Sursa foto: Matej Kastelic/Shutterstock.com

Planuirea lunii de miere este, cu siguranta, o sarcina mult mai distractiva si mai relaxanta decat planuirea unei nunti. Cauti destinatia ideala pentru luna de miere? Noi iti sugeram Thailanda.

De ce Thailanda?

Poreclita “Vegasul Estului”, Thailanda a devenit o tara foarte turistica in ultimii ani, iar pentru cei proaspat casatoriti este, probabil, in top 3 cele mai cautate destinatii. Mai mult, aceasta tara se lauda cu un pachet perfect pentru luna de miere, avand peisaje spectaculoase, plaje exotice cu nisip alb si fin, statiuni extravagante, locuri splendide in care sa practici toate sporturile de apa de care esti pasionat sau pe care vrei sa le incerci pentru prima data in viata, mancare delicioasa pentru toate gusturile si viata de noapte vibranta, cu petreceri la tot pasul, cum nu gasesti nicaieri altundeva in lume.

Aceasta este Thailanda – destinatia ideala in care sa petreci luna de miere, care este, in plus, destul de accesibila din punct de vedere financiar.

Iata care sunt, mai exact, locurile din Thailanda perfecte pentru luna de miere:

Koh Phi Phi. Ai vazut filmul “The Beach” in care personajul principal este Leonardo di Caprio? Ei bine, aceasta este insula in care s-au tras cele mai multe cadre pentru remarcabila productie cinematografica. Cuplurile care cauta o insula thailandeza exotica, in care sa aiba parte si de o viata de noapte interesanta, nu trebuie sa caute mai departe de Koh Phi Phi. Aici, vietile de noapte incep cu un gratar delicios de fructe de mare insotit de bere Chang, urmat de un spectacol cu fachiri. Un lucru pe care trebuie sa il faci neaparat cat timp te afli in Koh Phi Phi este sa inchiriezi o barca longtail pentru o zi si sa vizitezi Golful Maya, un loc ce pare cu adevarat a fi desprins din paradis.

Koh Lipe. Supranumit “Maldivele Thailandei”, Koh Lipe este, cu siguranta, cel mai frumos loc exotic in care sa petreci luna de miere, mai ales daca nu dispui de un buget foarte generos (care insa este necesar daca alegi sa mergi in Maldive). Koh Lipe este paradisul magic ce pluteste in mijlocul Marii Andaman, cu ape turcoaz incantatoare si plaje cu nisip oribitor de alb. Trebuie sa stii insa ca o calatorie spre Koh Lipe este accesibila doar cu barca, pe care o poti lua din Pak Bara sau din Langkawi.

De neratat aici sunt insulele din jur pe care le poti vizita luand un tur privat cu barca longtail pentru o zi (costa mai putin de 50 de dolari). De asemenea, nu uita sa urmaresti apusul de soare pe plaja Sunset si sa admiri rasaritul pe plaja Sunrise!

Phuket. Una dintre cele mai renumite destinatii de vacanta din Thailanda, Phuket, este de asemenea una dintre cele mai romantice insule din aceasta tara, astfel ca este ideala pentru luna de miere. Binecuvantata cu ape turcoaz foarte limpezi si calme si cu o linie de coasta plina de palmieri, Phuket contureaza imaginea perfecta pentru o vacanta romantica. Unele dintre cele mai interesante activitati pe care le poti face aici sunt scuba diving si snorkeling. Phuket este una dintre cele mai bune destinatii pentru scufundari, avand o sumedenie de pesti colorati si corali atragatori.

Krabi. Krabi este un arhipelag format din 130 de insulite izolate si linistite, grozave pentru cuplurile de indragostiti ce isi doresc un sejur departe de agitatia si de ochii lumii. Krabi este paradisul dotat cu peisaje pitoresti, pesteri spectaculoase, recife de corali si plaje virgine. Este, de asemenea, locul in care cinele pe plaja, la lumina lumanarilor, cu fructe de mare pe masa, sunt de neuitat!

Koh Samui. Situat in Golful Thailandei, Koh Samui este a doua cea mai mare insula din Thailanda, avand atat statiuni de lux cat si cabane de plaja, simple, din bambus. Aici poti explora temple budiste, printre care Wat Plai Laem, sau poti inchiria scutere pentru a explora insula. Alte lucruri grozave pe care le poti experimenta aici sunt inotatul sub spectaculoasa cascada Na Muang si vizitarea Parcului National Marin Ang Thong, care gazduieste o multime de specii marine foarte rare.


Indiferent de insula pe care o alegi pentru luna de miere, Thailanda este o destinatie superba! Intra pe acest link pentru a vedea cele mai bune oferte de vacanta pentru aceasta tara.