, asta nu inseamna ca trebuie sa stai neaparat tot timpul in interiorul resort-ului sau hotelului. Cu atatea optiuni disponibile ar fi si pacat sa nu participati la o excursie organizata pe insulele din arhipeleag sau la o sesiune de scufundari. Informeaza-te la receptia unitatii de cazare cu privire la ofertele pe care le au si profita de timpul petrecut in Seychelles pentru a descoperi lucruri noi si pentru a-ti face amintiri pentru toata viata alaturi de persoana draga.

5. Foarte multe celebritati aleg Seychelles pentru luna de miere

O multime de cupluri faimoase au ales Seychelles ca destinatie pentru luna de miere, printre care Printul William si Ducesa Kate Middleton, Brad Pitt siJennifer Aniston,  Ronan Keating si Storm Uechtritz, George Clooney si Amal Alamuddin Clooney, Gabrielle Union si Dwayne Wade, Nicky Hilton si James Rothschild, Salma Hayek si Francois-Henri Pinault si Victoria si David Beckham.


Rezerva-ti acum un loc in spectaculoasa destinatie si bucura-te de un sejur de poveste alaturi de cel drag. Afla mai multe detalii despre ofertele Dertour pentru Seychelles pe – http://bit.ly/2gFs4XN