Blue Marlin Ibiza

*Sursa foto: www.bluemarlinibiza.com

Barurile si cluburile de pe plaja ofera o atmosfera aparte atunci cand vrei sa ai parte de distractie, iar insula Ibiza nu duce lipsa de astfel de localuri.


Afla mai multe detalii despre vacantele in Ibiza de la un expert Dertour – 031.428.73.21


Ibiza a fost si este un taram propice pentru unii dintre cei mai renumiti DJ din lume. Cei mai talentati DJ vin aici pentru a mentine o atmosfera vibranta in petrecerile din barurile si cluburile Ibizei. De fapt, se obisnuieste ca cel putin cativa din primii 10 DJ ai lumii sa se afle vara in Ibiza in timpul unei singure saptamani. Parca aceasta insula a fost special creata pentru a petrece!

Baruri in Ibiza:

KM5KM5 Ibiza

*Sursa foto: www.km5-lounge.com

Iconicul lounge bar in aer liber, KM5 din Ibiza este un alt local clasic in ceea ce priveste viata de noapte a acestei insule. Localizat intr-o frumoasa ferma veche de 400 de ani in dealurile din San Jose, barul KM5 este faimos pentru petrecerile sale legendare, ce au loc in fiecare noapte de vara, sub cerul instelat.

Cu zone de lounge frumos luminate, cu haimas elegante (corturi de beduini) si cu o atmosfera relaxanta si cosmopolita, barul KM5 este favoritul clientilor care doresc sa consume sushi la cina sau care, pur si simplu, doresc sa petreaca pana tarziu.

Cocktail-urile din KM5 nu sunt deloc de neglijat. Pe langa cele obisnuite, barmanii din KM5 prepara clientilor o serie de preparate delicioase originale, cum ar fi Apple KM5 cu vodka si suc proaspat de mere, Friend KM5 cu vodka Mosko, Chambord si suc de ananas, sau Red Bull KM5 cu vodka Mosko, capsuni proaspete si sirop de nuca de cocos.

Bambuddha Tantra Cocktail PalaceBambuddha Tantra Cocktail Palace, Ibiza

*Sursa foto: Bambuddha

Deschis noaptea de la ora 20:00 si pana la ora 03:00, acest bar isi asteapta zilnic clientii loiali. Daca esti prieten cu un rezident din Ibiza, veste buna! Acestia se bucura de o reducere de 25% la fiecare consumatie. Restaurantul localului este legendar pentru cinele sale apetisante, cu preparate luxuriante din bucataria internationala.

Ce poti sa bei in Bambuddha Tantra Cocktail Palace? Incearca Tantra, Black Sheep Tribe, Bamboozle, Goa Spring Punch (un amestec din vodka, mure, capsuni, lamaie verde sau busuioc) sau o Bamburrita (preparata din tequila, pepene verde, tei, coriandru, ardei iute si sare). Daca vrei ceva dulce, comanda White Cloud, un amestec de vodka, vanilie, lichior de ciocolata alba si crema de cocos sau savureaza prospetimea unui pepene verde cu busuioc intr-un Martini.

La MezcaleriaLa Mezcaleria

*Sursa foto: www.white-ibiza.com

Javier Solórzano a deschis acest bar din pasiunea pentru mescal, care a fost descoperita dupa ce a facut un documentar despre procesul de productie artizanala.

Pentru neinitiati, mescal nu este o bautura obisnuita. Considerat un medicament puternic in Mexic, mescal provine, de fapt, de la planta sacra Agave, care necesita 7 ani pentru a ajunge la maturitate, aceasta fiind apoi fiarta intr-un cuptor timp de 7 zile pentru a crea miere.

Javier si echipa sa sunt experti in ghidarea oaspetilor prin lumea mescalului, si ofera un meniu de preparate din bucataria Mexiterránean pentru a completa fiecare aroma. Aici bucataria mexicana si mediteraneana devin una sigura. O lista creativa de cocktail-uri mescal a fost, de asemenea, proiectata pentru a respecta aroma unica si caracteristicile bauturii. Te poti bucura de intreaga atmosfera de pe 29 aprilie si pana pe 30 septembrie!

Cluburi pe plaja in Ibiza:

 Blue Marlin IbizaBlue Marlin Ibiza 2

*Sursa foto: www.bluemarlinibiza.com

Renumit pentru imprejurimile sale exotice si pline de farmec, dar si pentru VIP-urile care il frecventeaza, clubul Blue Marlin este ascuns in imaginile captivante si luxuriante din Cala Jondal Bay, in sud-vestul Ibizei, pe o plaja cu adevarat superba. Garantand cele mai bune servicii, Blue Marlin se bucura, de asemenea, de o bucatarie mediteraneana imaculata, de sushi proaspat si de cele mai rafinate cocktail-uri din Ibiza.

Pregateste-te sa petreci pana la 4 dimineata, de pe 1 mai si pana la mijlocul lunii octombrie!

Tropicana Ibiza ClubTropicana Ibiza

*Sursa foto: www.tropicanaibiza.com

Situat pe superba plaja Cala Jondal, inconjurata de pini si stanci, clubul Tropicana Ibiza este renumit pentru bucataria mediteraneana si cocktailuri. Le poti servi in restaurant, pe plaja sau iti pot fi livrate pe barca personala.

Aici vei trai experienta perfecta la plaja. Poti opta pentru un sezlong confortabil, alaturi de un chelner personal, pentru un serviciu privat care sa te duca de la/la barca ta, un pavilion dedicat masajului sau te poti relaxa la cumparaturi in buticul chic de pe plaja.

In cele mai multe zile te vor relaxa doar sunetele valurilor marii si adierea vantului, insa duminica barul de pe plaja prinde viata pe ritmuri braziliene si din Caraibe. Lasa noaptea sa te imbratiseze in pasi de salsa si samba!

NassauNassau Ibiza

*Sursa foto: www.nassaubeachclub.com

Deschis in 2008, Clubul Nassau Beach este un loc unic si vibrant, care combina farmecul Balear cu caracteristicile moderne. Casa unui club pe plaja, restaurant si Teppanyaki Lounge (primul de acest gen de pe insula), Nassau are, de asemenea, si propriul sau butic de moda, ceea ce il transforma in gazda perfecta a multor evenimente pe parcursul sezonului.

Meniul restaurantului este inspirat de gastronomia moleculara, iar la Teppanyaki Lounge se serveste o gama larga de preparate din bucataria mediteraneana si asiatica, plus o selectie de cocktail-uri, care trebuie neaparat incercate!


Profita de ofertele Dertour si planifica-ti vacanta mult dorita in Iziba. Mai multe detalii in urmatorul link: http://www.dertour.ro/destinatie/Spania/Ibiza