Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: ibiza

Topul celor mai frumoase plaje din Ibiza

*Sursa foto: Holbox / Shutterstock.com

Insula Ibiza este cunoscută în întreaga lume pentru petrecerile din cluburile de noapte, fiind destinația preferată de tinerii dornici de distracție. Dar Ibiza nu înseamnă doar cluburi, ci și cultură, sporturi extreme, scuba diving sau plaje superbe. Pentru că tot am adus vorba de frumoasele plaje din Ibiza, iată un top al plajelor din Ibiza. Citeste in continuare »

10 destinații pentru luna de miere

Sursa foto: GuilhermeMesquita/Shutterstock.com

Pentru tinerii căsătoriți, luna de miere ar trebui să fie al doilea cel mai memorabil eveniment din viața lor, primul fiind, desigur, nunta. Alegerea destinației în care să petreci luna de miere este foarte importantă. Fiind primul loc în care petreci câteva zile doar în compania persoanei iubite, acesta trebuie să fie plin de romantism, relaxant, dar care să ofere, de asemenea, multe activități distractive.

Iată o listă cu 10 destinații romantice, interesante și uimitoare din punct de vedere vizual, ideale pentru a petrece luna de miere:

Citeste in continuare »

Cele mai bune destinatii europene de vizitat in septembrie

Sursa foto: cge2010

Dintr-o varietate de motive, septembrie este cea mai buna luna in care sa vizitezi Europa. In afara de orasele din nordul continentului, care se racesc in aceasta perioada a anului, aproape toate celelalte orase se bucura in prima luna de toamna de cea mai buna vreme a anului. Mai mult decat atat, aglomeratia de turisti din iulie si august se intoarce acasa, iar obiectivele turistice pot fi vizitate lejer, fara a mai sta la cozile interminabile de vizitatori.

Citeste in continuare »

Mergi in Ibiza si participa la cele mai tari petreceri

ibiza-foto-view-apartIbiza este un loc magic in care distractia se combina cu relaxarea totala, cu peisaje impresionante si cu oameni frumosi, generand o atmosfera unica. Plaje desprinse parca din alta lume, cultura deosebita si petreceri, multe petreceri, toate se gasesc pe aceasta insula spaniola. Citeste in continuare »

Vara aceasta distreaza-te in Ibiza cu ofertele Dertour!

Abrat 2Cu plaje uimitoare pe timp de zi si cele mai tari cluburi de noapte ce ti-ai mai putea dori de la destinatie de vacanta? Vorbim despre Ibiza, locul cu apa tucoaz si nisip alb, vizitat de peste 3 milioane de turisti anual. Arhitectura sa magnifica, litoralul si viata marina i-au adus locul binemeritat pe lista Patrimoniului UNESCO. Citeste in continuare »

Vrei o vacanta in Ibiza? Avem pentru tine 4 super-oferte si o surpriza

Marco PoloCu siguranta cand te gandesti la insula Ibiza ai in minte petrecerile si concertele de aici! Nu spunem ca nu ai dreptate, insa insula ofera mult mai multe: plaje cu nisip fin, ape de un albastru cristalin, arhitectura traditionala, livezi de maslini, smochini si migdali, natura spectaculoasa si bineinteles, viata de noapte si cluburi! Citeste in continuare »

10 fotografii uimitoare din Ibiza

Ibiza oneinchpunch shutterstock

© oneinchpunch / Shutterstock.com

Insula Ibiza are un as in maneca pentru fiecare turist: plaje spectaculoase, ape turcoaz si cristaline, baruri si cluburi de renume, orase pitoresti si sate – dintre care multe ascund o istorie fascinanta – o multime de restaurante de calitate superioara, precum si o intreaga gama de activitati menite sa-ti transforme vacanta intr-una de neuitat. Citeste in continuare »

Vara in Ibiza: baruri si cluburi pe plaja in capitala distractiei

Blue Marlin Ibiza

*Sursa foto: www.bluemarlinibiza.com

Barurile si cluburile de pe plaja ofera o atmosfera aparte atunci cand vrei sa ai parte de distractie, iar insula Ibiza nu duce lipsa de astfel de localuri. Citeste in continuare »

Vara in Ibiza – petreceri si cluburi de neratat

Pacha

*Sursa foto: Pacha Club

Ibiza este intr-adevar un loc magic! Exista numeroase motive pentru care merita sa alegi „Insula Alba”: o vacanta cu familia, relaxare deplina la plaja, aventurarea in diferite sporturi nautice sau…. DISTRACTIA! Citeste in continuare »

Descopera insula Ibiza, perla Spaniei

Alex Tihonovs / Shutterstock.com

Ibiza, cunoscuta si sub numele latin Eivissa, este o insula in Marea Mediterana. Aceasta se gaseste la 79 de kilometri de coastele orasului Valencia din Spania, fiind a treia cea mai mare din Insulele Baleare. Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour