Pacha

*Sursa foto: Pacha Club

Ibiza este intr-adevar un loc magic! Exista numeroase motive pentru care merita sa alegi „Insula Alba”: o vacanta cu familia, relaxare deplina la plaja, aventurarea in diferite sporturi nautice sau…. DISTRACTIA!

Personalitati celebre din lumea muzicii, precum David Guetta, Tiesto, Roger Sanchez, Paul Oakenfold, Paul Van Dyk etc., vin in mod regulat in cluburile din Ibiza. Multi dintre cei mai buni DJ din lume sunt chiar rezidenti in Ibiza, ei alegand sa se mute aici deoarece sustin concerte in cluburile de pe insula saptamanal. Cluburile din Ibiza sunt echivalentul unui concert sau a unui festival, avand instalatii permanente pentru petreceri, artisti de mare clasa si, desigur, multi clienti dornici sa petreaca.

Planuiesti sa mergi intr-o vacanta in Ibiza pentru a experimenta atmosfera de la cele mai mari petreceri din Europa? Iata ce cluburi si petreceri sa nu ratezi:

Top cluburi in Ibiza:

Pacha Ibizacel mai vechi si renumit club din IbizaPhoto by James Chapman Pacha 2013

*Sursa foto: James Chapman Pacha

Deschis in 1973, a devenit unul din brandurile dominante pe scena clubbing-ului mondial, cu francize dezvoltate in intreaga lume. Clubul din Ibiza poate adaposti 3.000 de oameni in cinci camere si detine cea mai mare zona VIP din toate cluburile de pe insula. Odata ajuns aici, trebuie sa iti lasi inhibitiile la usa!

Cele mai populare petreci sunt F*** Me I’m Famous, Flower Power si Solomun + 1.

In zilele de luni ai petreceri Flower Power! Clubul Pacha va fi decorat cu simbolurile pacii de pe 30 mai si pana pe 26 septembrie. In fiecare saptamana din aceasta perioada, o sa ai parte de spectacole complet noi, care garanteaza decor si costume fantastice.

Daca e joi e petrecerea F*** Me I’m Famous! David Guetta va readuce magia acestor petreceri pentru 19 saptamani, anul acesta, impreuna cu alte staruri de renume. Unul dintre cele mai mari evenimente din Ibiza va incepe pe 2 iunie si va avea petrecerea de final pe 6 octombrie.

Pentru al patrulea sezon consecutiv, Solomun +1 va readuce distractia pe insula in zilele de duminica. Petrecerea se va desfasura intre 22 mai si 9 octombrie. Line-up-ul este inca necunoscut, dar tinand cont de cel de anul trecut, te poti astepta la o varietate mare de stiluri si artisti, precum Dixon, Adriatique si Dj Koze.

Amnesia Ibiza – unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte de pe insulaPhoto by Amnesia

*Sursa foto: Amnesia

Daca vii in capitala petrecerilor pentru a cauta muzica incredibila, party-uri incomparabile si, in final, adrenalina, nu cauta mai departe de Amnesia Ibiza. Petrecerea de deschidere are loc pe 14 mai, iar cea de final pe 3 octombrie.

Deschis in 1976 cand inca nu prea existau cluburi in Ibiza, clubul Amnesia Ibiza a crescut rapid in popularitate la nivel international, cucerindu-i pe petrecareti cu acea vibratie tipic spaniola.

Aici poti petrece in fiecare zi a saptamanii dupa cum urmeaza:

Zilele de luni au fost intotdeauna sinonime cu Cacoon in Ibiza. Anul acesta are loc cea de-a 17-a editie a petrecerii, cu muzica techno de inalta calitate. Petrecerea de deschidere este programata pe 30 mai, acestea continuand saptamanal pana pe 3 octombrie.

In zilele de marti vei petrece la Together alaturi de artisti renumiti, precum Chase & Status, Rudimental, Andy C, Sub Focus, Sigma, Fritz Kalkbrenner, Kurupt FM, Pendulum si multi altii. Petrecerea va fi in fiecare zi de marti, din 7 iulie pana pe 20 septembrie.

HYTE va aduce in zilele de miercuri cele mai mari nume din lumea techno pe insula Ibiza. Petrecerea de deschidere va fi pe 1 iunie, iar DJ Harvey, Maya Jane Coles si Henrik Schwarz as Schwarzmann sunt printre cei care si-au confirmat prezenta in urmatoarele luni la petrecere.

