Marco PoloCu siguranta cand te gandesti la insula Ibiza ai in minte petrecerile si concertele de aici! Nu spunem ca nu ai dreptate, insa insula ofera mult mai multe: plaje cu nisip fin, ape de un albastru cristalin, arhitectura traditionala, livezi de maslini, smochini si migdali, natura spectaculoasa si bineinteles, viata de noapte si cluburi!

Iata cateva oferte pe Insula Alba care te vor ajuta sa descoperi farmecul insulei si, in plus, la orice rezervare de cel putin 1000 euro vei primi cadou automat un troller Roncato, perfect pentru vacanta ta. Daca nu dispui acum de toti banii pentru vacanta, avem o veste foarte buna pentru tine: iti poti rezerva vacanta dorita cu doar 99 euro avans.

1. Hotel Riviera 3*- San Antonio, IbizaRiviera

Hotelul se afla intr-o statiune animata, la doar cativa pasi de plaja golfului San Antonio, la mica distanta da punctul de plecare al autobuzelor si feriboturilor care fac legatura cu capitala insulei. Riviera se afla situat la cativa metri de plaja, avand o vedere superba spre mare.

Petrece aici 7 nopti cazare in camera dubla, transport cu avionul si transferuri, toate taxele de aeroport incluse la 548 euro/persoana –> http://bit.ly/1XmZEBJ

2. Marco Polo 3*- San Antonio, IbizaMarco Polo2

Hotelul Maco Polo se afla situat la mica distanta de plaja principala a statiunii San Antonio in zona faimoaselor baruri Cafe del Mar si Mambo, vestite pentru apusurile minunate. Hotelul este preferat de tineri in lunie iulie si august, iar in restul sezonului este locul ideal pentru o vacanta in cuplu sau intre prieteni.

Petrece aici 7 nopti cazare in camera dubla, transport cu avionul si transferuri, toate taxele de aeroport incluse la 560 euro/persoana –> http://bit.ly/1qfX9DP

3. Mare Nostrum 2*- Playa D En Bossa, IbizaMare Nostrum

Mare Nostrum Hotel este situat pe celebra plaja Playa d’en Bossa, una dintre cele mai cunoscute plaje din insula Ibiza si la cativa metri distanta de plaja eXtense, inconjurata de numeroase baruri, pub-uri, magazine, restaurante si cele mai renumite cluburi.

Petrece aici 7 nopti cazare in camera dubla, transport cu avionul si transferuri, toate taxele de aeroport incluse la 674 euro/persoana –> http://bit.ly/1s0SuH4

4. The New Algarb 3*- Playa D En Bossa, IbizaThe New Algarb

Hotelul The New Algarb 3* este situat intr-o locatie excelenta pe malul marii, in frumoasa zona Playa d’en Bossa. Este locul perfect pentru o vacanta deosebita in Ibiza, care va permite sa va bucurati de una dintre cele mai lungi si uimitoare plaje ale insulei, dar si sa practicati sporturi acvatice si sa va bucurati de viata de noapte.

Petrece aici 7 nopti cazare in camera dubla, transport cu avionul si transferuri, toate taxele de aeroport incluse la 674 euro/persoana –> http://bit.ly/1Xn04s3

In plus, daca rezervi vacanta cu doar 99 euro pana pe 25 mai, castigi garantat un Troller Roncato!

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.