Sursa foto: Facebook Valea Verde

A trecut de mult vremea vacantelor in care cazarea era locul unde dormeai si atat. Acum sunt atatea optiuni de hoteluri si pensiuni speciale incat este pacat sa nu profiti de ceea ce au ele de oferit. Unul dintre aceste locuri recomandate de consultantii Dertour este Valea Verde Resort, situat in satul Cund din inima Transilvaniei. Este genul acela de loc initiatic unde ajungi dupa un drum lung, uneori chiar anevoios, dar care merita fiecare kilometru parcurs. Dupa ce lasi in urma satele sasesti din apropiere de Sighisoara, ultimii cativa kilometri ii parcurgi pe un drum care serpuieste printre dealurile Transilvaniei, in liniste deplina si cu trafic redus. Te pregateste de atmosfera din resort si iti induce starea de relaxare. Satul Cund apare dupa dealuri, cu cateva case inghesuite una in cealalta. Valea Verde Resort este chiar in marginea satului. Din exterior pare o suita de case din sat, asa cum sunt si altele. In interior se intampla magia.

Cum sunt camerele la Valea Verde Resort?

Valea Verde Resort are disponibile doua tipuri de cazare: casute individuale cu o camera dubla sau tripla, hol si baie (unele au si un mic living) sau case renovate din sat, unde pot sta mai multe persoane. Mobilierul este vintage, confortabil, cu elemente de design din lemn si culori blande. Gasiti fotolii numai bune de citit, sobe sau seminee, totul cu o ambianta country chic deosebita.

Cum este restaurantul de la Valea Verde Resort?

Punctul forte al acestui resort ramane restaurantul. Toate felurile de mancare sunt pregatite aici, de catre fondatorul Valea Verde Resort, cu ingrediente din zona, de cea mai buna calitate.

Micul dejun este delicios si bogat in preparate. Veti gasi pe masa tot felul de salate, zacusca, unt de casa, dulceturi pregatite in casa, oua si clatite, perfecte pentru un inceput de zi minunat.

Pranzul si cina includ o selectie de preparate cu ingrediente din zona. Cele mai apreciate sunt pastele cu sos de unt si trufe, supa crema de dovleac, friptura de porc de mangalita si altele.

Selectia de vinuri este spectaculoasa, perfecta pentru a acompania orice preparat din meniu.

Cum sunt zonele comune de la Valea Verde Resort?

Pe langa restaurant, resortul mai are o zona de relaxare in interior, cu semineu si multe carti si albume puse la dispozitia turistilor. Pentru teambuilding-uri si petreceri private exista un foisor / hambar generos unde pot organiza o petrecere. Resortul are si un lac artificial sau  o piscina naturala, unde copii si adultii se racoresc. Seara puteti ramane sa observati stelele, alaturi de un pahar de vin.

Ce facilitati pentru copii sunt la Valea Verde Resort?

Cei mici au un loc de joaca din lemn, bine pus la punct si mai au un teren de petanque si o curte mare cu gazon unde pot alerga.

Ce activitati puteti face la Valea Verde Resort?

In afara de a va bucura de loc, puteti explora satul, puteti face excursii pe dealurile din zona si  toamna puteti merge la cautat trufe in padure.


Te-am convins sa iti organizezi o vacanta aici? Contacteaza-ne pentru o oferta de cazare la Valea Verde Resort, sau arunca o privire aici.