Zilele de joi sunt rezervate pentru Cream, cea mai memorabila experinta clubbing din Ibiza. Petrecerile incep pe 9 iunie si dureaza 15 saptamani, pana pe 15 septembrie. Pregateste-te pentru seri de joi epice!

Una dintre cele mai populare petreceri de pe insula, Matinee, da startul la distractie in zilele de vineri, de pe 11 iunie, pana pe 7 septembrie. Ca si in anii precedenti, fiecare petrecere va avea o tema specifica. In camera principala va avea loc Espuma Foam Party, celebra petrecere cu spuma.

Dominand scena muzicala electronica, Dimitri Vegas si Like Mike vor deschide petrecerea House of Madness pe 26 iunie, in fiecare duminica, pana pe 18 septembrie.

Ushuaia Ibiza Beach Hotel una din cele mai renumite locatii, situata in statiunea Playa d’en BossaPhoto by Ushuaia

*Sursa foto: Ushuaia

Deschis in 2011, clubul Ushuaia s-a facut cunoscut prin aducerea unor DJ de renume, productie de scena uimitoare, dansatori de la care nu iti poti lua privirea si renumita sectiune VIP. Cu exceptia petrecerilor de deschidere si final (care continua toata noaptea), Ushuaia se deschide in jurul orelor 15:00 – 17:00 si se inchide la miezul noptii. Acest club iti da oportunitatea rara de a vedea cei mai importanti artisti de pe insula in timp ce soarele apune. A devenit un club important, care aduce pe insula traditia clubbing-ului in timpul zilei.

In fiecare zi te asteapta petreceri epice:

David Guetta se intoarce in fiecare luni pentru un nou sezon la Ushuaia! De pe 29 iunie pana pe 31 august te poti distra la petrecerea de la piscina cu DJ-ul de renume international.

Daca e marti, e petrecerea Hardwell! Votat DJ-ul numarul 1 atat in 2013, cat si in 2014, Hardwell da startul la petreceri de pe 28 iunie pana pe 13 septembrie.

In zilele de miercuri petreci alaturi de Axwell Λ Ingrosso. Axwell si Sebastian Ingrosso, fosti membri ai supergrupului Swedish House Mafia, formeaza un duo dinamic, care o sa te incante cu muzica de care se bucura milioane de persoane din intreaga lume. Petrecerile vor incepe de pe 6 iulie, pana pe 7 septembrie.

Joia te vei intalni cu Armin van Buuren! Din 25 iunie si pana pe 17 septembrie, poti dansa pe scena aflata sub cerul liber. Petrecerile incep in jurul orei 17:00, pana la ora 23:59.

Multiply in fiecare vineri! Petrecerea este gazduita de celebrul DJ Martin Garrix, in varsta de doar 19 ani, acompaniat de alt star, Oliver Heldens! Incepand cu data de 3 iulie si pana la sfarsitul lunii august, cele doua superstaruri vor mentine ritmurile in fiecare vineri seara.

Sambetele sunt rezervare petrecerilor ANTS. Aceasta este singura petrecere underground house si techno de la Ushuaïa Ibiza. Datele pentru vara acestui an nu au fost inca anuntate, insa sunt planificate doua petreceri pre-sezon pentru sambata, 14 mai si 21 mai. Tot sambata se va tine si petrecerea de deschidere (28 mai) a clubului Ushuaia, cat si petrecerea de inchidere (3 octombrie).

Avicii te va intampina in fiecare duminica, incepand cu 10 iulie, pana pe 28 august. Inca nu a fost anuntat line-up-ul, insa cel de anul trecut (Fedde le Grande, Zedd, Benny Benassi, Example si Laidback Luke) promite petreceri de neuitat.

Space – cunoscut in jurul lumii ca unul dintre templele muzicii electronic dance

Space Ibiza

*Sursa foto: Space Ibiza

Deschis acum 30 de ani, clubul s-a situat pe primul loc intr-un top al celor mai bune cluburi din lume, realizat in 2014 de catre revista britanica specializata in muzica, DJ Mag. De asemenea, a primit de 4 ori premiul “Best Global Club” la International Dance Music Awards.

Space pune accent deosebit pe aducerea celor mai buni DJ internationali. Aici distractia este continua! Clubul te poate intampina si cu sesiuni de petreceri continue de 22 ore! Il vei gasi inchis cel putin 2 ore, timpul de inchidere impus de legislatia spaniola pentru institutii de acest gen.

Cele mai populare petreceri sunt Carl Cox, ENTER., Elrow/Kehakuma. Intrarea costa in jur de 30-50 euro.

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.